streda 30. novembra 2016

Novembrové prírastky



No... S poľutovaním /potešením?/ môžem skonštatovať, že sa opäť dostávam do starých dobrých koľají a moja beautyblogerská forma začína opäť prekvitať. Taká je holá realita. A aj keď sa naozaj snažím, v novembri som neodolala teda celkom dosť veciam, ako tak pozerám.



Začnime dekoratívkou. Vecičky od Oriflame som vám v krátkosti predstavila v tomto článku s líčením /za ktoré môžete aj hlasovať, ak by ste náááhodou mali chuť/ a k recenzii aspoň niektorých z nich sa určite ešte dostanem. 



Čo sa lakov na nechty týka, boli – ako inak – vo výpredaji – a aj keď som až neskôr zistila, že tie od Dermacolu sú určené na umelé nechty /wtf???/, na mojej láske k nim to neuberá ani v najmenšom.



Keďže konečne sme sa dočkali otvorenia NYXej predajne na Slovensku, splnila som si svoju beautyblogerskú povinnosť a sen zároveň kúpou presláveného HD púdrutekutého rúžu v neodolateľnom odtieni Pink Lust – recenzia bude URČITE.
Na čo určite recenzia bude tiež, to je lícenka od Alverde /s farbičkou na pery od s.he stylezone som si túto povinnosť už splnila/.



Pokračujeme zvyškom :). A ani neviem, z ktorého konca začať. Okrem masky na vlasy od Alternysuchého šampónu Batiste, ktoré som si vybrala na testovanie z Elnina, som všetky ostatné vecičky kúpila ceeelkom poctivo a predovšetkým vo výpredajoch /lebo Black Friday napríklad, že!/. A tak ma napr. 400ml micky od Nivey vyšlo na romantických 50 centov a podobne.



Zo zvyšných nákupov by som sa ešte vyjadrila snáď k pleťovému čistiacemu mliekupleťovej vode od Cien, ktoré som si nakúpila už do zásoby a mám obzvlášť silné nutkanie ukázať vám ich v samostatnom článku. Chcete? ;)

Tak a to by bolo pre dnešok všetko. Čím ste si robili radosť v novembri vy? ;)

- cc -

8 komentárov:

  1. Já si dnes objednala nové balzámky na rty a tuhý kondicinér od značky Soaphoria, tak se těším, až vyzkouším :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Joo, chci článek na produkty Cien:-) Skořicový zázračný kelímek už mám taky doma, objednala jsem si i krém na ruce a mýdlo s tou mandarinkou a kořením a když už jsem byla v tom tom nakupovacím rozmaru, tak jsem přiobjednala i make-up a novou toaletní vodu:-D A to nemluvím o tom, že jsem si dělala radost i v dm a Yves Rocher, v listopadu jsem se zkrátka utrhla z řetězu:-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súcitím s Tvojou peňaženkou :D ale neeee, zas také hrozné to určite nebolo ;)
      Oki, tak recenzia bude ;)
      No a to škoricové vajce vonia skvelo!!!

      Odstrániť
  3. Ja som mala v novembri uspesnu nakupnu stopku az do Black Friday (kedy som si kupila az jedno mydlo a jednu pletovu masku... uplne nakupne orgie ze ano :D)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som si v novembri nakúpila toľko darčekov pod stromček pre seba, že sa až hanbím, tak to radšej ani sem nenapíšem :). Ten krémik na ruky od Oriflame odporúčam, veľmi dobrý na zimu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D noačo, prečo si nedopriať?! ;D
      Odporúčaš vôňou či účinkom? Lebo vôňa môže byť, ale ten účinok za mňa nič moc teda :-/

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...