štvrtok 24. marca 2016

EBELIN konjaková špongia



Môj postoj k akýmkoľvek technickým pomôckam na čistenie pleti je tak trochu špecifický. Netuším, čo ma k tomu vedie, ale nie som dvakrát nadšená z toho, ak medzi mňa a moju kožu niečo vstupuje a v tejto veci tolerujem maximálne tampónik /lebo musím, že/ a občas by som sa aj líčila najradšej len prstami. Raz za čas ale motyka vystrelí a keď mi Déemka poslala na vyskúšanie konjakovú špongiu, oči mi aj trošku zasvietili.



V prípade konjakovej špongie ide o čisto prírodný produkt z koreňa rastlinky zvanej konjak, ktorá rastie niekde v Ázii. Okrem toho obsahuje prášok zo zeleného čaju, ktorý je bohatý na antioxidanty. /Takže nezoxidujete predčasne./
Špongia by mala vašu pleť krásne vyhladiť a používať ju môžete samotnú alebo v kombinácii s čistiacim prípravkom.
Začnime teda od podlahy.

EBELIN konjaková špongia

Konjaková špongia v „surovom“ stave pripomína pemzu. Teda to, čím zdierate zhrubnutú kožu z vašich nôžok. V takomto stave šmirgľovať vaše ksichtíky ale, off course, nebudete. Špongiu totiž stačí namočiť do vody a po istom čase /pár minút to trvá/ krásne zmäkne. Po použití ju pekne-krásne opláchnete a necháte vyschnúť.
Asi po 2 až 3 mesiacoch sa odporúča špongiu vyhodiť a /ako inak :)/ kúpiť novú.
To by boli technické záležitosti, prejdime k účinkom.

EBELIN konjaková špongia


Už som vám spomínala, ako nemám rada, ak niečo vstupuje medzi mňa a moju pleť? :D No tak v tomto prípade to neplatí a aj claire clairmont urobí výnimku. A to veľmi rada.
Špongia je po „napití sa“ totiž taaak neuveriteľne príjemná vec, že vlastne ani nemusím riešiť nejaký trápny dlhodobý účinok, že.
Keďže pleť odličujem/čistím len micelárkou, ja osobne používam špongiu navlhčenú len čistou vodou. Frekvencia: tak 3x do týždňa. Nemyslím si, že táto vecička môže plne nahradiť klasický peeling, ale váš vlastný pocit vás nepustí – pleť ostane jemnučká, svieža a navyše tá masáž je neuveriteľne príjemnááá, aaaach jo.
Špongiu môžete veselo používať aj v prípade, že vaša pleť je suchšia než by sa patrilo – čo je presne môj prípad.

EBELIN konjaková špongia


Jediné negatívum vidím v hygienickej stránke veci. Predsa len, ak si niečím šmrdláte po /aj keď odlíčenom!!!/ ksichte, následné opláchnutie čistou vodou asi stačiť nebude. Awards4beauty odporúča použiť na čistenie nejaký prírodný čistiaci gél a ja si túto radu zrejme vezmem k srdcu – predstava, že by som si mala do kože vmasírovať nejaký sajrajt ma práve neláka, že.
Takže asi toľko. V konečnom dôsledku som toho názoru, že claire clairmont – hurá - objavila niečo, čo nielenže bude na pleti tolerovať, ale sa k tomu dokonca aj rada vráti, odhliadnuc od malých výčitiek.
Konjakovú špongiu zoženiete v každej DMke za sympatické necelé 3 éčka.

hodnotenie: 9/10

Skúšali ste? Fandíte nejakým pomôckam na čistenie pleti?

- claire -

6 komentárov:

  1. Eeeee, toto nie, pre mňa. Je mi tá predstava nepríjemná. I keď, ktovie, možno by som bola prekvapená účinkom.
    Ale skôr ma láka nejaký prístroj na čistenie, len som sa nedostala vôbec k zisťovaniu čo ako.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. "Prístroj" by eventuálne lákal aj mňa, ale nie som si istá, čo by to s mojím precitliveným ksichtom urobilo, preto sa mi nejak nechce investovať...

      Odstrániť
  2. O tehle houbicce jsem uz slysela a dost me laka si ji poridit :) Aktualne nejcasteji pouzivam elektricky kartacek, ale tohle by mohlo byt take zajimave :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak za tie peniaze to určo za vyskúšanie stojí, aj keď teda, popravde, mňa samotnú by to asi nenapadlo skúšať :D

      Odstrániť
  3. O tehle houbicce jsem uz slysela a dost me laka si ji poridit :) Aktualne nejcasteji pouzivam elektricky kartacek, ale tohle by mohlo byt take zajimave :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moja prva takato hubka bola od znacky Misha a pacilo sa mi :-) a potom som zbadala tuto v dmku a hned som ju chcela vyskusat :-) pouzivam ju kazde rano s cistiacim gelom od biodermy aby som jemne odstranila vsetky odumrete bunky a je fakt super :-) ale uz si budem musiet kupit novu a cistu :-D

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...