piatok 12. februára 2016

OUT NEWS január



Nie že by som bola dvakrát nadšená z toho, že občas miniem toho pomenej, v prípade série „out news“ článkov to ale občas aj vítam. To napríklad dnes si môžeme dať aj detailnejší pokec o vecičkách, ktoré minulý mesiac padli za vlasť, pretože ich zas tak moc nebolo.



Začnime spotrebovanou micelárkou, asi milióntou v poradí v mojom micelárkovom živote. Keď Déemka vyrukovala so svojou vlastnou micinou, moje nadšenie nemalo konca. Ukoristená micka síce nebola tak celkom určená pre môj typ pleti, ale okrem faktu, že bola penivá trošku viac, než by mi bolo milé /cena to, holt, dorovnala :)/, nemôžem na jej adresu povedať v podstate jediné krivé slovko. Momentálne testujem tú na suchú a citlivú pleť, ktorá by mala byť pre mňa ako ušitá, tak uvidíme.
Akožekrémový deodorant od Soaphorie som doma skladovala cécéá rok a to je, myslím, na prírodný deodorant už celkom dosť. V plastovom tégliku ho ostalo naozaj už len na dne, čo svedčí o tom, že som ho používala celkom rada.  Nevinná vôňa bola fajn a účinok taktiež uspokojivý – nicméééně ja by som ho odporúčala skôr na chladnejšiu časť roka, keď nepotrebujete proti nežiadúcemu poteniu vyťahovať iné kalibre.



Po niekoľkých mesiacoch som dorazila aj pidifľaštičku tekutého hodvábu na vlasy Biosilk. Fľaštička je OZAJ pidi, napriek tomu, vydržala mi megadlho. Na vlásky totiž stačí fakt minimálne množstvo, aby získali hodvábny vizuál a nádhernú vôňu, takže toto je za mňa jeden z kaufov minulého roka /No dobre, dostala som ho na testovanie - nekúpila :)./.



Perníčkový sprcháčik od Ziaje je pre mňa taká vianočná klasika a určite by som sa k nemu vrátila kedykoľvek. Vlastne, ku KAŽDÉMU sprcháču od Ziaje by som sa vrátila kedykoľvek, že. So žiadnou z vôní totiž nešliapnete vedľa.



Po cécéá roku som spotrebovala aj telový olejček Seelenzart od Baley. Musím povedať, že je to ten najvoňavejší olej, k akému kedy pričuchli nosné dierky Claire Clairmont a ja tú vôňu skrátka milujem. Aj preto sa dostal do výberu TOP kozmetiky minulého roka a u mňa doma už sedí kúsok číslo dva.
Čo ma trošku naprdelo, bola vysúvacia gélová ceruzka na oči od L´Oréalu. Držala síce na waterline dosť fajn, ale bohužiaľ dovolila si urobiť niečo, čím ma akože nasrala – a síce: zlomila sa. Z čoho vyplýva len jediný fakt: opätovný návrat sa zrejme konať nebude.
Ku gumovacej maske z radu Sébium od Biodermy som chcela utratiť na blogu nejaké to teplé slovíčko, nakoniec som sa k tomu donútila až dnes. Popravde, účinok masky neviem celkom objektívne posúdiť, pretože som ju používala len vtedy, keď moja pleť trošku zaštrajkovala a chytala nejaké tie adolescentné prejavy, čo sa mi zdá trošičku málo, ale ten spôsob likvidovania zvyškov masky z tváre bol pre mňa pomerne hnus. Ak som masku totiž nechala zaschnúť viac, než bolo vhodné, musela som si ten ksicht drhnúť o dosť viac, než mi bolo milé – a o zasvinenom umývadle ani nehovorím, že. Takže za mňa toto skôr nie a pre prípad potreby zabrúsim radšej asi k iným lekárenským značkám kozmetiky.



Na záver tu máme dva balzamy na pery. Lipový kvet od Soaphorie som vám už spomínala v balzamovacom poste a v podstate by som ho s kľudným svedomím mohla zaradiť medzi podlžnosti pekelných mocností voči Claire Clairmont. Toto Soaphorii fuckt nevyšlo – a to AŽ TAK, že som sa odvtedy nedonútila vyskúšať žiadny z jej balzamov, aj keď časom vyrukovali s viacerými naozaj lákavými novinkami. Ten lipový kvet skrátka smrdel, štípal a brutááálne nechutil, takže čo viac dodať... V podstate opačný prípad bola pistáciová vianočná limitka od Yves Rocher, pravda, limitka zpred niekoľkých rokov :D, ale furt vec, s ktorou som bola veľmi spokojná. No a bohužiaľ musím skonštatovať, že to bude zrejme posledný balzam tejto značky, s ktorým som bola spokojná, ako to tak vyzerá. Frantíci nám totiž inovovali nielen vizuál, ale zrejme aj zloženie tyčiniek a staré dobré časy sú v nenávratne. Plačem, no...

To by bolo pre minulý mesiac zo spotrebovancov úúúplne všetko. Koľko vecí sa podarilo minúť vám? ;)

- claire -

24 komentárov:

  1. mne sa podarilo 18ks čo som veľmi rada :)) a už sa teším na tvoje novinky ( snáď si si niečo dnes na interbeauty kúpila, keď už si tam bola :D :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hííííííí, a to vieš ako? :D

      Odstrániť
    2. inak 18tka, úctyhodné číslo teda! :)

      Odstrániť
    3. si šla okolo mňa s kámoškou :D aj by som ťa pozdravila a prihovorila sa, ale keď si mala spoločnosť a hneď si odišla :D ( máš peknú košelu :D )

      Odstrániť
    4. :DDD dík, no, kľudne si ma mohla kopnúť :D A čo vravíš na IB, podľa mňa to ide dole vodou, zdržali sme sa tam hádam ani hodinu nie - na beauty-blogerku celkom žalostná bilancia :D

      Odstrániť
    5. ále nie :D no my sme tam boli asi 2h, lebo sme čakali kým vyložia všetko, ale ako bieda :D dalo sa kúpiť dačo iba v krasotike a v stánku milani+jordana :) ale aspoň sme sa kukli na verešovú a plačkovú :D

      Odstrániť
    6. Tak tie nám ušli už celkom :D
      Ale máš pravdu, jediné dva stánky, ktoré ako-tak zaujali :(

      Odstrániť
    7. aj si dačo kúpila? :)

      Odstrániť
    8. No :) Az 4 veci, aby sa nepovedalo :D Ale necham to asi az do In News koncom mesiaca, asi budem musiet veltrhu venovat samostatny... odsek :D

      Odstrániť
  2. Ten pernickovy sprchac vypada skvele :) Ja zrovna zitra planuji fotit spotrebovane, neco se mi nahromadilo, ale je to za nekolik mesicu, ja za mesic v prumeru spotrebuju tak 3-5 produktu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten pernickovy sprchac vypada skvele :) Ja zrovna zitra planuji fotit spotrebovane, neco se mi nahromadilo, ale je to za nekolik mesicu, ja za mesic v prumeru spotrebuju tak 3-5 produktu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Odpovede
    1. Ja mam este 2 pidibalenia, tak predpokladam, ze na tento rok som zasobena:D

      Odstrániť
  5. Přesně tak, Biosilk mně šokuje v tom, že i přes prťavé balení vydrží tak dlouho, ale určitě budu chtít další balení:-) A perníčková Ziaja je slast, stejně jako olej od Balei, tady se projevuje moje velká slabost pro voňavé věci:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ach jaj, suhlas, tiez som na vonave vecicky megazatazena ;)

      Odstrániť
  6. Ten perníček som nikde nevidela ,škoda na zimu mohol byť skvelý :/
    Bio súťaž

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Vcelku slušná bilancia, darilo sa Ti :))), a to hneď od začiatku roku :)). ŠIKUĽKA !
    Ten sprcháč od Ziaja som už tiež pozrela, ale nikde na nete ani v reáli som ho nevidela , škoda.
    Ja som úspešná tak priemerne, ani to nepočítam. Kúsky, ktoré by som rada minula rýchlejšie, pretože mi až tak dobre nesadli, sa mi míňajú pomaly (až tak, že som ich presunula dcéra, naposledy telový krém od Manufactury s hruškou) a kúsky, ktoré by mohli vydržať dlhšie (napr. telové maslá od Ziaja) sa na potvoru míňajú super rýchlo :((.
    VĎAKA za odporučenie na telové maslá od Ziaja, božský vynález !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dik :)
      Sprchacik v e-shope nebol, myslim, vobec a na predajni v TT som ho uz tiez nevidela...
      Hruskovy telovy krem nesadol? Ja by som nim mazala uz len kvoli tej voni;).
      Masla - rado sa stalo! ;)

      Odstrániť
    2. Pripajam sa k Lenke...maslo je fakt super(mam momentalne svoje prve...olivove) a viem ze si v ba kupim buduci tyzden urcite dalsie. Mne sa az tak nemina, kedze som lemra a nakremujem sa(telo, gesicht nastastie zvladam kazdodenne :-)) zriedka. A pritom mi to maslo vonia a krasne zvlacnuje moju suchu kozu....

      Odstrániť
    3. Telové maslá od Ziaje sú najviac! ;)

      Odstrániť
  8. Super článek! Já jsem spotřebovala jeden krém na ruce a šampón, jinak mi všechno ubývá pomalu, ale jsme za to ráda :), aspoň tolik neutrácím.
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dík :)
      No ale ako beauty-blogerka, to máš vcelku blbú "vlastnosť", né? ;D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...