pondelok 13. marca 2017

Čo sa na nás chystá - DM /part 12/



Síce trošku s krížikom po funuse, ale furt lepšie neskoro ako nikdy. DMka nás opäť zavalila novinkami od výmyslu sveta a hoci väčšina z nich asi už okupuje tamojšie pulty, nikdy nezaškodí ukázať si ich takto pekne pokope ;).

BALEA_duschschaum
zdroj


Čo ma dostalo najviac, to sú baleácke sprchovacie peny.
Podobné úchylnosti milujem – sú farebné, voňavé a určené do sprchy, takže nie je o čom! Pre tentokrát tu máme dve voňavosti, jednu vo verzii Vanilla Cream s vôňou vanilky a pomaranča, druhú tvarohovo-jahodovú Sweet Cake. Takže na zimu a skorú jar absolútny must-have, je vám to jasné! ;)

cena: 2,09e

BALEA_hand_mousse
zdroj


Ďalšia úchylnosť – kvetinková pena na rúčky s aloe vera a avokádovým olejom, ktorá sa má postarať aj o naozaj suché paprčky. Nie, že by som tomu celkom verila – takže mi neostane iné, len vyskúšať ;)

cena: 1,99e

BALEA_pletova_kozmetika
zdroj


Pleťovka od Baley prichádza s novou líniou kozmetiky s ovocnou kyselinou. Výťažok z limetky v čistiacej pene, peelingovej maske a zmatňujúcom kréme sa má postarať o vašu zmiešanú až mastnú pleť. Ak chcete, vyskúšajtem toto ide trochu mimo mňa J.

cena: od 1,99e

BALEA_professional
zdroj


Moja milovaná vlasová línia Profesional prichádza s ďalšou novinkou, ktorou je balzam a maska s obsahom fytokeratínu a arganového oleja, obe určené pre suché a poškodené vlasy. Za mňa je celá táto línia veľkým prekvapkom minulého roka a v podstate už iné šampóny ani nepoužívam!

cena: od 1,79e

ALVERDE_kozmetika
zdroj


Celkom na záver troška prírody. Nejaké novinky prináša aj značka Alverde a ak máte chuť, poobzerajte sa po nich. Za vyskúšanie určite bude stáť tekuté mydlo s vôňou levandule a slezu alebo krém na tvár s modrým ibištekom.

cena: od 2,29e

Ktorá z noviniek vás zaujala najviac? Aj ste prípadne už niečo vyskúšali? ;)

- cc -


10 komentárov:

  1. Sprchové pěny vypadají moc dobře. Kdysi jsem měla jednu s kokosem a byla to zábava :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Když jsem zmerčila ty sprchovací pěny, tak nešlo odolat:-D A protože jsem se nemohla rozhodnout, kterou potřebuji víc, tak jsem to vyřešila obvyklým způsobem, vzala obě:-D Pěna na ruce fajnově voní, i ten nápad je super, ale hydratačně je to aspoň pro ty moje ruce dost slabota.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Poznám! :D
      Ehmm, nooo... Aj som si myslela, že tá pena zas taká výživná bomba nebude, lebo veď pena, že... No, uvidíme.

      Odstrániť
  3. A mně se ta řada na pleť docela líbí, vypadá to, že budu její cílovka :) Zase hezké věci jako vždy, dm nikdy nezklame

    Cosmokočka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja cieľovka teda nie som vôbec :) a na tvár musím trošičku drahšie vecičky :) bohužel :-/

      Odstrániť
  4. Zaujaly mě ty sprchovací pěny, podobné produkty používám ráda :)
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Všetko od Baley na telo ma moc vysušuje, takže za mňa nie.
    Ale neodolala som krému na ruky, najmä kvôli veselému baleniu a samozrejme Alverde na ruky.
    v DM ma zaujalo naposledy, že úplne zmenili systém pri používaní bodov, zdá sa mi, že na 150 bodov dostanem len zľavu 10 % na nákup je dosť slabota. Z tej kartičky som napríklad pravidelne využívala kupón na zľavu v C und A a pod. Teraz už len tá zľava.
    Celkovo je systém zbierania bodov a najmä ich využívania lepší v ČR ako u nás, napr. aj čo sa týka DM boxu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S Baleou na telo som ja osobne zadobre - a so sprcháčmi obzvlášť :)

      No, neviem, ako je to v Čechách, ale u nás to išlo teda poriadne dolu vodou... Jediné, čo ma potešilo, bola zľava 25perc. na Niveu za 5 bodov minulý víkend, ale pochybujem, že to bolo na celú značku - som skeptik :D mali by na tom popracovať, starý systém bol oveľa lepší.

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...