piatok 15. júla 2016

Padlo za vlasť v júni



Posledné mesiace pri spotrebovancových postoch len frflem. Raz sa mi nepáči, že som toho spotrebovala veľa, raz zas málo... No treba sa zmieriť s tým, že cc skrátka nie je osoba, ktorú by bolo jednoduché uspokojiť a v deväťdesiatychdeviatich percentách vám ofrfle úplne všetko. Ale v dnešnom článku mi tá spotreba príde predsa len taká... akurát? :)

out_news_jun_2016


Začnime telovými mliečkami. Tie od Baley predstavujú mne vyhovujúci štandard a títo dvaja fešáci sú skrátka TOP. 

out_news_jun_2016


Privítala by som celkom jednoznačne väčšie balenie a ak by som si mala vybrať z týchto dvoch len jedno, tak to so soľou z Mŕtveho mora.
Sprcháče. Opäť o počte dva kusy. Moja spotreba vecí na sprchovanie je celoročne vysoká a o lete nehovoriac. Do baleáckeho sprchovacieho gélu s vôňou modrého čaju som sa prudko zamilovala a istý čas som bola vo veľkom pokušení napísať vám o ňom samostatný článok. Nakoniec som síce odolala, ale to nemení nič na veci, že bol skrátka boží a ak obľubujete netradičné vône, určite vrelo odporúčam! Sprcháč od FA zato voňal síce pekne po marhuľko-broskyňkách, ale vôňa to zas bola celkom tuctová a nič originálne nečakajte. Napriek tomu spokojnosť.

out_news_jun_2016

Keď už sme pri vôňach, tak pri nich aj ostaňme. Elvie od Oriflamu je taká moja srdcovková klasika. Fičím na nej každú zimu. Jediné, čo môžem ofrfľať pri tomto konkrétnom kuse, bola nemožnosť spotrebovať obsah až do dna, čo ma naprdelo pomerne výrazne.

out_news_jun_2016

Ďalšia klasika – balzam na pery Everon od Weledy. K tejto vecičke sa pre zmenu vraciam každú jar – tá vôňa sa mi s ňou tak nejak spája a neviem si toto ročné obdobie bez nej predstaviť. Naozaj ho hlboko uctievam a podľa môjho skromného názoru je to najlepší balzam na pery s prírodne sa tváriacim zložením, aký som kedy vyskúšala.

out_news_jun_2016

V lete samozrejme nutne potrebujem aj najrôznejšie voňavosti na nôžky. Nie že by bez toho ľudia v mojej prítomnosti upadali do kómy alebo minimálne letargických stavov, ale tak nejak som si na to už zvykla a bez toho nedám ani ranu. Tento od Baley síce neoplýva práve tou najkrajšou vôňou na svete, ale po všetkých stránkach mi plne vyhovuje – prípadný neželaný odér prekryje, chladí, nelepí a tiež sa pri jeho aplikácii nedusím ešte hodinu „po“, ako tomu bolo v tomto prípade.
Čo sa šampónu na zblonďavenie vlasov týka, toto leto podstupujem menší experiment. Moje vlasy majú odjakživa takú nemastno-neslanú farbu a pre túto sezónu som sa rozhodla, že im teda skúsim trošku dopomôcť k tomu, aby chytili NEJAKÝ normálnejší odtieň. Zblonďavujúci účinok som po minutí prvej tuby zatiaľ nejak nepobadala /moje okolie údajne áno!/, ale musím povedať, že vlasy sú omnoho pevnejšie a ľahšie formovateľné a tiež objemnejšie. Takže za mňa jo a určite vyskúšam aj ďalšie šampóny z tohto radu.

out_news_jun_2016

Čo sa pleťovej starostlivosti týka, v júni sa mi podarilo poslať do večných lovíšť hneď dva krémy. Cestovné balenie Hydrabio Light krému je pre mňa takou núdzovkou, na denné použitie to ja osobne veľmi nevidím, predsa len je ten krémik trošku viac „light“, než by sa môjmu ksichtu pozdávalo. Celkom opačný prípad bol hydratačný denný krém od Ziaje, ktorý sa u mňa ohrieval už v druhom balení. Toto mazadlo považujem za jedno z tých naj, aké kedy vyhoveli mojej pleti, takže opätovný návrat je v podstate istý. Ak máte citlivú pleť, určite odporúčam vyskúšať.
Celkom nakoniec pidikrém na ruky od Oriflame. Účinok čisto priemerný až podpriemerný, ale celkom fajn voňal po marcipáne a na také to občasné premáznutie rúk niekde „za jazdy“ určite postačoval. Asi toľko k nemu.
Konečne sme sa prepracovali ku koncu. Čo zaujímavé sa podarilo minúť vám? ;)

- cc -

8 komentárov:

  1. Mini verzi krému z Oriflame je pro mě podklad, krásně hydratuje ruce a vejde se všude. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tu Baleáckou řadu pro blond vlasy kupuji opakovaně, já mám tedy přímo blond vlasy a na ně funguje parádně. Zato Elvie jsem kdysi měla a posunula jsem ji dál, nějak to nebyla vůně, co by mně chytila za srdce.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vône sú veľmi individuálne :)
      Tak ja už mám ten šampón v druhom kuse a zrejme ešte nejaké kúpim ;) fakt ma ten rad milo prekvapil...

      Odstrániť
  3. Tiež som používala Baleu šampón na farbené vlasy, u mňa hnedý šampón s hennou a dodával vlasom výrazný lesk a aj trochu tej hnedej farby, fakt to bolo vidieť.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja ešte určite nejaké poskúšam z tej línie, som zvedavá...

      Odstrániť
  4. Ja som bola dobrá, ale až tak mi to stúplo do hlavy, že som nakúpila toho toľko čo bolo za skvelú cenu, že to nemám kde dať :((((.
    Ty si bola vcelku dobrá v spotrebe, také optimum :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D Leni, neuveríš, ale ja som tento mesiac zatiaľ nekúpila v podstate takmer NIČ!!! Akurát 2 sprcháče a lak na vlasy a aj to len z núdze, inak by som nekúpila ani to... Som zvedavá, o čom budem písať tento mesiac :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...