streda 22. júna 2016

BOURJOIS - moje prvé CC



Mám jeden malý problém. Vždy, keď sa blíži leto, mám tendenciu uchyľovať sa k patlaniu tých najrôznejších kombinácií písmeniek na tvár miesto mejkapu. Hoci moje snahy skončili zatiaľ pri dvojici písmen B a B, toto leto postupujem do vyššieho levelu a preto vám dnes môžem v recenzii ukázať moje nové „cécéčko“.
123 Perfect CC Cream od Bourjois.

BOURJOIS_123_perfect_cc_cream


Značku Bourjois celkom môžem. Healthy Mix mejkap je jeden z NAJpríjemnejších mejkapov, aké kedy môj ksicht okúsil - svoj názor som časom prehodnotila a moje dojmy z neho sa stali ešte lepšími - a preto ma frantíci na /pre mňa/ nové cécéčko ani nemuseli dlho lámať.

BOURJOIS_123_perfect_cc_cream

CC krém od Bourjois obsahuje tri farebné pigmenty. Marhuľový na maskovanie stôp únavy, zelený na začervenania a biely na maskovanie škvŕn. Okrem toho všetkého sľubuje hydratáciu až na 24 hodín /ha-ha/.
Začnime ako vždy tubičkou. 

BOURJOIS_123_perfect_cc_cream


Tubičkové záležitosti mi v podstate nevadia a táto ešte aj lahodí môjmu oku – je taká trošku ňuňu.
Konzistencia je pomerne tekutá – čakala som ozaj niečo podstatne krémovejšie, ale budiž.

BOURJOIS_123_perfect_cc_cream

Okrem toho, vecička je „oil-free“, takže smelo do nej môžu aj majiteľky mastnejších typov pleti.
K zloženiu vám veľa vecí nepoviem – na tube zobrazené nie je, ale v podstate ma to nejako extrémne netrápi.
Čo ma „trápi“ oveľa viac, to je výsledný efekt, ktorý cécéčko na pleti vytvorí.

BOURJOIS_123_perfect_cc_cream

Tak najskôr odtieň. Vybrať si vhodný odtieň mejkapu v drogérke pod umelým osvetlením, to ja osobne mám vždy tak trochu v štýle „prašť alebo uhoď“. Prvé náznaky pomerne intenzívneho opálenia boli dôvodom, ktorý ma dohnal ku kúpe tejto vecičky, takže uznajte, že vybrať vhodný odtieň bolo pre mňa úlohou s veľkým U/Ú.
Kupodivu – trafila som. A odtieň mi doslova sadol ako riť na šerbeľ. V ponuke sú 4 odtiene a mne – čuduj sa svete!!! – sadol ten tretí, pre mňa celkom nepochopiteľne pomenovaný 33 Rose Beige. Divné, čo?

BOURJOIS_123_perfect_cc_cream_swatch


Krytie je naozaj VEĽMI postačujúce /pre mňa/ a cécéčko je pigmentované výborne. Výdrž na mojej suchšej pleti je absolútne celodenná a rozhodne mám čo odličovať ešte večer. No a napriek tomu, že už /celkom nepredstaviteľnééé!/ mám aj nejaké tie vrásočky, tak sa mi feši nikde neusádza a nerobí žiadne zbytočné problémy.
Čo sa samotnej aplikácie týka, vecičky stačí úplné pidi-množstvo, ktoré si doslova votriem dlaňami do pleti a v tomto prípade sa ani neprdím štetcami. Veď načo, že.
Pleť je pekne zjednotená a príde mi aj rozžiarená, ale napriek tomu aj zmatnená – čo sa možno na prvý pohľad trošičku vylučuje, ale fuckt je to tak!

BOURJOIS_123_perfect_cc_cream

Čo sa hydratácie týka, tu ja osobne blahom až tak nechrochtám a pod cécéčko jednoducho krém alebo sérum použiť MUSÍM. Ak máte mastnejšiu pleť, možno vám stačiť bude, pre sušienky by jeho samostatná aplikácia žiadna výhra ale určite nebola.
No a aby sme to tu mali na kompletku, cécéčko obsahuje SPF 15, čo je na leto jednoznačne pozitívne zistenie, že.

BOURJOIS_123_perfect_cc_cream

A tak, no... Za mňa teda plná spokojnosť, aj keď s tou hydratáciou je to tak na vážkach.
Ja som túto vecičku kúpila v Déemke za cca 12 éčok /po využití žolíka vyšla o 3 menej/, ale čo je celkom najsamfasa, v tomto e-shope ju zoženiete za krásnych cécéá 7 eur – a ten môj odtieň za neuveriteľnýýých 4,59!!!
Nech žijú výhodné nákupy a moja občasná schopnosť nevyužiť ich.

hodnotenie: 9/10

Čo vy a CC krémy? Čo vy a Bourjois? :)

- cc :) -


2 komentáre:

  1. Našťastie, ja som BB a CC šialenstvu nepodľahla, pretože keď sa to stalo prvý (a zároveň aj posledný) raz, vyzerala som po ňom ako diskoguľa, tak som sa leskla. Takže nikdy viac.
    Ja cez leto presedlávam na Guerlain Baby Glow Meteorites, ten mi stačí a je úplne vážne skvelý.
    A pri mori a cez víkend na doma od Biodermy to ich farebné fluidum, ktoré som minulý rok vyhrala od Monica in Essence.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tak to by som chcela celkom intenzívne omrknúť ;)... Uvidíme, dokedy zvládnem tú nákupnú stopku :D /viem, viem, nevyzerá to tak ani trochu podľa novinkových článkov :D/

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...