pondelok 14. decembra 2015

Čo práve nepotrebujete od BALEY



Určite všetci viete, ako moc Claire Clairmont miluje maskovanie sa. V mojom kozmetickom arzenále sa pleťové masky vyskytujú ozaj na kvantá a striedam ich nielen podľa potrieb a ročných období, ale aj podľa nálady. Preto mám rada aj /akože/ jednorazové masky, ktoré zvyčajne ochudobnia peňaženku len o nejaký ten cent a môžem si ich striedať podľa chute. A dnes jednu takúto masku, ktorú mi poslala Déemka, omrkneme.

BALEA_lavendel_mousse_maske


Akože hneď na úvod poznamenám, že chrochtám nad tým balením. Nie že by na predelenom dvojpakli bolo niečo prevratné, to zas né. BALEA to skrátka vie, že ja levanduľu milujem a adekvátne tomu prispôsobila aj vizuál a tie odtiene fialkovej sú skrátka božské.

BALEA_lavendel_mousse_maske
BALEA levanduľová penová maska

Levanduľová penová maska by mala vašu pleť upokojiť, zregenerovať a hydratovať, off course. O levanduľovej vôni a jej relaxačných účinkoch vám príliš papagájovať asi nemusím, že /samozrejme za predpokladu, že pri vôni levandule neupadáte do kómy/.
Konzistencia masky pripomína hustú našľahanú penu a pri aplikácii je naozaj moooooc príjemná.

BALEA_lavendel_mousse_maske
BALEA levanduľová penová maska - konzistencia

Určite chcete vidieť zloženie.

BALEA_lavendel_mousse_maske_ingredients
BALEA levanduľová penová maska - zloženie

Maska sa má nechať pôsobiť na tvári 10-15 minút /s kľudom Angličana dajte rovno 20!/ a následne buď vmasírovať, alebo ak to s množstvom preženiete, pokojne pozotierajte nános kozmetickou utierkou.
No takto. Maska je na tvári naozaj príjemná. Levanduľová vôňa je veľmi jemná a ja osobne by som prijala pokojne aj intenzívnejší odér. No ale budiž – výhoda pre tých, čo levanduľovú vôňu až tak nemusia.

BALEA_lavendel_mousse_maske
BALEA levanduľová penová maska

Čo ma ale pekne prdí, to sú pokusy zapracovať zvyšky masky do pleti. Jednoducho to nejde, ani keď zoderiete utierkou vrchnú vrstvu vašej kože. Maska mi po pleti len lieta, vytvára žmolky /:D/ a skrátka toto celé zle.
Ak sa vám tú vrstvu predsa len podarí z pleti poutierať, pleť ostane celkom jemná, ale na tú moju sucho-zmiešanú je to skrátka slabý odvar.
Pozitívom masky je, že vydrží aj na viacero použití, než len avizované dve /ak by ste dali na ksicht jedno celé vrecúško, odstráňte z vášho dosahu zvyšných členov rodiny, aby nedošli k úrazu pri prvej blbej poznámke/, ale to je príliš málo na to, aby som si túto masku kúpila znova.
Za mňa teda tentokrát e-eee.

hodnotenie: 4/10

Skúšali ste túto masku? Ktorá od Baley je vaša najobľúbenejšia?

- claire -

11 komentárov:

  1. Moja mastňúcha sa po nej samozrejme začala mastiť ešte viac, takže za mňa tiež nie... Zvyšok som dala mamke a tá si celkom chváli no :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nuž, ja som ešte nevyskúšala od Baley masku - žiadnu, i keď túto konkrétnu mám doma. Ani netuším ako sa ku mne dostala, čo určite viem, je, že som si ju nekúpila.
    Takže, asi radšej posuniem ďalej :))).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S kľudom vyskúšaj, som zvedavá, čo na ňu povieš...

      Odstrániť
  3. Já baleácké masky nemusím, ne, že by mně nelákaly, ale nemám s nimi právě nejlepší zkušenosti. Takže u mně co se masek týče vede Freeman nebo Planet Spa od Avonu:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To ja masky popravde docela zanedbavam, od Balei jsem zkousela jen jednu "jednorazovou", nevim ted presne jaka to byla, ale byla slupovaci a mela tusim oranzovy obal a s tou jsem byla docela spokojena, obecne mi tenhle typ masek vyhovuje asi nejvice :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No sú najpohodlnejšie, to je pravda :) Ale ja potrebujem aj niečo hutné, krémové na svojom ksichtíku :)

      Odstrániť
  5. Ja mam rada masku jilovou od baley,ta jevazne super.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2015/12/giveaway-4.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Predpokladám, že bude skôr na mastnú pleť, ale na čistenie môže byť ok, vyskúšam...

      Odstrániť
  6. Ja som asi divna, ale zatial som nenasla masku, ktora by ma nejako nadchla a kupovala by som si ju opakovane....tusim len garnier ...kedysi robil nejaku liftingovu, ci ako, ale tu uz asi medzicasom ani nerobia..
    Mala som dve aj od ziaja a teda nenadchli ma. Jedna z nich (modry obal), dokonca po druhom raze putovala do kosa, stipala ma a to teda ani nahodou nechcem.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...