pondelok 28. novembra 2016

NUXE Nuxuriance Ultra Eye and Lip Contour sérum - vec, čo možno potrebujete



Poslednou dobou nejak frčím na značke NUXE. Mala som tú česť ocheckovať už zopár vecičiek a v podstate so všetkými som bola nadmieru spokojná. Dnes sériou „nuxe-článkov“ pokračujeme a pre tento krát omrkneme protivráskové Nuxuriance Ultra Eye and Lip Contour sérum na okolie očí a pier.

NUXE_Nuxuriance_Ultra_serum_na_oci_a_pery


Nielen na značke Nuxe, ale aj patladlách na oči dosť ulietavam. Obzvlášť, ak sú určené aj na okolie pier. Sérum od Nuxe sľubuje, že sa postará o vrásky v spomínaných oblastiach, zlikviduje tmavé kruhy a opuchy pod očami a pleť dokonale zhydratuje a spevní.
Nuž, tak začnime obalom.

NUXE_Nuxuriance_Ultra_serum_na_oci_a_pery


Ten je už na prvý pohľad mega. Okrem toho, že pôsobí maximálne luxusne, vybavený je praktickou pumpičkou, ktorú stačí stlačiť a bez problémov vytlačíte potrebné množstvo séra.

NUXE_Nuxuriance_Ultra_serum_na_oci_a_pery


Voňavého séra. Už som si tak nejak zvykla, že všetky záležitosti /vrátane micky/ od tejto značky voňajú pomerne intenzívne, ale krásne. Tak kvetinkovo. Ak teda uprednostňujete neparfumovanú kozmetiku, asi nebudete celkom ujúkať od nadšenia, v opačnom prípade si ale prídete zaručene na svoje.
Konzistencia séra je gélovo-krémovitá, povedala by som.

NUXE_Nuxuriance_Ultra_serum_na_oci_a_pery_konzistencia

NUXE_Nuxuriance_Ultra_serum_na_oci_a_pery_konzistencia


Sérum je ľahučké ako pierko a vstrebe sa dostatočne rýchlo, aplikácia je teda absolútne bezproblémová.
O všetky benefity, spomenuté o pár odstavcov vyššie, sa má postarať toto zloženie:

NUXE_Nuxuriance_Ultra_serum_na_oci_a_pery_zlozenie


Ja osobne sérum používam už cca mesiac a pol /ak nie viac/ a aby som sa priznala, aplikujem ho najmä na očné okolie, nevynechám ale ani mimické vrásky v okolí pier a medzi obočím.
Takže účinok.
No, čo sa vrások týka, u mňa /a asi u väčšiny vráskavej populácie :D/ je to teda trošku problematické. Okrem arganového oleja mi žiadna vec vrásky ešte nevygumovala /jo neberte ma zas tak doslovne, že/ a čo si budeme čo navrávať, inak tomu nie je ani v tomto prípade. Samozrejme, istý posun k lepšiemu vidno je – obzvlášť vráska hnevu medzi obočím zmizne aspoň na chvíľku v podstate okamžite - ale zas ksicht hladučký ako detská prdelka čakať nemôžete, že. Lebo buďme realisti.

NUXE_Nuxuriance_Ultra_serum_na_oci_a_pery


Na kruhy alebo opuchy pod očami príliš netrpím /ani cc nemusí mať všetko!/, takže z tejto stránky sa k vecičke vyjadriť nemôžem. Čo sa hydratácie týka, tá je ale už excelentná a určite novým vráskam predísť pomôže, to zas bez debát. Sérum mi očné okolie za ten čas ani raz nepodráždilo, takže v tomto prípade tiež bez problémov.
Suma sumárum, ak vás na sére niečo oslovilo – či už účinok, vôňa alebo dokonalý vizuál, tak zvážte, či chcete do neho zainvestovať alebo nie – jeho nákupná cena sa pohybuje v e-shope okolo 18 éčok. Čo teda nie je suma zrovna najnižšia, že jo, ale furt prijateľnejšia oproti lekárňam trebárs, kde značku Nuxe dostanete.

hodnotenie: 7,5/10

Používate séra na oči? Akú najvyššiu sumu ste už zainvestovali?

- cc -

6 komentárov:

  1. Co je Tvoj najoblubenejsi vyrobok od Nuxe?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A čo ti ja viem... Asi to pleťové sérum a hydratačný očný krém, o oboch som tu niekde písala :) Ale prekvapivo to nie je preslávený balzam na pery v kelímku :)

      Odstrániť
  2. Som rada, že si urobila článok zase na Nuxe a špeciálne na tento výrobok. Z Benu lekárne mám doma pomerne dosť veľa vzoriek z tejto značky, tak idem skúšať.
    Akurát včera som si v lekárni kúpila parfém od Nuxe na Vianoce a k tomu som dostala sviečku s touto vôňou, tá tiež skončí pod stromčekom. Rovnako ako darčekový box z tejto značky :)))).
    A najdrahšia suma za očný krém ? Ani netuším. Ale mám v pláne si kúpiť sérum na tvár, krém na tvár aj sérum na oči od značky FILORGA, tak to bude iná pálka.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To nepoznám, čo to jeeee? :-o :D
      K tomu parfému si fakt túžim pričuchnúť...

      Odstrániť
  3. Sérum na oči jsem ještě neměla, používám jen klasické oční krémy. Ale NUXE mám moc ráda a jejich produkty se zdají být kvalitní.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tiež túto značku môžem... Sér som vyskúšala už zopár, ale ako som už povedala, niet nad kvalitný argaňák ;)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...