nedeľa 13. marca 2016

Jarný lakovací špeciál



Hoci bez nalakovaných nechtov nevyjdem z domu ani to povestné smetie vyhodiť, recenzie lakov na nechty by ste tu mohli zrátať na prstoch jednej ruky. A ani neviem prečo.
V každom prípade pre dnešok si jeden takýto post dáme, tak snáď budú mať menšie zadosťučinenie všetky lakovacie maniačky /medzi ktoré sa, samozrejme, radím aj ja/ a aktuálne omrkneme, na čom budem fičať túto jar.




Tohtoročná jar sa má údajne niesť najmä vo sviežich, pastelových tónoch /čím claire clairmont zahajuje frontálny útok cyklámenovými a čiernymi lakmi na nechty, že/ a rozmýšľam tuho, koľko takýchto lakov na nechty sa v mojej zbierke vyskytuje.



Začnime fialkovou. Táto farba u mňa k jari jednoducho patrí /lebo FIALKY, že!/a v zime ju používam naozaj len občas. Feši od Rimmelu mi vyhovuje fakt moc – vďaka širokému, plochému štetčeku mám nechty hotové cobydup. 



Odtiene tyrkysovej na nechtoch ku podivu milujem celoročne, ale na jar fičím ozaj skôr na tých pastelových jemnejších verziách. Mint lak od Flormaru je môj najnovší prírastok a hádam prvý svojej značky, môžem ale povedať, že som veľmi milo prekvapená výdržou - a tá farbička je skrátka prudko konzumovateľná.




Čo u mňa k tomuto ročnému obdobiu patrí tiež, to sú všetky možné odtiene ružovej. A nielen tie pastelové, jemné, vyslovene jarné – neodpustím si ani moju obľúbenú cyklámenovo-fuchsiovo-magentovú, ktorú používam absolútne celoročne. Prekvapkom posledného mesiaca bol krikľavofuchsiový lak od W7, ktorého výdrž je tiež naozaj fajn!




Koralové a oranžové odtiene sú tiež pre mňa tým pravým orechovým. Na jar už vyvetrám aj moju vrelomilovanú neónovooranžovú od Orly, ktorá mi spala tuhým zimným spánkom a určite sa nevedela dočkať toho, kedy ju prebudím. Kvalita laku značne zaostáva za cenou, ale tá farba, tááá FARBA!!!



Nesmrteľná klasika – červená – je u mňa aktuálna tiež celoročne, aj keď až tak často ňou nelakujem. Ako som už kedysi dávno spomínala, cítim sa fakt trápne, keď s červenou na nechtoch sadám do svojho červeného /ferari/ auta.
No dobre, možno keby to bolo to ferari...



Úchylnosti. Tak nejak by som označila nasledovnú farebnú škálu lakov na nechty. Nie sú teda nejaké extrémne divné, ale predsa len, modrá, žltá či zelená na nechtoch asi furt nie je a nebude celkom klasika. Ani keď je jar. K týmto farbičkám sa uchyľujem naozaj občasne a najmä so žltou mám trošku problém, keďže si myslím, že mi na nechtoch nesedí. No ale ako občasný úlet, prečo nie.




A to by bolo asi všetko. Na akých farbičkách frčíte na jar vy? ;)

- claire -

13 komentárov:

  1. Tak u mňa sú to na jar hlavne pastelky. Až s pribúdajúcimi teplotami pridávam farby :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pekná zbierka, ja si nechty lakujem už pomenej, no aj tak mám asi 7 lakov, prevažne červené, priesvitný, nejaký vitamínový a ešte jeden modro-fialový, na opálených nohách v lete vyzerá skvelo.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Opálené nohy, neviem, čo to je :D ale máš pravdu, tie farby vyzerajú perfektne k opálenej pokožke...

      Odstrániť
  3. Samé krásné barvičky:-) Já jedu na jaře takovou všehochuť, nějaké pastelové barvičky, nebráním se ani třpytivým lakům a nebo neonkám:-) Jaro kvete barvami, tak to musí být vidět i na nehtech:-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, až na tie třpytky, tie ja celkovo moc nemusím a na jar a v lete teda obzvlášť nie :D

      Odstrániť
  4. Ja medzi lakovacie maniačky nepatrím, a toto mi nič nehovorí :)).
    Vlastne áno, pekné farby !

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Presne práve táto žltá od Maybelline aj mne na nechtoch pripadá akási prapodivná, takže ju používam skôr tak na spestrenie k ostatným lakom. Vlastne všetky tie farebné výstrelky u mňa končia tým, že nimi nalakujem len jeden necht a ostatné sú už v normálnejších farbách - nechcem predsa aby ma odchytili ujovia v bielych plášťoch! Jani, super článoček, vieš že ja som lakový úchyl a rada hltám tieto lakočlánky.. Skvelá práca, opäť vtipný článok a krásne fotky :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj, tú žltú mám už sto rokov a na všetkých nechtoch som ju mala dokopy asi 3x...
      Ďakujem, ďakujem, ďakujem! ;)

      Odstrániť
  6. Jeeeeeeejo si ma potesilaaaa:-) u mna celorocne prevlada zase fialova, sem tam ruzova a sem tam oranzova

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To sa teším ;) Ja fialové odtiene takmer vôbec, výnimkou sú tie svetlejšie pastelové - pri tých stredne tmavých mám presne ten pocit, čo pri tej žltej :)

      Odstrániť
  7. Wow, máš super zbierku. :) Ani nie, že veľkú (sú iné mega lakové maniačky), ale skôr rôznorodú. To u mňa je to skôr samá červená, vínová, ružová, fialová a nejaké tmavé ako tmavomodrá a čierna. :D

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...