streda 9. decembra 2015

Sladký telový peeling z Lidla



Keď som dostala túto vecičku do daru od kamošky, nie celkom som rátala s tým, že na ňu budem písať recenziu a už vôbec nie s tým, že bude ujúkacia. Od značky PERFECTA SPA, ktorá svojho času preletela predajňami Lidl ako namydlený blesk, som už skúšala telové mazadlá, ktoré síce neurazili, ale ani nenadchli a niečo podobné som čakala aj od cukrového telového peelingu. V tomto konkrétnom prípade s vôňou pomaranča a vanilky a proticelulitídnym účinkom.

PERFECTA_SPA_sugar_body_peeling


No, proticelulitídny účinok... K tomu si dovolím nevyjadriť sa. Jednak peeling nepoužívam zas tak často a dvak... viete ako je to s tými zázrakmi proti celulitíde. Vzhľad pokožky sa môže mierne zlepšiť, ale gény neodrbete a pomaranč z vašich končatín nezmizne ani omylom. Takže tak.
Omrknime teda najskôr konzistenciu.

PERFECTA_SPA_sugar_body_peeling
PERFECTA SPA cukrový telový peeling - konzistencia

PERFECTA_SPA_sugar_body_peeling
PERFECTA SPA cukrový telový peeling - konzistencia

Tá mi pripadá mierne „gumová“ a telesnú schránku tým cukrom vyšmirgľujete naozaj slušne.  Takže v tomto prípade plná spokojnosť. Ako ale viete, šmirgľovacia schopnosť nie je jediná vec, ktorú pri telových peelingoch obľubujem. Popravde, olejčeky by som v prípade tohto výrobku čakala len s maximálnou dávkou obrazotvornosti, opak je ale pravdou.

PERFECTA_SPA_sugar_body_peeling_ingredients
PERFECTA SPA cukrový telový peeling - zloženie

Ako asi vidíte, obsah je olejmi vcelku nadupaný a v tomto prípade sa z toho nesmierne teším. Pretože už zasa mi po použití tejto vecičky ostane krásne vyživená a zhydratovaná pokožka a vôbec nemusím použiť telové mazadlo /lebo do tohto sa ja musím taaak nútiť, že.../.
Celkom príjemný pomarančovo-vanilkový odér je len bodom k dobru.

PERFECTA_SPA_sugar_body_peeling
PERFECTA SPA cukrový telový peeling

Doteraz som zvykla používať soľné telové peelingy a s potešením môžem skonštatovať, že absolútne nesklamal ani tento „sladký“, cukrový, aj keď ten olejček mi tam aspoň vizuálne trošku chýba. Ak túto vecičku ale niekedy v Lidli uvidíte, určite vyskúšajte – ak si dobre pamätám, cena bola niečo do 3 éčok a spokojnosť garantujem.

hodnotenie: 9/10

Ulovili ste si svojho času v Lidli niečo z tejto značky? Ako sa vám pozdávala? A privítali by ste rozšírenie sortimentu kozmetiky v našich Lidloch? ;)

- claire -

8 komentárov:

  1. Mám pocit, že som si niečo takéto v Lidli všimla, ale nejak som prešla pomimo. Ono, keď na to nemáš dobré odporúčanie od niekoho, kupovať mačku vo vreci sa mi nechce.
    A teraz to už asi mať nebudú.
    A privítala by som rozšírenie sortimentu, v Nitre sú 3 predajne a slabotaaaaaa.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A to by si ešte mala vidieť predajne v zahraničí...
      Myslím, že u nás sa to ešte na predajni mihlo, tak až by to mali, určite vyskúšaj...

      Odstrániť
  2. Já do Lidlu zas tak moc nepřijdu, takže asi není divu,že jsem nic takového nezaregistrovala, ale kdybych to uviděla, tak bych si dala říct, hezký obal, představa příjemné vůně a hlavně super cena udělá svoje a já koupím i to,co vůbec nepotřebuji:-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som najskôr odolala a presvedčila sama seba, že to nepotrebujem, ale nakoniec u mňa skončil vďaka kamoške :)

      Odstrániť
  3. Ja som mala nejaké mazadlo s vôňou grep - ríbezľa a bolo celkom spoko. Tuším sa tiež tvárilo anticelulitídne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mohla to byť zaujímavá vôňa, nicméééně tie mazadlá mi zas také extra neprišli...

      Odstrániť
  4. som rada, že si s ním spokojná :) mne sa veľmi zapáčil a tak musel skončiť u teba... síce masielko z tej istej rady sa mi už až tak nepozdáva, ale tento peeling je super...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No :))) Dík ešte raz :D
      Tie krémy boli taký vyšší priemer, neurazili, ale ani nenadchli...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...