nedeľa 22. novembra 2015

OUT NEWS za október



Úroda vecičiek, ktoré padli minulý mesiac za vlasť, bola zas vcelku bohatá a tak som bola donútená pristúpiť k nepopulárnemu kroku bezprostredného vyhadzovania zopár menej zaujímavých výrobkov rovnou čiarou medzi smeti. Uff, veta hodna beauty-blogerky.
Nechajme ale maxi-rozvité vety na pokoji a poďme omrknúť, čo teda z môjho spotrebovaného kozmetického arzenálu stálo za tých povestných pár teplých slov.

out_news_oktober_2015


Tri sprcháče. Dva od ZIAJA - jeden klasický s vôňou koláčikovito-vanilkovej zmrzky /na zožratie, vážení!!!/ a druhý s olejovou konzistenciou, oba vrelo odporúčam a bodka. Tretí sprcháč – tentokrát peelingový s vôňou malín a mäty od ORIFLAME, ďalšia z mojich celoživotných lások, z ktorého ma už v rezerve čakajú dve 400ml balenia. Must-have!!!

out_news_oktober_2015


No, keď už sme otvorili túto tému... Pravidelným čitateľkám blogu je určite jasné, čo zo spotrebovancov môžeme ihneď šupnúť medzi najabsolútnejšie must-haves Claire Clairmont. Jo jo, môj najmilovanejší balzam na pery ever – Rosebud Salve. Spotrebovala som ho asi po roku /prudko som šetrila!/ a v rezerve už na mňa tiež čaká ďalší kúsok. A len tak medzi nami – takto to bude už nafurt :).
Kokosové telové maslo od Ziaja ma trošku sklamalo svojou neidentifikovateľou vôňou, ale účinok nesklamal ani omylom. Ak by som mala vybrať top výrobky jednotlivých kozmetických značiek, ktoré musíte vyskúšať predtým, ako odídete z tohto sveta na onen, za Ziaju by to jednoznačne boli tieto úžasné telové maslá. Len teda ak chcete nejakú jednoznačnejšiu vôňu, nevyberajte kokos.

out_news_oktober_2015


Pri očnom géle s očiankou pre citlivé oči od tejto istej značky som tak trochu na vážkach ani nie tak kvôli samotnému účinku, ako skôr kvôli konzistencii /za ktorú, chudák, samozrejme nemôže!/. Gélové patladlá – a nech už si ich mažete kdekoľvek – totiž lepia v podstate VŽDY a že vám to nie je celkom príjemné, to je už váš problém. Teda v tomto prípade môj. V globále ale géliku okrem lepivosti nemôžem vytknúť absolútne nič a ak naopak gélové kozistencie uprednostňujete, potom do neho pokojne choďte.
ružovej micke od BIODERMY už odmietam povedať čo i len jediné slovko, je to skrátka klasika u mňa doma. To len aby ste si nemysleli, že som na ňu nebodaj zanevrela ;).
telovom balzame BALEA s brusnicami som vám písala takmer pred rokom a keďže to má byť limitka, zásobila som sa ďalším kúskom, ktorý som dorazila práve minulý mesiac. Podľa mňa ide o najlepšie telové mazadlo tejto značky /a možno aj mnohých ďalších!/ a ak ste ho ešte neskúšali, šup do Déemky, ešte stále by vás tam malo /nepochopiteľne/ čakať!

out_news_oktober_2015


Ak si dobre pamätám, spotrebovanie luxusnej masky na oči a pery od MATIS PARIS mi trvalo zhruba rok aj pol. Samozrejme ku koncu som už masku brutálne šetrila, čo teda asi nie je zrovna najideálnejší postoj ku kozmetike, že, ale to už som ja. V každom prípade, účinky masky boli super a ja by som pokojne išla do ďalšieho balenia, mať tak zvyšných 25 éčok /alebo 40, ak by ste ju snobsky potrebovali priamo z kamennej parfumérky/. No nič, raz určite opäť vhodím do virtuálneho nákupného košíka v nejakom e-shope.

out_news_oktober_2015


Hurá, blížime sa ku koncu. Na samý záver som si nechala pidi-krémik na ruky od L´OCCITANE, pre tentokrát s vôňou čerešňového kvetu. No... od toho pivonkového, ktorý som sprdla v tomto článku, sa líšil akurát vôňou, ktorá bola v tomto prípade k mojej relatívne plnej spokojnosti, ale tým by akékoľvek pozitíva asi skončili – krémik bol rovnaká katastrofa ako ten pivonkový a ja skutočne nechápem, ako môžu byť medzi l´occitaními krémami také rozdiely. No, budiž svetlo.

Koľko vecičiek sa podarilo spotrebovať minulý mesiac vám? ;)

- claire -



10 komentárov:

  1. Tak to si si tento mesiac dala poriadne nacas. Nastastie som sa dockala :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ziaju miluju! Ten sprcháč s olejovou konzistencí musím vyzkoušet. Bioderma je i moje stálice, žádná jiná micelárka mi tak nesedí.

    Maru UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ono je to vlastne umývací olej na telo aj tvár, veľmi podobný mandľovému od L´Occitane, akurát že ten je len do sprchy. A Bioderma, tá je TOP, akurát tá cena by mohla byť menej top, pokiaľ nie je minimálne akcia 500+500 zadara :D

      Odstrániť
  3. Ani neviem, ale asi som toho minula málo, skôr sa mi veľa vecí nakopilo, keďže sa blíži zima tak sa snažím zásobiť, ale no aj tak budem chodiť do obchodov, ale skrátka v zime mám nejako neviem prečo zásoby väčšie než je to potrebné, hlavne očné tiene ma v poslednom čase strašne chytili, odkedy som musela s ťažkým srdcom vyhodiť Gosh paletku po takmer 4 rokoch používania a spokojnosti, ťažko sa hľadá náhrada, hlavne teraz v zime sú všetky tiene dosiva, nič pestré, nič výrazné, je to des.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Čo sa ideš ukladať na zimný spánok? :D
      Ja tiež furt kukám po nejakých paletkách očných tieňov, aj keď posledné mesiace oči líčim akurát tak riasenkou väčšinou :)

      Odstrániť
  4. Ako čítam, dala si si načas :)). Aj as mi zdalo čudné koľko málo toho prispievaš na blog :))).
    Ale zase, minula si toho dosť ! Už konečne musím aj ja vyskúšať toľko Tebou ospevované telové maslo od Ziaja, len som sa nikdy nedostala k jeho kúpe. A tento mesiac, vzhľadom na nákup v biobeauty.sk ani nedostanem.
    Ale aspoň skúsim pozrieť v DM to telové mlieko, nikdy ma nejako nezaujalo.
    A ten sprcháč od Oriflame ti kvitujem, je to moja stálica už roky cez leto spolu so Ziaja pomarančovým tiktakovým sprcháčom :).
    Vieš aký by bol môj život ľahší ak by v DM mali aj Ziaju ???

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vravím, blogerská kríza :) Nejak nebol ani čas, ale, priznávam, ani chuť, mala som /a mám/ veľa iných vecí na riešenie, takže blog išiel trošku bokom. A okrem toho, to fotenie teraz je čistá katastrofa - čo nenafotím cez víkend, to nemám :D.
      Keby mali v Déemke Ziaju, to by bolo sveta žiť! :)

      Odstrániť
  5. Ten tělový balzám s brusinkou vůbec neznám, jsem v dm skoro jako doma a stejně jsem ho přehlédla:-D Ale napravím to a podívám se po něm:-) Zato sprchový peeling od Oriflame znám víc než dobře, v létě jsem po něm hrabala pořád, ta vůně byla dokonalá:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ešte prednedávnom aspoň u nás v drogérkach boli, aj keď to bola minuloročná limitka, tak omrkni...
      Súhlas, kombinácia malina-mäta je na zabitie...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...