pondelok 11. júla 2016

NUXE: najkontroverznejší balzam na pery


Ajaaaaaaj... Ani netušíte, s akou chuťou sa vrhám do písania tejto recenzie. Po legendárnom balzame na pery Rêve de Miel od frantíkov Nuxe som pokukovala asi milión rokov a nie a nie sa k nemu dokopať. Po rozporuplných recenziách, ktoré o tomto patladle na papuľku kolujú, som sa tak nejak nevedela rozhodnúť, či tento balzam na pery potrebujem alebo nie.
Vlastne – nalejme si čistého vína: cc nepotrebuje ŽIADNY balzam na pery. Ale čo z toho, keď chce VŠETKY! A obzvlášť tie kultové ;).



Vecičku som si na otestovanie vybrala z internetovej parfumérky Elnino. Viete si predstaviť, v akom tranze som bola, keď dorazil balíček. Rêve de Miel balzam na pery je skrátka vec, ktorú každá balzamová maniačka skrátka aspoň raz za život vyskúšať MUSÍ, takže som si mohla blahom zachrochtať už len z faktu, že som si splnila svoju svätú beautyblogerskú povinnosť.


Balzam na pery mám, bohužiaľ, len ako tester /čo samozrejme neznamená, že by bol už predtým skúšaný :D /, takže samotnú škatuľku so zložením vám neukážem /ale vy si ho určite vygooglite ;)/. Balenie ale plne uspokojuje moje estetické cítenie a som toho názoru, že sklený kelímok je skrátka vrcholom elegancie. 


Keď kelímok otvoríte, balzam je v ňom doslova narvaný až po samý okraj. Čo je pre mňa teda jednoznačne pozitívne zistenie.
Jeho vôňa je prekvapivo trošičku pomarančová, trošičku citrusová – skrátka asi by ste ju v tomto kelímku nečakali! – ale v podstate voči nej frfľať nemôžem. Nie je to vôňa vôní, to je fakt, ale mňa teda rozhodne neurazila.
Jednou z najzaujímavejších vecí na tomto fešim je jeho konzistencia. 



Tá mi matne pripomína medový balzam na pery od The Body Shop – je veľmi hustá, „silná“ a tak trošku akoby „piesková“. Je mi jasné, že teraz si časť z vás môže ťukať do čela, či sa nám cc zbláznila alebo ký parom ju trafil, že je schopná patlať na svoju držku niečo, čo dokáže opísať ako PIESKOVÉ, ale je to skrátka tak. Hmota vôbec nie je silikónovito-vazelínkovitá, ako niektoré iné balzamy, ale pripomína skôr megahustú kašu, ktorej na pery postačí pidimnožstvo.
A že prečo?
No lebo ÚČINOK, milé moje ;). Ten je totiž FUCKT sila!


Na tento balzam na pery sa určite môžete spoľahnúť aj v tých najtragickejších prípadoch, keď vaše pery pripomínajú Saharu. Ak nanesiete na pery slabučkú vrstvu, vaše pery sú takmer okamžite krásne zhydratované, ak nanesiete hrubšiu vrstvu, máte ju na perách ešte ráno a pod ňou len krááásne vyživené a zhojené pery.
Za mňa osobne už zasa jeden z TOP balzamov a aj keď nedám dopustiť na RosebudBlistex  balzamy, tento im v tesnom závese šliape na päty celkom jednoznačne.
Na záver už len cena. V lekárňach sa pohybuje okolo 10 eur, v tomto e-shope ich zoženiete za necelých 7 a čo je úplne že TOP, ako tester /balenie bez papierovej krabičky/ za priam neuveriteľných cécéá 3,70!!!

hodnotenie: 10/10

Skúšali ste tento kontroverzný balzam na pery? Do ktorého tábora patríte? Depeš či metal? ;)

Zhodnotenie výrobku po spotrebovaní nájdete tu. A pozor, tentokrát to bude celkom sypanie si popola na vlastnú hlavu :).

- cc -

20 komentárov:

  1. Depeš či metal :D:D:D:D. Ja sa naň zatiaľ iba chystám :D.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na depeš či na metal? ;D
      Ja som sa tiež teda chystala megadlho...

      Odstrániť
  2. no tak díky, už ho mám v košíku :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Balzamík už doma mám a čaká na použitie keď domíňam môj milovaný Rosabud Salve. Tiež odtiaľ odkiaľ ty, bez krabičky.
    A samozrejme, depeche forever !!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D Ja skôr metal, ale ako zvonenie na mobile mám depeš - takže trochu schíza, no... :D

      Odstrániť
  4. Já jsem pořád nevěděla, jestli ho potřebuji nebo nepotřebuji..tak teď jsi mně zbavila dilema, fakt ho budu potřebovat:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, asi ano, ako balzamová maniačka celkom jednoznačne! ;)

      Odstrániť
  5. Odpovede
    1. Tak zas poznám aj lepšie, že :D ale fakt mi vyhovuje...

      Odstrániť
  6. Balzam vyzerá neskutočne dobre, len ja by som bola skôr za tubičkové balenie, no je pravda, že v sklenenom kelímku to vyzerá najluxusnejšie :) Ja som si teraz spravila radosť balzamom od Clarins :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jo tie tégliky nie sú moc praktické a používam to v podstate len na doma... Ale ten dizajn je skrátka NAJ a klasické tyčinky ma už doslova nudia :)
      Na balzam od Clarins sa chystám tiež ;) aký je?

      Odstrániť
  7. Ja zas tak na balzamy nie som, ale večer pred spaním vždy nejaký použijem a myslím, že najbližšie to bude práve tento :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...