nedeľa 3. januára 2016

PUPA MILANO Home Spa



Jo, trpím jednou pidi-úchylkou. Ak značka, preslávená predovšetkým svojou dekoratívkou občas príde s nejakým iným druhom kozmetiky /viď nemenovaná značka a bejbylips/, okamžite prižmúrim minimálne jedno oko a na vec kukám s dosť veľkou dávkou nedôvery.  Podobne je to aj u značky PUPA MILANO, kde akákoľvek iná kozmetika než tá dekoratívna je jednoznačne v úzadí. Človek /a Claire Clairmont obzvlášť!/ je ale tvor zvedavý, takže... V tom dnešnom postíku omrkneme revitalizačný, energizujúci sprcháč a telový masážny krém s koralovou riasou.



Hneď na úvod musím pochváliť vizuál. Ten nie je ani trochu prečačkaný a pôsobí na mňa skrátka tak „profi“. Obe tuby sú dostatočne mäkké, aby ste sa po príslušnom masakre bezproblémovo dopracovali aj k posledným zvyškom obsahu.



Mne sa na odskúšanie ušla línia môjmu srdcu asi najbližšia – revitalizačno-energizujúca so sviežou vôňou citrusov.
Poďme omrknúť najskôr sprcháč...



... ktorý obsahuje aromaterapeutické oleje z pomaranča, citrónu, mandarínky a kardamónu, esenciálny olej z maté a extrakt z koralových rias a austrálsku oranžovú soľ. Všetky tieto vecičky majú nielen vašu pokožku, ale aj ducha naštartovať, uvoľniť  a skrátka previesť menšiu „rekonštrukciu“.
Konzistencia je skôr redšia a na prvý pohľad pôsobí tak trošku olejovito. Ubezpečujem vás ale, že o žiadny olejček nejde a je to len klasický sprcháč.



Jeho vôňa je tak trochu špecifická. Nejde o žiadne prvoplánové citróniky, pomarančíky alebo mandošky, takú tú korenistú stránku veci tam cítiť. Záleží len na vás, aké vône uprednostňujete, mne osobne je táto príjemná a počas sprchovania – a dokonca celkom dlhú chvíľku aj po ňom! – pôsobí naozaj ako taký „štartér“.
Sprcháč samozrejme spĺňa všetky mnou vyžadované parametre ako super penivosť a nevysušovanie, takže v tomto prípade na čo frfľať ozaj nemám.



Čo sa telového mlieka týka, tu som si už nie taká skalopevne istá, že pôjde o môj osobný must-have... ale poďme teda pekne po poriadku.
Telové mlieko, presnejšie telový masážny krém slúži v podstate tomu istému účelu ako sprcháč, takže viac sa vyjadrovať k tejto téme nebudem. Omrknite zloženie:



Konzistencia je oficiálne popisovaná ako „luxusný hebký krém“ a ja musím uznať, že lepšie by to ani bohatá fantázia Claire Clairmont nepopísala. Tá hmota je skrátka pri patlaní na telesnú schránku až neuveriteľne príjemná a aplikáciu si zaručene užije nielen vaše telo, ale aj váš duch :).




Čo sa ale hydratačných účinkov týka, tu už tak celkom blahom nechrochtám. Mliekokrém síce obsahuje aj istý podiel bambuckého masla, ale jeho hydratačno-výživný účinok je čisto priemerný. Pokožka síce ostane navoňaná, ale to je asi tak všetko, po pár hodinkách už neviem, že som na seba niečo patlala.
Takže toľko odo mňa pre dnešok. Odporúčaná cena sprcháču je 6,90e a krému 8,90e a ak by vám príliš nevoňala táto citrusoidno-korenistá verzia, vyberať môžete z ďalších línií, ako napr. Remodelácia - čistenie - povzbudenie, Regenerácia - proti stresu, Posilnenie - proti únave, Osvieženie - rovnováha alebo Upokojenie - hydratácia.


Na záver ešte hodnotenia:
sprcháč 9/10
telový krém 7/10

Skúšali ste niektorý z týchto výrobkov?

- claire -


3 komentáre:

  1. Zatiaľ som ešte neskúšala, i keď vyzerajú, minimálne na prvý okuk, vynikajúco.
    Tie ceny sú ale brutálne, bez zľavy ani náhodou :).
    Keď píšeš, že "sa ti ušla na odskúšanie", znamená to, že si to dostala od nich v rámci spolupráce s touto značkou ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jo, bolo to v ramci spoluprace ,samu by ma to asi kupit nenapadlo :D ceny su aj na mna trochu moc, radsej by som to dala do tej dekorativky...

      Odstrániť
    2. Jo, bolo to v ramci spoluprace ,samu by ma to asi kupit nenapadlo :D ceny su aj na mna trochu moc, radsej by som to dala do tej dekorativky...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...