piatok 11. marca 2016

SAVEONBEAUTY TOP PRODUCTS február



Výber februárových top produktov bude celkom jednoznačný. Celá zima a posledné februárové dni obzvlášť sa niesli v znamení presušeného ksichtíku claire clairmont. A keďže ten PREDPOSLEDNÝ deň bol ozaj zlý, v POSLEDNÝ deň mesiaca február som bola donútená vyprázdniť finančnú rezervu a zainvestovať do vecičiek, ktoré som síce minulý mesiac používala len jeden jediný deň, za ten sa ale stihli stať mojími TOP produktami.



Ako som už spomenula na instagrame, niekto tam hore ma musí mať veľmi rád, lebo keď už mi po piatich rokoch doprial návrat niečoho, čo sa tvárilo ako ľahšia forma atopického ekzému, zároveň mi doprial aj výhodné dvojbalenia tej najlepšej micky na svete a pleťového krému.

BIODERMA Sensibio Rich

Ružová Bioderma a krém Sensibio Rich je u mňa vždy stávka na istotu a ak potrebujete pleť upokojiť a poriadne vyživiť, vrelo odporúčam.

ZIAJA Cupuacu

Čo sa telesnej schránky týka, dáme si dnes taký malý, ale o to luxusnejší predkrm v podobe zopár fotiek novej línie od Ziaje s názvom Cupuacu, ktorá sa rúti do našich Ziaja predajní /a na e-shop, samozrejme/. Musím vám prezradiť aspoň to, že som z vyskúšaných vecičiek viac ako nadšená a onedlho vám už prezradím aj detaily. Aspoň sa budete viac tešiť ;).

No a aby ste neboli moc namlsané, tak si ešte dajme sklamanie za minulý mesiac... 

WET_n_WILD_lipstick
Wet n Wild rúže

Ach jaj. Rúže značky Wet n Wild som poctila ich prítomnosťou v mojom wishliste, nakoniec sa ale žiadne meganadšenie nekonalo. Rúže sa skrátka otláčajú o všetko a to je vec, ktorú ja až tak netolerujem. Či presnejšie – netolerujem v podstate vôbec. Takže za mňa jednoznačne sklamanie mesiaca a ostávam verná mojej najobľúbenejšej pastelke od Astoru, ktorú zatiaľ neprekonalo skrátka nič.

Čo vy a top produkty? ;)

- claire -

11 komentárov:

  1. Micelarni vodu od Biodermy se zrovna chystam zkouset a ten krem bych si taky chtela poridit :) Me ted hodne pomaha mandlovy pletovy krem od Weledy :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite obe vecičky vrelo odporúčam a teda divím sa, že existuje niekto, čo ružovú micinu ešte neskúšal ;)

      Odstrániť
  2. Micelarni vodu od Biodermy se zrovna chystam zkouset a ten krem bych si taky chtela poridit :) Me ted hodne pomaha mandlovy pletovy krem od Weledy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja a top produkty ? Nič nové na scéne :))).
    Definitívne som pochovala všetky maslá na telo od Ziaja, nič pre mňa, bohužiaľ :(((.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ajaaaaaj, toto ma fakt prdí... vieš, ako tie maslá milujem! Ale tak čo, nejako sa s tým hádam vyrovnám :D

      Odstrániť
    2. Čo ty ! Ja sa s tým musím vyrovnať a napraviť škody :(((((.

      Odstrániť
    3. Ale čo moja psychická ujma??? :D

      Odstrániť
    4. Aká, prosím Ťa ??? Že si chválila niečo, čo mne úplne rozhasilo pokožku na celom tele ??? :)))))

      Odstrániť
    5. Keby len chválila! Ja ich aj považujem takmer za zázrak! :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...