streda 24. februára 2016

BALEA micka PART TWO



Ako sa navonok prejavuje netrpezlivá beautyblogerka? No, asi tak, že napriek tomu, že má sľúbenú na testovanie Vec s veľkým „vé“, len čo ju uvidí v drogérke - napriek tomu, že nie je určená tak celkom na jej typ pleti - okamžite po nej chňapne. Toto presne bol prípad baleáckej micky pre zmiešanú a citlivú pleť, o ktorej som vám písala pár mesiacov dozadu.
Od jej testovania pretieklo už pomerne dosť vody dolu Váhom – a to až natoľko, že som neodolala ani jej verzii číslo dva, určenej úúúplne pre mňa, prešťastnú majiteľku suchej a citlivej pleti.

BALEA_mizellen_reinigungs_wasser


V konečnom dôsledku teda vďaka DMke budem testovať už tretiu baleácku micelárnu vodu.
Ak by som bola maximálne lenivá beautyblogerka, pod názov dnešného postu by som vám picla akurát tak link na recenziu číslo jeden. Keďže som ale len lenivá beautyblogerka a zároveň beriem svoje poslanie smrteľne vážne, tak si to tu pre dnešok trošku rozvedieme.
Micka číslo dva je určená pre odlíčenie suchej a citlivej pleti a vizuálne sa od tej prvej, určenej pre zmiešanú pleť, líši len minimálne. Takže odporúčam čítať, čo sa na obale píše – aby nedošlo k nejakému nedorozumeniu ;).

BALEA_mizellen_reinigungs_wasser
BALEA micelárna voda pre suchú a citlivú pleť
 
BALEA_mizellen_reinigungs_wasser
BALEA micelárna voda pre zmiešanú a citlivú pleť

V konečnom dôsledku si ale myslím, že ak by ste aj nečítali, nič také strašné sa nestane.
Že prečo?
Faktom je, že po spotrebovaní celého balenia micky, určenej pre zmiešanú pleť a takmer celého balenia micky, určenej pre suchú pleť až taký extra rozdiel v účinku nevidím.

BALEA_mizellen_reinigungs_wasser_ingredients
BALEA micelárna voda pre suchú a citlivú pleť - zloženie
BALEA_mizellen_reinigungs_wasser_ingredients
BALEA micelárna voda pre zmiešanú a citlivú pleť - zloženie
Samozrejme nedovolím si odporučiť vám micku na zmiešanú pleť, ak máte pleť suchú, to zas né – z dlhodobého hľadiska siahnite radšej po tej druhej fešande.

BALEA_mizellen_reinigungs_wasser
BALEA micelárna voda pre suchú a citlivú pleť
BALEA_mizellen_reinigungs_wasser
BALEA micelárna voda pre suchú a citlivú pleť

Predsa len micka pre suchú pleť nemá vo svojom zložení alkohol a to je pre všetky milovníčky pocitu hydratovanej a vyživenej pleti veľké plus. Okrem toho, obsahuje vodu z pomarančových kvetov, ktorá teda zaboha netuším, na čo slúži a popravde nechce sa mi po tom pátrať, ale predpokladám, že to bude nejaká mňamka pre suchú pleť :D.
Čo sa ostatných faktorov týka, nebudeme zbytočne papagájovať a v tomto prípade odporúčam hodiť očkom ešte raz po recenzii číslo jeden. Howgh.

hodnotenie: 8/10

Skúšali ste baleácke micelárne vody? Ako ste s nimi spokojné?

- claire -

26 komentárov:

  1. Ja mam momentalne micelarku Mixa a je fakt fajn, mozno by sa ti pacila :) aj ked vseobecne nejaky velky rozdiel medzi drogerkovymi micelarkami nevidim :) ale po jej dopotrebovani asi zo zvedavosti siahnem po tejto :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V tomto prípade je ooobrovským benefitom aj cena, čo si budeme čo nahovárať! ;)

      Odstrániť
  2. Ja micku pouzivam na odstránenie makeupu nie na docistenie ,takze ju nakoniec zmyvam vodou.tz ze mi tato lacna verzia micky úplne vyhovuje a postacuje

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A používaš po micke ešte niečo alebo len čistú vodu?

      Odstrániť
    2. Jj,potom plet docistim penovym gelom a tonikom nazaver. Prave preto mi je vlastne jedno aka ta micka je,na odstránenie makeupu je dobra aj táto. Zakladam si skor na dobrom kreme alebo sére. 😊

      Odstrániť
    3. Hm... Istý čas som sa tiež pokúšala praktizovať to podobne, mne ale voda z vodovodu pleť nenormálne suší, tak som ostala verná viac-menej len micine...

      Odstrániť
    4. ..jasne kazdemu vyhovuje iny postup cistenia,inak davnejsie som aj ja pouzivala micku na docistenie pleti a mne prave miceralka nevyhovovala nejak mi stahovala plet a potom mi kozmeticka vlastne vysvetlila, ze by sa micka nemala nechavat na pleti ale umyt vodou,že obsahuje micely vlastne mydlove zlozky.Tak ale myslim si kazdemu vyhovuje nieco ine a ked ti nerobý na pleti paseku tak ok. Boze ale som sa rozpisala 😃

      Odstrániť
    5. No ved toto, kazdemu vyhovuje nieco ine a musi si najst ten "svoj" sposob cistenia pleti... Ale to s tym zmyvanim micky som uz pocula a celkom ma to zaujima.

      Odstrániť
  3. niektorí vraveli že štípe, tak radšej ostanem pri bioderme a potom presedlám na dermacol :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neštípe. :D Teda ak si ju narveš do oka v hojnom množstve, tak samozrejme štípať bude, ale to štípe aj ružová Bioderma :)

      Odstrániť
  4. Já mám verzi pro smíšenou pleť a nijak nadšená z ní tedy nejsem, to už si radši vyčíhnu akci na svou oblíbenou Garnier a s ní je spokojenost nejvyšší:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No povedzme si na rovinu, dokonalá nie je, ale tá cena, tááá CENA!!! Takže ja sa k nej kedykoľvek rada vrátim, ale samozrejme prestriedam.

      Odstrániť
  5. Možná že bych ji i ráda vyzkoušela :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tahle micelárka mě moc nezaujala, ale když už bych po nějaké sáhla, tak určitě po té bez alkoholu :)
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Alkohol je nieco, co v takejto kozmetike tak trochu nepochopim...

      Odstrániť
  7. Tuto jsem v drogerii ještě neviděla,já teď používám zelenou Garnier a jsem s ní moc spokojená. :)

    lifestyle and beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mám doma pre citlivú, ale stále nepoužívam, musím dokončiť už otvorenú. Bolo by mi ľúto vyhodiť ju :((.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Neskúšala som zatiaľ, ale teší ma, že mysleli na viaceré typy pleti, pretože mnohé značky svoje prvé micelárky vyrobili len pre citlivky a mne nejako kozmetika pre citlivú pleť robí hroznú neplechu a je príšerne mastná a lepivá, s micelárkami to funguje rovnako. Momentálne som si kúpila micelárku Nivea s vitamínom E pre zmiešanú pleť.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som momentálne bola donútená vrátiť sa k ružovej Bioderme, keďže sa mi po 5 rokoch zasa zľahka pripomenul ekzém, takže ja naopak, na tých veciach pre citlivú pleť fičím naplno. Ale určite je fajn, ak sú aj micky rozdelené podľa typov pleti...

      Odstrániť
  10. Momentalne mam tuto baleacku a teda az tak spokojna nie som(okrem ceny).Mickou primarne odlicujem oci a teda maybelline sens. spiralu rozmaze na pandu, co teda ruzova garnier micka nerobi ani nahodou. A k tej sa teda po tejto baleackej urcite vratim i ked to teda chvilu potrva :-(:-(...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, ako som to tu už ikskrát spomenula, cena je HLAVNÝ benefit tejto vecičky :)

      Odstrániť
  11. Ja som túto micelárnu vodu po týždni hodila do koša... Ja mám velmi citlivú pleť so sklonom k akné a používam micelárnu vodu Avéne a to sa s touto "micelárkou" porovnať ani nedá. Tiež ma zaujala tá nízka cena. Ale bohužial, micelárna voda štípe, pení, pôsobí na mňa ako jarová voda. Zanecháva nepríjemný pocit na tvári, a naozaj pôsobí na mňa ako jar. Takže ak chcete ušetriť radšej si priplaťte za niečo poriadne, a ušetríte tým peniaze vyhodené do koša. Naozaj dobrá micelárka okrem biodermy a avene je garnier rúžová, tá ma naopak veľmi príjemne prekvapila.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jo, v podstate s Tebou súhlasím, ak si dobre pamätám, balenie som nakoniec používala len na odličovanie očí, nakoľko "vďaka" jej pravidelnému používaniu som sa dopracovala opäť k ekzému a presušenej pleti, takže za mňa už nie. A v podstate som sa vrátila k odličovaniu pleťovým mliekom, termálnou vodou v spreji a pleťovou vodou a za mňa maximálna spokojnosť, asi tak skoro nezmením.

      Odstrániť
  12. Ja používam momentálne Garnier ružovú, ale nosí mi ju manžel z Nemecka, kde je viac ako o polovicu lacnejšia...a to už nehovorím o micelárnej vode z DM...https://www.dm.de/
    Oceňujem eschop a v neposlednom rade vyššiu kvalitu ako v dm u nás..

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...