streda 20. januára 2016

OUT NEWS za december



S úrodou decembrových spotrebovancov som pre tentokrát vcelku spokojná. Uvoľnené miesto v skrinke, kúpeľni /spálni, obývačke, záchode/ znamená totiž len jedno jediné – priestory pre novú kozmetiku. Poznáte, že ;). Tak sa dnes pozrime, čo sa mi pred koncom roka podarilo úspešne doraziť.



Začnime voňavo. EDPčka odišli do večných lovíšť hneď 3. Z týchto troch kúskov by som sa opätovne vrátila /a že som sa vrátila!/ len k tomu od GIORGIO ARMANI, ktorý mi plne vyhovuje, podobne ako svojho času Bright Crystal. 



Zvyšní partizáni síce tiež vyhovovali môjmu čuchovému orgánu a spotrebovala som ich do dna, ďalšiu potrebu nakupovať ale nejak nemám.



K pánskej pene na holenie CIEN, určenej pre citlivú pleť, som vám na blogu ešte veľa slov neutratila, vedzte ale, že už mám druhé balenie. Nejde ani tak o konzistenciu, vôňu či nebodaj dizajn, faktom ale je, že po tejto pene zvyknem mať podráždenú pokožku o DOSŤ menej ako po iných /dámskych a určených na citlivú pleť/. Takže v tomto prípade predsudky bokom a smelo do tejto šedej ohavnosti – odporúčam!
Presne 3 mesiace mi trvalo, lež som dorazila balzamna vlasy TIGI. Vďaka superhustej konzistencii ho stačilo ozaj málo a túto kúpu môžem takisto len vrelo odporučiť. Navyše, tááááááááá vôňa!!!



Odlakovač s acetónom od SALLY HANSEN dávam do spotrebovancových postov už len zo zotrvačnosti. Patrí medzi mojich obľúbencov a používam ho furt až natoľko, že som sa naposledy v drogérke pomýlila a miesto neho vhodila do nákupného koša iný od tejto značky a teraz trpím ako kôň. Prečo? Pretože sa mi zdá, že neodlakováva tak dobre a navyše smrdí ako odlakovač. Čo by teda nemuselo byť nič prekvapujúce, že, ale po mojom obľúbencovi mi nechtíky nááádherne voňajú a aj keď viem, že to nie je ideálna kombinácia – odlakovač a parfum – tak mi to strašne moc vyhovuje a navyše to vidím aj na mojich nechtoch, to akože sorry. Takže, keď skončí všetko to odlakovávacie utrpenie, opäť sa jednoznačne vraciam k tomuto kúsku.



Patladlo na nôžky od BALEA je taký hydratačný priemer, ale vyhovovala mi vôňa a najmä konzistencia, takže opätovný návrat nevylučujem. Nie príliš spokojná som, bohužiaľ, bola s marhuľkovo-jazmínovým sprcháčom rovnakej značky, pretože mi – NEVOŇAL. zatiaľ čo nejaký čas predtým ma odrovnal jazmínový sprcháč od FA, v tomto prípade sa nič podobné nekonalo a bola som rada, keď som sprcháč dorazila.



Celkom opačný prípad bol ale bio olejček od KNEIPP, ktorý voňal skrátka božsky a určite sa k nemu ešte niekedy vrátim. Nie že by som nejak postrehla tie účinky na strie a jazvy /nepoužívala som celkom pravidelne, takže mea culpa!/ ale inak bol fakt skvelý a suchú pokožku krásne vyživil.



Na betón sa vraciam aj k ružovej vode od PURITY VISION. Jej aplikáciu som si zamilovala aj vďaka vôni, ale najmä pri patlaní olejčekmi je jej použitie absolútna nevyhnutnosť. A to ani nevravím o protivráskovom účinku v kombinácii s argaňákom, že.
Jedinou prednosťou hydratačnej masky od ORIFLAME bola jej vôňa. Melónová. Čiže ak sa mám vyjadriť k tomu, či by som sa k nej ešte vrátila, odpoveď bude jednoznačná: ÁNO. Lebo MELÓN.



Po neviemakej dlhej dobe sa mi podarilo VYHODIŤ takmer plné balenie BBčka od BIODERMY. Táto vec mi, bohužiaľ, odtieňovo vôbec nesadla, takže som ju, bohužiaľ, používala  úplne minimálne. Až mi, bohužiaľ, zmenila konzistenciu a to som už usúdila, že nastal jej čas. BOHUŽIAĽ.
No a celkom na záver tu máme dve pidi balenia mojich must-have produktov, Hydrabio séra od Biodermykrému na ruky od L´OCCITANE z radu s bambuckým maslom, šikovné vecičky, ktoré môžete šupnúť do každej kabelky, vrecka, batôžteka... a tak. Ani som nemala v pláne dávať ich do tohto postu, nakoniec som ale usúdila, že nezaškodí vám ich po osemstopäťdesiatyšiestykrát pripomenúť, aby ste vedeli, ako moc dobré vecičky to sú ;).

No, v decembri som toho teda stihla vcelku dosť. Čo vy? ;)

- claire -

5 komentárov:

  1. No fakt jo, činila jsi se:-) A je to jak říkáš, uvolněné místo znamená možnost ho znovu zaplnit:-D Baleácký sprcháč mi tou vůní taky brnkal na nervy, v lahvičce mi voněl, ale sprše už podstatně méně:-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, presne! Vo fľaštičke to ešte ušlo, ale potom v sprche, bléééééé, nuda ako sviňa :D

      Odstrániť
  2. Šikuľka činila si sa.
    Ja som tiež nezaháľala a snažila sa vyhodiť spotrebovaním všetko čo sa dalo, aby som uvoľnila miesto novým vecičkám.
    Z tohto som používala / používam Giorgio Armani, Kneipp a Bioderma Sebium sérum.
    Asi vyskúšam tú ružovú vodu keď robí také zázraky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jo, ružová voda je môj must-have, zatiaľ pod olej dávam vodu v spreji od Baley, ktorú chcem doraziť, ale už sa trasiem na tú ružovú :)

      Odstrániť
  3. baby, skúste ak budete chcieť, (napríklad pred výplatou, lebo stojí 2 eurá :-)dať si do rozprašovača Balea pleťovú vodu pre suchú a citlivú pleť (ružový obal)... úúúúžasná, ten účinok po nastriekaní nie že len cítiť, ale až vidieť

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...