nedeľa 15. novembra 2015

DM BLOG event 2015



Asi začnem trošku prekombinovane, ale všetci chlapi v mojom okolí by nadšene prikyvovali, keď poviem, že zlet bosoriek sa konal s týždňovým predstihom. Týždeň pred Halloweenom sme totiž absolvovali jeden mega-super babský víkend s DMkou a ja vám dnes konečne prinášam malú reportáž z tejto akcie.



Ako, nie že by som sa chcela chvastať, ale tentokrát bolo /opäť/ fakt čo závidieť. A to celkom prudko.
Príchod na hotelovú izbu hotela Falkensteiner nám okamžite spríjemnili boxy, narvané kozmetikou až po vrch, ktoré sme obdržali od DMky na privítanie. Čo viac beauty-blogerkám a ich rovnako postihutým kamoškám treba, že...

DM_blog_event_2015
Výhľad z okna našej izby
DM_blog_event_2015
DM_blog_event_2015


Večerné zoznámenie s kočkami z Déemky a ostatnými kolegyňami blogerkami bolo korunované, ako inak, poriadnym obžerstvom v hotelovej reštaurácii /Túto vetu spomeniem dnes asi ešte zopárkrát!/.

DM_blog_event_2015


V sobotu po tentokrát raňajkovom obžerstve /nová celoživotná láska v podobe jasmínového čaju a čerstvej pomarančovej šťavy/ nasledoval odjazd do Penati klubu, kde sme mali absolvovať celodenný VIP kurz líčenia s Lukášom Kimličkom /ktorého teda fuckt predstavovať nemusím!/.
A teda že sme aj absolvovali :)

DM_blog_event_2015

Každej z nás padla za obeť kamoška, ktorú sme si na pobyt pribalili a na nej sme testovali naše vizážistické /ne/schopnosti pod taktovkou skutočného majstra. Medzi nami, priznávam, že nalíčiť riasy niekomu inému ako sebe sa ukázalo v mojom prípade ako vec NEMOŽNÁ, takže mi neostalo iné, ako mierne zašvindľovať a donútiť kamošku pod hrozbou večerného vyhodenia cez okno našej hotelovej izby, ktoré sa nedalo otvoriť, aby si ich napatlala sama.

DM_blog_event_2015
DM_blog_event_2015
Lukáš v akcii
DM_blog_event_2015
Mejkapartistka a jej obeť
DM_blog_event_2015
Mejkapartistka a jej obeť, part two


Po absolvovaní kurzu, prerušeného samozrejme ďalším obžerstvom v podobe skvelého dubákového rizota, nás meďáky odpratali zasa na hotel, kde sme sa mali pripraviť na večerné prekvapko a následné obžerstvo v staromestskej reštike San Marten.
Príprava na večerné „prekvapko“ v mojom a kamoškinom podaní spočívala v obiehaní obchodov s handrami a hľadaní vhodného outfitu na večer, keďže nie každá z nás slovíčko „vymódené“ – aj s tými úvodzovkami prirodzene! – chápe ako oblečené v niečom inom než džínsoch a tričku, že. No, nabudúce sa polepšíme :D.
Baby z Déemky samozrejme prezradiť nám, vo co gou, nechceli a tak sme sa predbiehali v tipoch, čo by to asi mohlo byť. Môj nápad, že striptér, zožal síce všeobecný aplauz, ale nakoniec to bolo niečo oveľa, oveľa lepšie :).
Lebo už ste sa niekedy cítili ako skutočné hviezdy? :) Také, čo po červenom koberci nastúpia do limuzíny a odfrčia do neznáma? No tak my jo! ;)

DM_blog_event_2015

DM_blog_event_2015

K božskosti jedla v reštike hádam už ani nemá zmysel utratiť jediné slovíčko.
No čo dodať... Snáď len to záverečné poďakovanie Déemke, že sme mohli stráviť takýto úžasný víkend, Lukášovi za skvelú sobotu, strávenú v jeho príjemnej spoločnosti, obklopené štetcami a líčidlami a úžasnej fotografke Zuzke nielen za krásne fotečky, ale aj milú a veselú spoločnosť :).
A ja si teraz musím premyslieť, ako napraviť svoju povesť nenažranca v očiach čitateliek, bude to sakra ťažké... ;)

Na záver pár spoločných fotiek...

DM_blog_event_2015

DM_blog_event_2015
...jedna blogerská

DM_blog_event_2015

DM_blog_event_2015

DM_blog_event_2015


O všetky pekné fotky z tohto článku sa postarala fotografka Zuzka Gavulová, o tie menej pekné v úvode /s výnimkou prvej/ som sa postarala ja ;).
A ktoré kočky blogerky /okrem mojej maličkosti/ sa akcie ešte zúčastnili? Abecedne:



- claire -

7 komentárov:

  1. Tak to musela byt vazne paradni akce :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak to musela byt vazne paradni akce :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvelé zážitky - závidím ! Najmä ten dáždnik na prvých fotkách čo ste dostali v hoteli :).
    Nepridáš aj všetky ostatné kočky, ktoré tam boli ? Vidím tam aj Sue, nie ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie, nevidíš :D
      Linky na všetky blogerky, čo tam boli so mnou, som dala v článku, ostatné kočky sú baby z Déemky a naše kamošky, ktoré sme si mali pribaliť so sebou a slúžili nám ako modelky.

      Odstrániť
  4. Odpovede
    1. Dík, bolo fakt bombovo, taký víkend by som prijala aj každý mesiac, minimálne :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...