streda 2. marca 2016

ZIAJA Med - hydratačné krémy



Pred časom som vám spievala ódy na hydratačný pleťový krém z MED línie od Ziaje a dušovala sa, že k tomuto krémiku sa ešte vrátim. A keďže claire clairmont svoje sľuby raz za čas plní, tak som k nemu prihodila do nákupného košíka aj jeho nočnú verziu, určenú na tvrdý boj proti vráskam.

ZIAJA_MED


Hydratačný denný krém je určený pre upokojenie suchej a citlivej pleti a pre jej nekonečnú hydratáciu, off course. Recenziu naň som už písala tu a v tej dnešnej omrkneme teda jeho nočný ekvivalent, ktorý je určený pre zmenu zasa na boj proti vráskam.

ZIAJA_MED
ZIAJA Med hydratačné pleťové krémy

Balenie krémov je veľmi podobné, takže toto mi nedá neohodnotiť aspoň trošku negatívne. Lebo keď sa pokúšate o piatej ráno s rozospatým pohľadom na seba niečo napatlať, je možné, že skončíte aj so zubnou pastou na ksichte, nieto ešte s nočným krémom, ktorý je zabalený tak isto ako krém denný.
No ale okej. Pokračujme zložením.

ZIAJA_MED_night_cream_ingredients
ZIAJA Med hydratačný nočný krém - zloženie

Čo sa konzistencie krému týka, tá je podobná tomu dennému, ale pri aplikácii je predsa len trošku hutnejší. Rozdiel na fotke asi nepobadáte:

ZIAJA Med hydratačné krémy - konzistencia. Vľavo denný, vpravo nočný.

ZIAJA Med hydratačné krémy - konzistencia. Vľavo denný, vpravo nočný.

A zas sme doma – tá aplikácia, táááá aplikácia! Rovnako ako to bolo pri dennom variante, aj tento nočný je pri mazaní NEUVERITEĽNE príjemný, chladivý, skrátka jedna báseň! Fuckt si ten pocit užívam a dokonca sa teším na každovečerné patlanie sa natoľko, že som načas odložila ladom aj môj obľúbený argaňák s ešte obľúbenejšou ružovou vodou, a to je už teda fakt že čo povedať.
Čo sa účinku týka, krém testujem už vyše mesiaca a zatiaľ chrochtám blahom, aj keď nejakého zásadného účinku na vrásky som si zatiaľ nevšimla samozrejme. Podstatné je, že krém hydratuje, to je u mňa alfa a omega každého dobrého krému, nech už je určený na hocičo.

ZIAJA_MED
ZIAJA Med hydratačný nočný krém
 
Takže za mňa plnááá spokojnosť a zamýšľam sa, prečo ziajovská MED línia neokupuje aj naše lekárne... hm?
Krémik /vlastne oba/ zoženiete v tomto e-shope za viac než slušnú cenu a v kamenných Ziaja predajniach ešte lacnejšie.

hodnotenie: 10/10

Čo vy a MED línia od Ziaje? Máte tu nejakého favorita? ;)

- claire -

5 komentárov:

  1. Ako som Ti onehda (:)) písala, tento krém mám aj v dennom aj v nočnom vyhotovení a nerobí mi ale že absolútne NIČ. Cítim ho na tvári, cez deň, takže denný vôbec na mňa nie. A nočný bol pre mňa totožný s denným. A to, že obaly sú rovnaké a nevidím na nich podstatný rozdiel, je druhá vec.
    Takže za mňa NIE, aj keď inak Ziaju zbožňujem (teda okrem telového masla zeleného olivového, ktorý ma úplne vysušoval na pokožke celého tela, čo je dosť zvláštne. Na mňa pôsobí len telové mlieko Nivea, to tmavomodré pre suchú pokožku - po ňom som ako bábätko, a to som skúšala už všetko možné aj nemožné a toto jediné na mňa pôsobí).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano, pamätám :) Nuž, nie každému všetko sadne, taká je realita, vieme o tom svoje všetky... Ale zaujalo ma to maslo!!! To som teda priam v šoku :D A skúšala si aj iné???

      Odstrániť
    2. Už pomarančový mi sadol tak všelijak, ale dala som šancu aj zelenému. Dnes som skúšanie ukončila, minula ho a už tieto dva nikdy viac. Vyskúšam ešte čokoládový a keď aj ten takto zapôsobí, končím s experimentami a vraciam sa k osvedčenej Nivei.
      Neviem prečo mi nesadnú telové krémy / oleje / balzamy, len NIvea tmavomodrá a stredná modrá, na suchú pokožku. Iné nie.
      Objednala som si od Biodermy ten telový sprcháč olejový, tak uvidím či niečo urobí.

      Odstrániť
    3. No, tak toto som teda maximálne prekvapená :) Na mazanie telesnej schránky si neviem predstaviť nič lepšie, možno tak maslá od The Body Shop, ale aj tie sú porovnateľné. Ale tak stáva sa :)...

      Odstrániť
  2. Kozmetika Ziaja je moja obľúbená, ja práve používam ich olivový krém na pleť a na moju suchú pokožku je velmi vyživný, no dlhšie sa vpíja do pokožky. A mám rada petržlenový krém na oči a kozie mileko je krásne voňavá rada :-) ak by si chcela, budem rada ak sa ty i tvoji čitatelia zapoja do giveway u mňa na blogu <3 http://dadalajf.blogspot.sk/2016/02/my-first-giveway.html?m=0

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...