pondelok 28. decembra 2015

Padlo za vlasť v novembri



V dnešnom poste - s už zas menším meškaním ach jo - omrkneme, čo sa mi podarilo spotrebovať minulý mesiac. Pre tentokrát toho bolo vcelku dosť a preto zasa bez zbytočných obkecávačiek poďme na vec.



Niveácke micelárky mám ozaj rada, s týmto názorom som sa s vami podelila už v tomto článku a moja spokojnosť pretrváva. Popri ružovej Bioderme sú pre mňa skrátka TOP, akurát by som privítala nejaké viac akciové balenie /aj keď v tomto konkrétnom prípade som bola uspokojená, keďže išlo o dvojbalenie za zvýhodnenú cenu/.


Na počudovanie, tak nejak som vám nestihla zrecenzovať Matriciane Rides krém od BIODERMY. Vlastne sa rovno priznám, že sa mi do toho moc nechcelo, recenzie na pleťové krémy sú totiž vo všeobecnosti celkom nudné a tak som si zhodnotenie nechala do dnešného článku.
No... Napriek tomu, že konzistencia krému mi nie celkom vyhovovala /trošku akoby slizko-silikónová/, objektívne musím uznať, že ten krém naozaj fungoval. Pri pravidelnom a dlhodobom používaní a v kombinácii s Matriciane sérom mimické vrásky na mojom ksichte ostali naozaj o DOSŤ menej viditeľné. Napriek tomu, dobrovoľne do nového balenia asi nepôjdem a nepýtajte sa ma prečo. Niečo mi na tomto kréme skrátka nebolo sympatické a ja ani neviem čo. Ak teda neberiem do úvahy cenu, ktorá sa pohybuje niekde okolo 25 éčok za každú z týchto vecí.
No a detto názor mám v podstate na sérum - s tým rozdielom, že k nemu by som sa ale ešte pokojne vrátila. Sérum je skrátka sérum.



Ziajovský intimáč je vec, ktorú bezmedzne uznávam, takže je len logické, že toto pidi-balenie vystriedalo to veľké, pollitrové, pumpičkové. A bude asi zbytočné spievať naň ďalšie ódy.



Po viac ako roku pravidelného pracovného mazania sa sa mi podarilo doraziť pumpičkové mliečko na rúčky od BALEY s vôňou malín a citrónovej trávy. Vecička to bola skvelá a aj keď neuznávam drogériové never-ending-story záležitosti, v tomto prípade mi dlhšia spotreba ani tak neprekážala. Takže ak bude možnosť, určite ešte kúpim.
Spokojnosť pretrvala aj s baleáckym telovým maslom, tentokrát vo verzii lieskový orech.



Masielko voňalo mňamóóózne a účinok bol výborný, takže viac si ani nemusíme želať, že, ale predsa len tie ziajovské ma dostávajú viac. Aj keď tá cena hovorí v prospech lieskovca.
Konečne som dorazila aj sérum s vitamínom C od ZIAJA... So svojimi trošku rozporuplnými názormi som sa vám zdôverila už v pôvodnej recenzii tu a popravde neurobila som si naň názor doteraz. Nevylučujem, že skúsim ešte jedno...
Pri značke Ziaja ešte na chvíľku ostaneme. Peelingová pasta z radu Manuka, určeného pre mastnú pleť nebola síce určená tak celkom pre môj suchší typ pleti, napriek tomu som s ňou bola plne spokojná. Šmirgeľ to bol teda poriadny, ale ak chrochtáte blahom pri pohľade na krv na vašom zodratom ksichte /berte s rezervou ;)/, určite môžem len odporučiť. Lebo tie čierne bodky mi to naozaj zredukovalo.



Telový sprej U.S. značky BATH & BODY WORKS s vôňou uhorky a melóna sa právom dostal do výberu najvoňavejších produktov posledného leta, aby som ale pravdu povedala, bez nejakej kúlovej akcie ho asi nekúpim. Predsa len, výdrž je nulová ako u akéhokoľvek lacnejšieho body-mistu... a vôňa? Peknú nájdete aj u katalógových značiek a možno ho budete mať aj za europade miesto dvacky. Takže asi toľko.
No a celkom na záver tu máme dva sprcháčiky. Jeden od DOVE s veľmi lajtkovými exfoliačnými účinkami, druhý od FA, oba vrelo milované. Tie vône boli skrátka úžasné v prvom aj druhom prípade a mohla by som sa nimi rochniť pod sprchou hodiny a hodiny a furt by som nemala dosť. Odporúúúúúčam! :)

Skúšali ste niektorú z vecičiek, ktoré padli za vlasť v mojej kozmetickej domácnosti minulý mesiac? ;)

- claire -

10 komentárov:

  1. Mám zkušenost pouze s micelárkou, a v zásobovém boxu mi leží sprchový gel od fa, tak se na něj těším. :)
    lifestyle and beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som do tej vône celkom pobláznená, už som v DMke držala v ruke jeho maxi balenie, ale nakoniec som sa prekonala :D

      Odstrániť
  2. Z Tvojich spotrebovancov mám akurát orieškové maslo od Balei. Lepšie mi pasovalo to kakaové, myslím vôňou, toto orechové mi pripomína orieškové oplátky z Jednoty,a tie ja dáko eeee :) ale tuším som v DM videla ďalšie, s novou vôňou, Balea to s maslami vie, tá hydratácia je bezkonkurenčná :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano, nejaká nová vôňa? To ma zaujíma!!! :)
      Mne tiež ňuchovo vyhovovalo viac to kakaové, ale treba uznať, že tá vôňa je skrátka dokonale jedlá :)

      Odstrániť
  3. Jediná vec, ktorú som vyskúšala, bola kedysi dávno pradávno micelárka od Nivey. Vôbec si nepamätám aká bola, a to znamená, že ani výslovne zlá, ale ani neohúrila. Taký priemer.
    Z ostatných by som veľmi rada vyskúšala od Biodermy obe vecičky z tohto radu, ale nie za tie ich ceny. Momentálne mi stačí ich Hydrabiosérum, to Matriciane som vyskúšala v mini pidi balení a dosť ma pálilo na tvári prvých cca 2-3 minút. Za krém toľko dať, ani náhodou.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No veď toto, jedine v nejakej akcii... a najmä teda za KRÉM nie, súhlas.

      Odstrániť
  4. Niveáckou micelárku taky můžu, to stejné bych řekla i o tělovém krému Balea, ale ta vůně..nejdřív se mi líbila, ale teď mi docela leze krkem, asi krém budu muset na čas odložit a dorazit později.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D jo aj mne viac vyhovovala tá kakaová, ale zas ja som to maslo spotrebovala tak rýchlo, že sa mi prejesť až tak nestihla :)

      Odstrániť
  5. Vidim, ze Ziaja u Teba ziskala trvaly pobyt :-). Mam skusenost so serom Matriciane, ktore ma sice hrozny obal a na aplikaciu tiez nie je ktovieco, ale dlhodobe ucinky su skvele. Btw. davno nebol clanok o Tvojich mackach. Ako zvladali vianocny stromcek v domacnosti? Prezil to?
    |Kaviareň u mačky|

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj, Ziaja a ja máme vzťah :D
      Vianočný stromček tentokrát u nás nebol :). Pre istotu ;D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...