nedeľa 24. januára 2016

SAVEONBEAUTY TOP PRODUCTS 2015 - dekoratívka



Aký by to bol beauty-blog, keby sa nám tu neobjavil postík s prehľadom tej NAJ kozmetiky, aká za minulý rok prešla rukami beautyblogerky, že jo. Tak si tu dnes jeden s vypätím všetkých síl strihneme aj my.

Pre tentokrát nebudeme vecičky deliť do kategórií, ale dáme to tak „letom svetom“. Kozmetickým, off course. Ak by som niektorú kategóriu, ktorá by vás zaujímala, nejakým omylom vynechala, snáď mi bude odpustené a vy to prežijete a prípadne rozpútate debatu po článkom ;).

DERMACOL_dlhotrvacne_tekute_ruze
DERMACOL 16H LipColour

ASTOR_lipcolor_butter_matte_vivid_divine
ASTOR LipColor Butter Matte, odtieň Vivid Divine v strede


Dekoratívke minulý rok jednoznačne kraľovali tekuté rúže od DERMACOL a najmä  malinovo-cyklámenová Vivid Divine pastelka od ASTOR. Claire Clairmont sa nám do nej skrátka prudko zamilovala a momentálne to vidím na jediný odtieň rúžu, ktorého kúpu som schopná opakovať znovu a znovu.

MAYBELLINE_lash_sensational_mascara
MAYBELLINE Lash Sensational riasenka
Nie inak tomu bolo aj v prípade riasenky Lash Sensational od MAYBELLINE. Nenadarmo ju miluje 99 percent blogeriek, jej efekt je skrátka eňo-ňuňo a aj také beznádejné riasenkové prípady, ako som ja, môžu chrochtať blahom. 

TheBalm Mary-Lou Manizer, BOURJOIS Healthy Mix make-up, DERMACOL Invisible Fixing Powder

Stálicami u mňa sú Healthy Mix mejkap od BOURJOIS /najpríjemnejší mejkap ever, aj keď ten môj odtieň vidím skôr na leto!/, fixačný púder od DERMACOL a rozjasňovač Mary-Lou od TheBALM, pri ktorom som konečne po viac ako roku začala drať dno. Na rozjasňovaní ksichtíku síce fičím poctivo, ale myslím, že by som si pokojne vystačila aj s týmto jediným kúskom, po ktorom siaham veruže najradšej.
Minulý rok ma celkom prekvapila značka MILANI, ktorá patrí medzi cenovo mega-dostupné značky a jej kvalita je vcelku prijateľná. 

MILANI_brow_shaping_clear_wax
MILANI vosk na obočie
MILANI_baked_blush_luminoso
MILANI Baked Blush v odtieni Luminoso


Doteraz nedám dopustiť na praktický, bezfarebný vosk na obočie v ceruzke a tiež lícenku v odtieni Luminoso, ktorú skrátka milujem. Škoda tých vyprdených rozheganých obalov a celkového grc-dizajnu, ale obsah rulezz!
Tento rok som obmenila podkladový arzenál a bázu od Avonu nahradila o niečo /rozumej: o DOSŤ!/ tekutejšou verziou od CATRICE. A za mňa teda plná spokojnosť. 

CATRICE_eyeshadow_base
CATRICE podkladová báza pod očné tiene


Aplikácia je predsa len príjemnejšia, než tomu bolo v prípade pomerne tuhej avoňáckej bázy a ako bonus táto od Catrice ešte aj fantasticky zvýrazní intenzitu očných tieňov, takže ja osobne nemám čo riešiť.

PUPA MILANO Stay Gold! paletka očných tieňov


Na záver tu máme jednu super paletku očných tieňov, ktorá teda mňa osobne pred koncom minulého roka dosť prekvapila. Stay Gold! paletka od PUPA MILANO tak vytrela zrak aj Naked2 paletke, ktorá sa u mňa zas takej megaobľube teda neteší.
To by bolo pre minulý rok teda všetko z dekoratívnej oblasti. Rok 2015 ale ešte celkom neuzatvoríme, pretože ešte nás čaká obhliadnutie sa za pleťovou a telovou kozmetikou, ktorá mi najviac prirástla k srdcu a tiež za vecičkami, ktoré mi nie celkom sadli /slušne povedané/.

Čo z dekoratívnej kozmetiky ste za minulý rok používali najradšej? ;)

- claire -

15 komentárov:

  1. Vivid Divine mám tiež a je to krásny rúž. Maybelline má celkovo veľmi dobré riasenky, vyskúšala som dve a obe boli super. Naopak u mňa fixačný púder Dermacol prehráva, nesedí mi vôbec.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa ten púder zo začiatku tiež až tak veľmi neohúril, ale postupom času som si uvedomila, že je fakt dobrý :D matná pleť mi s ním vydrží rozhodne najdlhšie...

      Odstrániť
  2. Ja už tú Sensationalku musím konečne vyskúšať. Čaká v skrinke, kým sa minú staršie zásoby, ale asi jej dám prednosť :D
    A tá Milani lícenka má dobrú pigmentáciu?
    Owl Heaven

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No to by si teda už mala!!! ;D
      Pigmentácia lícenky je podľa mňa akurát, ani príliš, ale ani málo... myslím, že presne taká by mala byť pri každej lícenke :)

      Odstrániť
  3. Pupa paletka vypada moc dobre :) Stejnou bazi od Catrice jsem si puvodne chtela take poridit, ale bohuzel byla vyprodana, tak jsem sahla po verzi v kelimku a zatim to s ni nevypada vubec spatne :) Jinak jsem si z dekorativky hodne oblibila napriklad gel na oboci Essence, matnou paletku Makeup Revolution nebo pudr od Catrice :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pupa paletka vypada moc dobre :) Stejnou bazi od Catrice jsem si puvodne chtela take poridit, ale bohuzel byla vyprodana, tak jsem sahla po verzi v kelimku a zatim to s ni nevypada vubec spatne :) Jinak jsem si z dekorativky hodne oblibila napriklad gel na oboci Essence, matnou paletku Makeup Revolution nebo pudr od Catrice :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Lash Sensational je pro mně legenda, lepší řasenku jsem snad ještě neměla, zkrátka jasné místo jedna:-) Bázi od Avonu jsem taky měla a taky jsem měnila za Catrice a Catrice prostě vede:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tu bázi chci vyzkoušetm až mi dojde ta, co mám teď. Vypadá dobře, tak jsem zvědavá, jestli bude sedět i mně :)
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neviem ako bude držať na moc mastných viečkach, pretože sama je skôr taká mastnejšia, mne ale vyhovuje plne. Tak uvidíš ;)

      Odstrániť
  7. Vzhľadom na poctivosť čítania Tvojich článkov na blogu som už mala vcelku slušnú predstavu čo áno a čo nie, takže ma tam toho ani nejak extra veľa neprekvapilo.
    Skôr som zabudla na tú Catrice a Milani. Kde kupuješ Milani ?
    U mňa samozrejme každý deň Guerlain makeup, k tomu Meteorites guličky, toto bez debaty každý deň.
    Ostatné podľa potreby a chute.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to ani mňa neprekvapuje, že Teba nič neprekvapilo ;).
      Milani na romiebeauty...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...