piatok 1. apríla 2016

IN NEWS marec: Malá nálož jarných nákupov



Máme tu prelom mesiacov /btw. mojich asi najobľúbenejších!/ a to môže znamenať len jedno – malý náhľad do rozrastajúceho sa kozmetického arzenálu claire clairmont ;). Poslednú dobu svoje výdavky smerujem do iných sfér, než tých kozmetických, napriek tomu vám mám čo ukázať aj tento mesiac. Čo vás teda čaká a zrejme ani neminie v dohľadnej dobe na blogu?



Biodermie prírastky patria v podstate ešte do predošlého mesiaca /a kľudne si ich vynásobte dvomi, keďže jeden krém a jednu micku som už takmer minula!/, keďže som ale bola donútená kúpiť ich v posledný februárový deň, tak trošku som ich nestihla nafotiť a pridať do článku. Tak ich tu máme v plnej paráde dnes.



A čosi mi začína nenááápadne našepkávať, že s odličovadlami už experimenty robiť prestanem a ostanem verná tým lekárenským. Holt, dosť blbé na beautyblogerku, nie?
Niektoré vecičky sú u mňa klasikou najklasickejšou a spravidla ich vídavate odrazu v spotrebovancových aj prírastkových postoch. Presne toto je prípad baleáckeho nôžkomazadla s ureou a avoňáckeho laku na štiepajúce sa a krehké nechty, na ktoré by som kľudne prisahala aj o tretej ráno tesne po prebudení.
Konečne sa mi podarilo v Lidli odchytiť penu na nôžky zn. Cien, na ktorú si brúsim zuby už poriadne dlho. Uvidíme, ako moc bude konkurovať mojej obľúbenej uree.



Everon od Weledy kupujem pravidelne raz do roka a väčšinou ma to chytí práve na jar. Samozrejme ma prdí, že mi kvôli tomu stojí v rezerve sedemstošesťdesiat ďalších balzamov na pery, ale ja nikdy neviem odolať. Podobným prípadom je aj mandarínkový sprcháč od Dove, ktorý sa mi tiež spája vždy s príchodom môjho najobľúbenejšieho ročného obdobia. 



Po dlhšej dobe som sa vrátila aj k jednej z mojich najobľúbenejších riaseniek. Moje mihalnice sa momentálne nachádzajú v nejakej blbej rastovej fáze a prestali mi vyhovovať doslova VŠETKY riasenky, nachádzajúce sa v mojom kozmetickom arzenále, takže som musela vytiahnuť zbraň najťažšieho kalibru – Lash Sensational od Maybelline. Ona je skrátka TOP.



Keďže sa nám pomaly blíži jar /myslím tým naozaj JARNÉ počasie/ a leto je už za rohom, treba urobiť zásoby môjho obľúbeného samoopaľováku od Baley. A keďže predpokladám, že ako každú letnú sezónu, aj tú tohtoročnú bude beznádejne vypredané, odporúčam predzásobiť sa už teraz. Ja už pomaly mažem.
Predzásobovací letný nákup sa týka aj môjho obľúbeného telového mliečka v spreji rovnakej značky, ktoré mám už asi tretie balenie. Aktuálne sa nachádza v Déemke v dopredaji, takže ak vás po prečítaní tejto infošky chytila panika rovnako ako mňa, viete, kam majú viesť vaše kroky :).  



Potom tu máme zopár spontánnych nákupov z katalógov. Oriflamácky sprcháč vonia maximálne prirodzene po kvetinkách a na jar padne ako moja obľúbená zadnica na detskú toaletu. No a po tyrkysovej ceruzke na oči od Avonu som pokukovala už celé desaťročie, takže keď sa mi naskytla príležitosť mať ju za pár drobných, tak som si dovolila zainvestovať :)
Na záver to najlepšie. Už nejaký ten týždeň pre vás /a aj pre seba a svoj dobrý pocit, off course :)/ testujem 100percentne čisté, nerafinované bambucké maslo od sheabutter.sk. Nebudem vám zatiaľ prezrádzať svoje dojmy, lebo čoskoro sa o ne s vami podelím v samostatnej recenzii, neskutočne sa ale vytešujem, že som mohla konečne lusknúť čisté bambucké maslo!

To by bolo pre minulý mesiac všetko. Čo najzaujímavejšie ste si počas prvého jarného mesiaca zaobstarali vy? ;)

- claire -


10 komentárov:

  1. Ja som si najzaujímavejšie asi zaobstarala illuminator od Nars, ktorý bude práve skvelý na leto. A marec bol tiež nejaký bohatý na výhry od Clinique :D.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pěna na nohy Cien? O té slyším prvně a hned mně zaujala:-) Na samoopalovák Balea už jsem taky myslela a radši si koupila další balení, nebudu čekat, až bude vybrakováno:-D A souhlasím, že Lash Sensational je top, nedávno byla v dm akce 1+1 zdarma, tak jsem se musela řádně zásobit, zbožňuji ji:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. óóó, škoda, že u nás tá akcia nebola, to by som tiež neodolala... :)
      Tá pena patrí medzi také tie občasné "limitky", čo raz za uhorský rok do Lidla dajú. Konečne som si ju ulovila aj ja, ale zatiaľ si na ňu nejak neviem utvoriť názor... každopádne ten spôsob aplikácie je super :).

      Odstrániť
  3. Tak ja krem od Balea na nohy zase nemusim. Ten ruzovy obal, ta presladena vona a k tomu bezny ucinok:-)
    Co najzaujmavejsie som si kupila? Hm tak moje nakupy: makeup Annemarie Borlind, licenka Alverde, ocny krem s gojou Alverde, riasenka a makeup Gosh, puder Cosm'etica a sampuch Ponio.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ružovo-MODRÝ!!! ;DDD
      Po lícenkách od Alverde pokukujem už asi tristo rokov... Ale rozhodla som sa, že už idem prudko šetriť, začiatkom júna sa chystáme s kamoškou do Prahy, tam bude peňaženka plakať :)

      Odstrániť
  4. Aj to nejako zabera ten samoopaľovací krém? ja som to v živote neskúšala lebo neverím tomu moc:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kebyže to nefunguje, nemám už tretie balenie! ;)
      Tento od Baley mi príde fakt ako najlepší samoopaľovák, to zhnednutie nie je vôbec prehnané, nerobí to fľaky, celkom pekne vonia... Určite vyskúšaj ;).

      Odstrániť
  5. Tak by ma zaujímalo kam smerujú TVoje peňažné toky, keď už to spomínaš hneď na začiatku keď nie do kozmetiky :)).
    Ja som mala marec mimoriadne bohatý a náročný na peňaženku, že až. Štetce Zoeva v sade + hneď potom ďalšie 2 štetce Zoeva, Guerlain makeup, Bottega Veneta parfém, sadu vecí z Revlonu vo Fann, ani ďalej nechcem rozmýšľať čo ešte.
    Krotím sa, ktorím, v apríli idem na 3týždne do kúpeľov.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D nový bike a šetrenie na výletíky, ktoré chcem túto jar/leto zrealizovať /a tam nakúpiť kozmetiku, ktorú u nás nezoženiem, off course :D/
      Pekné nákupíky! ;)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...