piatok 6. novembra 2015

CATRICE mini-haul



Tak si dnes strihneme malú recenziu na hneď dve vecičky značky CATRICE, ktorú nemám síce tak celkom prebádanú, ale moje doterajšie skúsenosti sú zatiaľ v podstate len prudko pozitívne. Pre tentokrát bude reč o podkladovej báze pod očné tiene a zmatňujúcom korekčnom púdri.

CATRICE_baza_puder


Začnime púdrom. Púder je skrátka púder, aj keď obsahuje rôzne ružovo-zelené fľaky a mal by slúžiť na korekciu farebných nerovností na vašej tvári. Nevidím rozdiel medzi ním a žiadnym iným púdrom, aby sme si rozumeli. Jo ale pozitívne hodnotím balenie, to je ako pri väčšine výrobkov tejto značky, ktoré som už mala tú česť mať vo svojom kozmetickom arzenále, celkom kvalitné a pevné.

CATRICE_colour_correcting_mattifying_powder
CATRICE korekčný zmatňujúci púder

To je ale všetko, čo som mala k tejto vecičke na srdci. Za akciovú cenu 2 éčka aj niečo rozhodne môžem odporučiť, ale že by ste mali čakať nejaké zázraky alebo nebodaj to, aby Vec splnila to, čo sľúbila, no tak na to môžete s kľudom zabudnúť.
Prejdime ale k podkladovej báze, ku ktorej už mám čo to na srdci a tiež na jazyku.

CATRICE_prime_and_fine_eyeshadow_base
CATRICE podkladová báza pod očné tiene

Začnime tradične balením. Aplikátor mi síce nepríde dvakrát hygienický – čo ma trošku prdí najmä pri vecičke, ktorú si mám niekoľko ďalších mesiacov patlať na oči – ale po vizuálnej stránke som nadmieru spokojná.

CATRICE_prime_and_fine_eyeshadow_base
CATRICE podkladová báza pod očné tiene

Odkedy som objavila podkladovú bázu od Avonu, očné tiene bez podkladu v podstate neaplikujem. Báza mi vyhovovala, aj keď veľa ľudí frfle na jej hutnú konzistenciu, ktorá – to uznávam! - nie je pri aplikácii vždy práve najpríjemnejšia.
Čo sa týka Catrice bázy, to už je iné kafe. Konzistencia mi príde podstatne mastnejšia a podstatne krémovejšia – až som mala zo začiatku obavy, či mi tiene na viečku udrží. Ale žiadny strach! Po aplikácii malého množstva a zapracovaní bázy prstom počkám tak minútku a následne aplikujem očné tiene...

CATRICE_prime_and_fine_eyeshadow_base
CATRICE podkladová báza pod očné tiene

...ktoré mi, off course, vydržia na viečku v neporušenom stave celý deň, navyše mi prídu oveľa sýtejšie, než bez použitia bázy /mastný podklad rulezzz!/ a pri aplikácii vám oblasť pod očami zasvinia podstatne menej!
Takže tak. Za nejaké 3 éčka aj niečo určite nákup, ktorý stojí za to a odporúčam všetkými desiatimi.

hodnotenie:
púder 6,5/10
báza 10/10

Skúšali ste niektorú z týchto vecičiek? Používate pod očné tiene podkladové bázy?

- claire -

13 komentárov:

  1. tú bázu mám aj ja a je top topov :)) tiež mi udrží na viečkach všetko

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jj, suhlas. Prave mam na ociach tiene od She, ktore teda v porovnani s takymi UD paletkami su pomerne ze ODPAD :D a s touto bazou su nadherne syte a vobec neopadavaju!!! Ak sa nic nepotentuje, bazu budem kupovat uz nafurt...

      Odstrániť
    2. Jj, suhlas. Prave mam na ociach tiene od She, ktore teda v porovnani s takymi UD paletkami su pomerne ze ODPAD :D a s touto bazou su nadherne syte a vobec neopadavaju!!! Ak sa nic nepotentuje, bazu budem kupovat uz nafurt...

      Odstrániť
  2. Mam bazu, zatial som nestihla vyskusat, momentalne nejako nestiham tienovat:-):-D...ale ked Ta citam Tvoju recenziu..mam chut to hned zmenit

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite vyskúšaj, som zvedavá, čo na ňu povieš... Na "tieňovanie" tiež nemám dvakrát čas posledné týždne, ale čeknutú mám bázu už poriadne a fakt je prekvapivo dobrá!

      Odstrániť
  3. Můj nejčerstvější úlovek, zatím dojíždím bázi od Avonu, ale už pomalu dřu dno, tak už se těším až mi tahle frajerka ukáže co umí:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne veru táto vyhovuje tuším aj viac než tá avoňácka...

      Odstrániť
  4. Ja bez podkladovej bázy neudržím na očiach nič dlhšie ako 90 minút, takže je to môj must have. Najviac mi zatiaľ vyhovuje MAC Painty Pot :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ja mám s bázami celkom chabé skúsenosti, ale zrejme tým, že nemám nejak mastné viečka, tak mi zatiaľ fungovali všetky... Ešte mám doma vzorkové balenia UD báz, len som sa k nim ešte trestuhodne nejak nedopracovala :)

      Odstrániť
  5. Značku registrujem v DM, ale vôbec nekupujem.
    Pripadá mi, to je len len môj súkromný názor, že je síce lacná, ale je skôr hop_alebo_trop či sadne a bude aj naozaj fungovať.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to možné, ale niektoré veci sú ozaj prekvapivo dobré...

      Odstrániť
  6. Hledam nejakou dobrou bazi, takze diky za tip.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...