sobota 26. marca 2016

Koncentrovaný kozí krém od ZIAJA



Fanúšičky kozej línie značky Ziaja, zbystrite pozornosť! Asi najobľúbenejšia línia od Ziaje prichádza do predajní s /trošku/ horúcou novinkou v podobe koncentrovaného /a vraj ľahkého/ hydratačného pleťového krému, určeného pre výživu suchej pleti a v dnešnej recenzii vám tohto fešiho predstavím.



Ak je niečo určené pre suchú pleť, ale podľa popisu sa tvári, že je to taká tá light verzia, ktorou môžete smelo mazať aj v teplejšej časti roka, to claire clairmont začína slintať takmer okamžite. Logicky teda nadmerná produkcia slín nastúpila aj tomto prípade. Aké sú ale moje dojmy po pártýždňovom používaní?
Krémik je balený v tej najobyčajnejšej bielej tubičke. Vzhľadovo by asi nezaujal nikoho, no ale neva.

ZIAJA Koncentrovaný hydratačný denný krém Kozie mlieko


Krém obsahuje dvadsiatku SPF, čo je v akomkoľvek ročnom období jedine bod k dobru. Parfémovaný je typickou „kozou“ vôňou, takže tie z vás, ktoré na nej ulietavajú, si zaručene prídu na svoje. Ja osobne z praktických dôvodov na tvári uprednostňujem neparfémované produkty, ale to je len taká moja „úchylka“.
Tu hľa, zloženie:

ZIAJA Koncentrovaný hydratačný denný krém Kozie mlieko - zloženie


Čo sa konzistencie týka, na prvý pohľad sa hmota tvári vcelku „ľahko“, po rozotretí ale cítite, že je krém celkom hutný a výživný. Prirodzene, zmatnenie pleti môžete čakať len s maximálnou dávkou mdlého rozumu, pretože sa jej logicky nedočkáte.

ZIAJA Koncentrovaný hydratačný denný krém Kozie mlieko - konzistencia

ZIAJA Koncentrovaný hydratačný denný krém Kozie mlieko - konzistencia


Potiaľto vcelku fajn. Čo sa ale účinku týka... Na mňa je ten krém skrátka málo. Mazadlá celkovo – a tie pleťové obzvlášť – sú vecou prudko individuálnou a čo prdí niektorú z nás, nemusí prdieť desať ďalších, že. Mňa ale v tomto prípade prdí najmä to, že krém sa síce tvári výživne, ale nemám pocit, že by hydratoval a vyživoval hĺbkovo. Je pravda, že som krémik testovala v období, keď moja pleť trošku štrajkovala a bola presušená viac, než sa sluší a patrí, ale... ALE.
Takže v tomto prípade koza u mňa veľa vody nenamútila, no, ako som už povedala niekoľkokrát, nie každý deň je nedeľa ;).

ZIAJA Koncentrovaný hydratačný denný krém Kozie mlieko


Krémik zoženiete tradične v kamenných obchodoch /Shopping Park AUPARK Košice, obchodné centrum FORUM Poprad, nákupné centrum CITY ARENA Trnava, OD PRIOR Trenčín/, obmedzene v 101 drogériách, Kauflandoch alebo obchodných domoch TESCO alebo na e-shope dobrakozmetika.sk
Ak máte rady koziu líniu od Ziaje, určite vyskúšajte, za mňa osobne ale tento krémik dvakrát odporúčať nemôžem.

hodnotenie: 6,5/10

Aké sú vaše skúsenosti s kozou líniou? Máte svojich favoritov?

- claire -

6 komentárov:

  1. S touto kozou líniou ešte nemám žiadne skúsenosti, ale vôbec si neviem predstaviť, ako to vonia :D
    www.beautyporadca.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. S touto radou mám už svoje skúsenosti, bohužiaľ, poväčšinou negatívne. Krém na ruky brutálne vysušoval, tiež ostatné krémy z tejto rady.
    Jediné čo som nakoniec mohla používať, bol sprcháč.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ten krem na ruky bol naprd? Pred casom si ho chvalila, prestal vyhovovat potom?
      Ja mam na tu liniu tiez celkom pech a zo zatial vyskusanych veci mi stopercentne vyhovoval len sprchac a telove maslo...

      Odstrániť
    2. Zabudla som Ti napisat,mala som doma dalsie balenie a po tyzdni pouzivania skoncil u svokry. Ako vyhovovalo prve balenie,tak dalsie uz nie. Tie vyschnute napnute ruky mi za to nestali. Takze u mna Ziaja len sprchace a kremy na oci,zatial.

      Odstrániť
    3. No, to sa obcas stava :) Ak budes chciet, vyskusaj ten s hodvabnymi proteinmi, ten sa mi paci. A aj pekne vonia.
      Ale teda vyskusala som len jedno balenie! :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...