piatok 11. decembra 2015

PUPA MILANO Stay Gold! vianočná edícia 2015

Už ste zažili situáciu, keď vám niekto pripravil Vianoce o mesiac skôr? Ja teda áno – vďaka novej spolupráci so značkou PUPA MILANO, ktorá pre pár vyvolených pripravila megaprekvapko v podobe poriadnej nálože kozmetiky. V dnešnom článku si predstavíme vianočné Stay Gold! novinky, ktoré si pre všetky beauty-maniačky pripravila značka pre tento rok.

PUPA_MILANO_stay_gold_christmas_collection_2015


Luxusná kolekcia pozostáva z paletky očných tieňov, očných monotieňov v 4 farbičkách, ceruziek na oči v 3 odtieňoch, 3 farieb matných tekutých rúžov, rozjasňovača a kolekcie lakov na nechty. A my sa im teraz pozrieme bližšie na zúbok.

PUPA_MILANO_I´m_Matt_Lip_Fluid
PUPA MILANO I´m Matt Lip Fluid

Začnime rúžmi. Ak je niečo tekuté a matné, neviem ako vy, ja od toho očakávam držák ako sviňa. Uznávam, asi som zhýčkaná dermacoláckymi tekutými farbičkami na pery, ktoré ustoja doslova všetko, prečo ale nemať vysoké nároky, že.

PUPA_MILANO_I´m_Matt_Lip_Fluid
PUPA MILANO I´m Matt Lip Fluid

I´m Matt Lip Fluid je dostupný v 3 farebných verziách a ja som dostala na vyskúšanie práve tie môjmu srdcu najbližšie – nude nulanulajednotku s názvom Pure Skin a výraznú nulanulatrojku Charming Burgundy.

PUPA MILANO I´m Matt Lip Fluid, odtiene Charming Burgundy a Pure Skin

Čo sa pigmentácie týka, nemám najmenšej výčitky. Farba je na perách navyše veľmi príjemná a ľahučká ako pierko. Je len logické, že hydratačná schopnosť takejto veci bude niekde hlboko pod bodom mrazu, ak ale máte pery v kondičke, bez väčších problémov to dáte. Bohužiaľ, čo ma trochu sklamalo, to je výdrž. Ak by ste čakali, že sa s touto vecou na papuľke bez problémov najete a napijete, no tak nie. Matný tekutý rúž sa na perách správa ako klasický rúž a jeho výdrž nie je teda žiadna sláva, bohužiaľ. Ak ale na výdrži takejto farbičky nebazírujete, asi si zachrochtáte blahom.
Bohužiaľ som nestihla nafotiť rúže „v akcii“ na mojich perách, holt, zimný polrok je sviňa, ale pokúsim sa napraviť to a fotky dodať :).
Cena rúžu je 9,90e a zoženiete v každej PUPA predajni.

hodnotenie: 7/10

PUPA_MILANO_STAY_GOLD_eyeshadow_palette
PUPA MILANO Stay Gold! paletka očných tieňov

Paletka očných tieňov, to je už iné kafe a hneď na úvod priznám, že som z nej nadšená! Paletka obsahuje 4 očné tiene, ladené do zlato-hneda, všetky so shimmerom.

PUPA_MILANO_STAY_GOLD_eyeshadow_palette
PUPA MILANO Stay Gold! paletka očných tieňov

Ich konzistencia je nádherne maslovitá a dovolím si tvrdiť, že sú pigmentované lepšie než moja Naked Dvojka. Navyše ako bonus tiene v podstate vôbec neopadávajú pod oči a ich výdrž s podkladovou bázou je absolútne bezproblémová.


PUPA_MILANO_Stay_Gold!_eyeshadow_palette
PUPA MILANO Stay Gold! paletka očných tieňov
PUPA MILANO Stay Gold! paletka očných tieňov

Keď k tomu prirátam dokonalý vizuál a skvelé farebné zloženie, máme tu ideálnu paletku, s ktorou vykúzlite nielen slávnostné večerné líčenie, ale aj to nenápadné denné.
Cena paletky je 12,90e.

hodnotenie: 10/10

PUPA_MILANO_Stay_Gold!_eyeshadow
PUPA MILANO Stay Gold! očné tiene

Podobne sú na tom monotiene. Na testovanie som dostala zlatý a čierny, oba sú skvelo pigmentované, aj keď tá konzistencia je suchšia, než je to v prípade paletky. Popravde, zlatý očný tieň sa mi nie moc odlišuje od rozjasňovača /kuk nižšie/ a preto ho väčšinou na tento účel aj používam.

PUPA_MILANO_Stay_Gold!_eyeshadow
PUPA MILANO Stay Gold! očné tiene, odtiene Golden Light a Black Refined

S podkladovou bázou je opäť výdrž absolútne celodenná. Ja ale jednoznačne kopem za paletku vyššie – nielen vďaka praktickému využitiu, ale aj vďaka cene.
Cena monotieňov - 9,90e.

hodnotenie: 8/10

PUPA_MILANO_Stay_Gold!_highlighter
PUPA MILANO Stay Gold! rozjasňovač
PUPA_MILANO_Stay_Gold!_highlighter
PUPA MILANO Stay Gold! rozjasňovač


Pokračujeme rozjasňovačom s exkluzívnymi dúhovými a trblietavými perlami. Na podobné úchylnosti mám tak trošku slabosť a aj keď miesto rozjasňovača môžete použiť v podstate akýkoľvek svetlý očný tieň, svoju dekoratívkovú zbierku si o podobné kúsky vždy rada rozšírim. Obzvlášť, ak vyzerá tak luxusne ako tento feši.

PUPA_MILANO_Stay_Gold!_highlighter
PUPA MILANO Stay Gold! rozjasňovač

O dokonalosti vizuálu vám teda nebudem príliš vypisovať – stačí jeden pohľad a každému musí byť jasné, že chrochtám blahom.
Odtieň rozjasňovača, ako už názov celej kolekcie napovedá, je ladený do zlatých tónov, ale trblietky neobsahuje, takže ho pri ľahkej ruke môžete bez problémov použiť aj na deň. 

PUPA_MILANO_Stay_Gold!_highlighter
PUPA MILANO Stay Gold! rozjasňovač

Pigmentácia je tradične skvelá a vďaka tomu, že je celkom tvrdo zapečený, garantujem vám, že ho nespotrebujete NIKDY.
Za mňa teda veľká spokojnosť a určite odporúčam.
Cena rozjasňovača je prijateľných 12,90e.

hodnotenie: 10/10

PUPA_MILANO_nail_polish
PUPA MILANO laky na nechty

Čo sa lakov na nechty týka, tie od Pupa som vždy považovala za top v mojej zbierke. Nie inak je na tom aj vianočná kolekcia lakov, ktorá pozostáva z dvoch gélových fešákov v odtieňoch Deep BurgundyLuxurious Gold a dvoch efektových lakoch Diamond DustGolden Plumage.

PUPA_MILANO_nail_polish_Diamond_Dust
PUPA MILANO lak na nechty Diamond Dust

Laky kryjú v podstate už v prvej vrstve /výnimkou je Diamond Dust/, ja ale vždy nanášam vrstvy dve /už len pre lepší pocit/ a samozrejmosťou je podlak aj nadlak. Takto mi vydržia nechty v pohode týždeň bez väčšej ujmy a furt sú v pozerateľnom stave – ak niečo neznášam, tak je to olúpaný lak na nechtoch a len čo vidím akúkoľvek olúpanosť na nechte, okamžite musím prelakovávať.

PUPA_MILANO_nail_polish_Golden_Plumage
PUPA MILANO lak na nechty Golden Plumage

S výdržou pupáckych lakov teda spokojnosť a v podstate jediná vec, ktorú im môžem vytknúť, je pomerne široký štetček, ktorý mne osobne pri lakovaní nechtov až tak veľmi nevyhovuje, no ale budiž.
Cena gélových lakov je 4,90e, efektové laky ochudobnia vaše peňaženky o éčko menej.

hodnotenie: 9/10

PUPA_MILANO_multiplay
PUPA MILANO Multiplay ceruzky na oči
PUPA_MILANO_multiplay
PUPA MILANO Multiplay ceruzky na oči

Ceruzky na oči všeobecne nie sú tak celkom moja šálka kávy a ako očné linky zvyknem používať skôr dobre pigmentované očné tiene, ktoré tesne k horným riasam nanášam plochým štetcom. Čo mi ale, prirodzene, nemôže zabrániť v tom, aby som ceruzky dôkladne otestovala, že.

PUP_ MILANO_Multiplay_Golden_Light
PUPA MILANO Multiplay ceruzka na oči, odtieň Golden Light

PUPA_MILANO_Multiplay_black_refined
PUPA MILANO Multiplay ceruzka na oči, odtieň Black Refined

Multifunkčné ceruzky so špongiou na opačnom konci môžete využiť nielen ako očnú linku, ale vďaka mäkkej konzistencii aj ako očné tiene. Vo vianočnej edícii sú dostupné v troch farebných verziách /Black Refined, Charming BordeauxGolden Light/, ktoré sú ako stvorené pre slávnostné sviatočné líčenie. Ale prežijete s nimi aj bežný deň, off course.



Ceruzky sú pomerne mäkké a ak ich použijete ako linku, aj bez podkladovej bázy máte večer čo odličovať. Očné viečka sú samozrejme vec prudko individuálna, tie moje sú ale mastné len priemerne, takže v tomto prípade ja väčšie problémy s výdržou nemám. Pri použití ako očné tiene ale jednoznačne odporúčam bázu.
Cena ceruziek – 6,90e

PUPA_MILANO_Stay_Gold!_christmas_collection_2015
PUPA MILANO Stay Gold! vianočná edícia 2015

Suma sumárum, tohtoročná vianočná kolekcia mi príde naozaj vydarená a ako bonus aj cenovo prijateľná. Ak by som mala vybrať len jedinú vecičku, ktorá mi prirástla k srdcu najviac, bude to jednoznačne paletka očných tieňov, ale určite nešliapnete vedľa so žiadnou z vianočných vychytávok. Takže, hor sa nakupovať ;).

Čo z vianočnej kolekcie zaujalo najviac vás? :)

- claire -


6 komentárov:

  1. Mne sa najviac páči tá paletka očných tieňov. Krásne zlato-hnedé odtiene :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Predovšetkým, GRATULUJEM k spolupráci s touto značkou !
    Tá paletka očných tieňov vyzerá naozaj skvele, ostatné ma nejak extra nezaujalo.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :)
      Paletka je ozaj TOP, z kvality som odvarená, fakt ju mám radšej ako UD...

      Odstrániť
  3. Rozjasnovac je kraaasny, ale siahla som po zlatom tieni na oci, kedze sa mi zdalo,ze je to uuuuplne to iste, len v mensom.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...