nedeľa 10. januára 2016

IN NEWS december



Keďže už – ako je u mňa poslednú dobu obvyklé – poriadne meškám s prírastkovým postom, tak si to dnes dáme viac-menej vo foto-verzii. A ak by ste to náááhodou nemohli prekusnúť, tak uvítam rozprúdenie debaty aspoň na tému „Čo chcete vidieť v článku najskôr“ :). Ak som o tom čisto náááhodou už nepísala, že...
Takže nech sa páči, moje decembrové a vianočno-povianočné prírastky:




V konečnom dôsledku zisťujem, že napriek tomu, že boli Vianoce, patrím asi k nie celkom typickým beautyblogerkám a okrem Armaniho, ktorého som kúpila sama sebe /aké presmutné! :D/ som tieto sviatky viac-menej trošku kozmeticky diétovala ;). 
A čo vy? ;)

- claire -

5 komentárov:

  1. A to já jsem se minulý měsíc vesele obdarovávala sama a co jsem nestihla já, tak dorazily Vánoce:-D Z přírůstků máme společný krém na ruce YR, sprchový gel Ziaja a pak krém na ruce Balea, na něj jsem obzvlášť zvědavá:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D tak ja obvykle tiež nemám problém s obdarovávaním samej seba ;) bohužiaľ nejak som to nestíhala riešiť minulý mesiac :)
      Krém je super :)

      Odstrániť
  2. Pekné, pekné. Zaujal ma krém na ruky od Baley a nové prírastky od Ziaja.
    Aqua di Gioia od Armaniho poznám, skúsila som pred pár rokmi. Skvelá úžasná vôňa, ktorá ale na mne bohužiaľ voňala totál sladko. Necítila som sa vo svojej koži.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa celkovo slabota :D Sama som si kúpila alebo dostala len pár vecí, dosť veľa boli posunuté vianočné "darčeky" od príbuzných, ktorí kozmetike až tak nefandia :D
      Ja Armaniho teda môžem, tak som zainvestovala ;)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...