pondelok 30. januára 2017

OUICKtip na pleťový peeling



V dnešnom článku vám dám taký malý rýchlotip na pleťový peeling, z ktorého som tak trošku prekvapená, pretože moje očakávania neboli práve v závratných výšinách. Čítajte riadky nižšie, kde vám objasním, že prečo :).

XPEL_tea_tree_facial_scrub

Keď som si vyberala túto vecičku, bola som viac ako skeptická. Pretože ak má niečo obsah 250 ml a cenu ani nie 2 éčka, asi od toho veľa očakávať nebudete, že. Navyše, ak to má vizuál nemastno-neslanosti...
No, chyba lávky!
Peeling s obsahom čajovníka je vždy fajn vec. 

XPEL_tea_tree_facial_scrub
XPEL_tea_tree_facial_scrub_ingredients


Čajovník má protizápalové účinky, takže ocenia ho najmä tie šťastné z nás, čo majú pleť mastnejšiu, než je slušné, ale pokojne sa k nemu môžete uchýliť, aj keď vaša pleť mastná zrovna nie je – ako je to aj v mojom prípade.
Balenie je klasické tubové, ničím zaujímavé, ale funkčné. Rovnako klasická je aj vôňa. Čajovníková – viac k tomu nemám čo dodať.
Príjemne prekvapila konzistencia. Tá je niečo medzi krémom a gélom a peelingové čiastočky sú hrubé tak akurát. Ideálne.

XPEL_tea_tree_facial_scrub

XPEL_tea_tree_facial_scrub


Asi to nebude na denné používanie /to cc nerada!/, ale furt je peeling dostatočne jemný, aby ste ho v prípade mastnejšej pleti mohli používať aj viackrát týždenne.
Za mňa skrátka ideál a nemám vecičke absolútne čo vytknúť.
Samozrejme, pocit nejakej hydratácie - ako tomu je v tomto prípade – zrovna nečakajte a musíte rátať s tým, že po peelingovaní šupnete na tvár nejakú tú masku /ako to ja obvykle po peelingovaní tváre robím/ alebo aspoň výdatnú porciu hydratačného krému. Ale s týmto sa po peelingovaní tak nejak už ráta, že...

XPEL_tea_tree_facial_scrub


Vecičku zoženiete v tomto e-shope za priam neuveriteľné euro aj 73 centov a ešte raz zopakujem – v 250 ml megabalení, ktoré spotrebujete na tvár asi tak za dva životy.
Za mňa v podstate plná spokojnosť.

hodnotenie: 9/10

Tiež ste také podozrievavé, keď vidíte moooc nízku cenu? :)

- cc -


6 komentárov:

  1. O značce jsem nikdy neslyšela ale peeling vypadá dost zajímavě. Nevím ale jestli bych na něj měla odvahu kvůli parfemaci - doposud všechno tea tree mi hrozně smrdělo :D

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, on vonia fakt tak "tea tree" :) takže asi sa mu teda vyhni, máš odpustené ;)))

      Odstrániť
  2. V první chvilce mě napadlo, jestli ta cena není překlep :-D Tea tree mi vůbec neva - ba právě naopak. Už jsem si na tu specifickou vůni zvykla :-)
    Bebe

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jo Bebe, mňa taky tak :D za mňa fakt prekvapko a som teda toho názoru, že za niektoré produkty sa ozaj neoplatí vyhadzovať nejaké nemiestne sumy...

      Odstrániť
  3. Zaujalo ma to a dosť, najmä kvôli pubertálnej dcére a jej vyrážkam. ALE, ja čajovník najmä kvôli silnej parfumácii an tvár nepoužívam, jednoducho mi smrdí a neznášam ho na tvári.
    Skúsim popozerať či ešte niečo nepotrebujem z el-nina, aby som to objednala všetko spolu :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jo, myslím, že pre mladú bude ideálny, ale Ty sa mu teda radšej vyhni, vôňa je ozaj typicky čajovníková...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...