piatok 25. novembra 2016

Deko-pohroma a priemerný balzam od s.he stylezone



Déemkovská privátna značka dekoratívky S.HE STYLEZONE sa vo všeobecnosti veľkej obľube neteší a aj keď po pár skúsenostiach tomu celkom rozumiem, nemôžem nad značkou celkom tú povestnú palicu lámať. Posledné týždne prechádza značka komplexnou zmenou imidžu a keď som dostala možnosť vybrať si na otestovanie niektorú z vecičiek, nemohla som inak, len chňapňúť po farebnom „chubby-sticku“ na pery – takéto pastelky ja naozaj rada, ako asi viete. Takže dnes sa Colour & Shine farebnému balzamu pozrieme bližšie na zúbok.

s.he_stylezone_colour_and_shine_lip_balm


Kočky z Déemky boli také zlaté, že mi umožnili ísť si vecičku vybrať rovno na predajňu. Vybrať doslovne – ocheckovala som všetky dostupné odtiene a keďže som podľa swatchov na ruke usúdila, že naozaj sú to skôr BALZAMY než rúže, vybrala som to najtmavšie, čo bolo k dispozícii: slivkovo fialový bezmenný odtieň /jo fuckt milujem, ak neviem, čo si na seba patlem!/.
Takže ako by som začala...?
No, ťažko, pretože dnes to dvakrát pozitívne asi nebude, ale zas na druhú stranu, čakala som oveľa väčší prúser, že jo.

s.he_stylezone_colour_and_shine_lip_balm


Obal je úplne obyčajný. Imituje tristošesťdesiatsedem druhov pasteliek, ktoré na svete už existujú, je obyčajný plastový, ale vcelku funkčný, potešboh. Balzam je klasický vysúvací, takže strúhať niečo nie je potrebné.

s.he_stylezone_colour_and_shine_lip_balm


Čo sa farbičky týka, tá je celkom pekná a aj som toho neskromného názoru, že mi sekne. Z dostupných odtieňov bola pigmentovaná najviac, zvyšné vám pery zafarbia len veľmi jemne, prípadne takmer vôbec. Keďže ale ide o farebné balzamíky, budiž im odpustené, že.

s.he_stylezone_colour_and_shine_lip_balm_swatch


Výdrž je samozrejme celkom naprd – farba vám mizne z pier samovoľne a nemusíte pri tom ani jesť, ani piť, ani mlieť držkou viac, než je slušné. Čo ale teda opäť prízvukujem, že sú to balzamy a že im to treba odpustiť.

s.he_stylezone_colour_and_shine_lip_balm


Čo ma ale prdí omnoho viac, to je výrazné zlievanie farby do rýh na perách, čo je pre mňa teda v prípade tohto odtieňa absolútne neprijateľnéééééé! Lebo vyzerá to dosť nechutne, že, a dosť veľkú časť mojej pracovnej doby strávim šmrdlaním jednej pery o druhú. Prípadne pery šúcham prstom a nebaví ma to skrátka ani trochu. No veď uznajte - takto to vyzerá s mojimi perami po cécéá polhodinke ničnerobenia:

s.he_stylezone_colour_and_shine_lip_balm


Hydratačná schopnosť vecičky je v podstate priemerná, ale na perách je balzam celkom príjemný, o to pokoj – nikde nič nelepí ani nič podobné a ako bonus balzam ešte aj pekne vonia po vanilke. Amen.

s.he_stylezone_colour_and_shine_lip_balm


Takže asi toľko, viac nemám čo dodať. Cenu si už presne nepamätám, vzhľadom k cenovej kategórii tejto značky to ale bude niečo do 3e, tipujem. Ak sa teda rozhodnete pre menej nápadný odtieň, možno budete spokojnejšie, toto ale u mňa neprejde.

hodnotenie: 5/10

Skúšali ste? Čo vy a pastelky na pery? Čo vy a značka S.HE Stylezone?

- cc -

11 komentárov:

  1. Tiež sa pridávam k názoru, že dekoratívku až tak nezvládli. Najfunkčnejšie mi prišli tieto pastelky, ale treba 5-6x pretrieť, potom niečo vidno. Ale čo im musím uznať, laky na nechty sa im veľmi podarili!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tiež sa pridávam k názoru, že dekoratívku až tak nezvládli. Najfunkčnejšie mi prišli tieto pastelky, ale treba 5-6x pretrieť, potom niečo vidno. Ale čo im musím uznať, laky na nechty sa im veľmi podarili!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Túto značku moc neobľubujem, no niekedy si od nich kúpim aspoň lak na nechty, sem-tam ponúkajú pekné odtiene. Čo sa ale týka pasteliek na pery, je to už celkom dávno čo som si kúpila jednu od Miss Sporty Instant Lip Colour and Shine a napriek tomu, že to bola čisto kúpa zo zvedavosti, pastelku som si veľmi obľúbila a výdrž bola tiež obdivuhodná.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Najlepšie pastelky sú podľa mňa tie od Astoru a Catrice, to sú jednoducho TOP vecičky... A matné maslá od Astoru najlepšie rúže ever, len keby bol výber farieb väčší...

      Odstrániť
  4. Ne, že bych tuhle značku uplně zatracovala, ale už jem kvůli tomu že vidím jak moc leze do vrásek na rtech, už proto bych tyto "pastelky" nechtěla. Myslím, že mají mnohem lepší produkty, ikdyž to není zrovna značka kterou bych vyhledávala :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jo, to je skutočne hnus, velebnosti... Ak by mizli z pier bez tohto neduhu, odpustím im všetko, boli by celkom fajn - ale toto ozaj nie.
      Na druhú stranu, ako som už napísala, svetlejšie odtiene to robiť zrejme takto okato nebudú.

      Odstrániť
  5. ja mám bledší odtieň a som sním spokojná mne nejako nezvyknu farby zaliezať do vrasok samozrejme každý sme iný:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím, že v tomto prípade to záleží najmä na odtieni, bledšie aspoň na pohľad zaliezajú určite menej...

      Odstrániť
  6. Túto značku absolútne nekupujem, podľa mňa, bez ohľadu na cenu, kvalita jej vôbec nezodpovedá.
    Celkovo som od pasteliek úplne upustila, som teraz niekde inde. Len červená farba každý deň.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...