streda 24. mája 2017

theBalm: čas na zmenu


Pamätáte si ešte, ako som vám svojho času ospievala kultový rozjasňovač Mary-Lou Manizer? Jo, moja láska k nemu pretrvala veky a ako sa dalo čakať, nič sa na nej nezmenilo dodnes. Náš vzťah je naozaj pevný, ale keďže rozjasňovače skúšam naozaj rada, povedala som si, že je čas na zmenu. Čiže čas vyskúšať blízku príbuznú mojej milovanej Mary, rozjasňovač Cindy-Lou Manizer ;).

SAVEONBEAUTY_THE_BALM_cindy_lou_manizer_rozjasnovac


Musím povedať hneď na začiatok, že moje očakávania boli podstatne iné. Cindy som si predstavovala tak trošku do studenoružova a rovnako blýskavo, ako jej sesternicu. Chyba lávky, no... rozhodne ale nie v tom negatívnom slova zmysle.
Obal je podobne kvalitný a podobne rozkošný, ako tomu bolo v prvom prípade, viac k nemu nemám čo povedať.

SAVEONBEAUTY_THE_BALM_cindy_lou_manizer_rozjasnovac
SAVEONBEAUTY_THE_BALM_cindy_lou_manizer_rozjasnovac

Samotný rozjasňovač má, na moje prekvapenie, teplú, broskyňkovú farbu. Zachytiť jeho odtieň na swatchi však vôbec nie je jednoduché! Rozjasňovač nie je pigmentovaný ako klasická lícenka a rozhodne nežiari tak, ako zlatá Mary-Lou, ktorú vyfotíte na ruke aj ksichte za akýchkoľvek svetelných podmienok! Napriek tomu, pri aplikácii jej sesternice Cindy odporúčam mať naozaj ľahkú ruku.

SAVEONBEAUTY_THE_BALM_cindy_lou_manizer_rozjasnovac

SAVEONBEAUTY_THE_BALM_cindy_lou_manizer_rozjasnovac_swatch

Ako ste si asi domysleli, Cindy-Lou nie je klasický rozjasňovač, ale je to niečo medzi farbou na líčka a rozjasňovačom. Aplikáciou dosiahnete jemne broskyňkové zafarbenie líčok, ktoré navyše hádže aj nejaké tie odlesky, takže následná aplikácia rozjasňovača už nie je potrebná.
Otázka znie, ako túto farbičku využiť na rozjasnenie očných kútikov alebo pod obočie /tam, pri všetkej úcte, ozaj myslím, že nijako!/, že...
Ku cti vecičke slúži celodenná výdrž.

SAVEONBEAUTY_THE_BALM_cindy_lou_manizer_rozjasnovac

Ak by som sa mala nejako záverečne vyjadriť a zhodnotiť výrobok... Odtieň je nádherný a pleť naozaj rozjasní, ale siahnite po ňom len v tom prípade, ak hľadáte spolu s rozjasňovačom zároveň aj lícenku. V opačnom prípade sa poobhliadnite radšej po Mary-Lou rozjasňovači, ktorého prvenstvo asi predsa len ostane v mojej zbierke neotrasiteľné.
Zoženiete tu za vcelku sympatických 14,50 éčok.

hodnotenie: 9,5/10

Skúšali ste niektorý z legendárnych rozjasňovačov od theBalm? Ktorý je váš favorit?

- cc -

6 komentárov:

  1. Tvoje fotografie sú proste úžasné! Je ťažké odísť z tohto blogu! :)
    Skvelý článok, opäť, ako vždy. :))

    SYDNEY SLEEK BLOG-KLIK

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D Ďakujem za pochvalu, ale myslím, že až taká "tragédia" to nie je a furt sa mám čo učiť - a som večne nespokojná!!!

      Odstrániť
  2. Ja mám práve Mary Lou, no využívam ho skôr na rozjasnenie očných kútikov alebo na celé viečko a je jednoducho skvelý :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mary je už legenda v blogosfére a jednoznačne právom, milujem ju :)

      Odstrániť
  3. Mary Lou je klasika, taky ho miluju no a Cindy používám také jako stíny, ale hlavně, stejně jako ty, jako třpytivou tvářenku, pro mě to rozjasňovač jako takový není a rozhodně nemá sílu, kterou má Mary Lou :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj, veru tak... Ja ju používam dosť často vtedy, keď sa ponáhľam a nemám čas hrať sa zvlášť s lícenkou a zvlášť s rozjasňovačom /čo je 99 percent mojich rán :D/ Ale to je super nápad, tiež ho skúsim šupnúť na pohyblivé viečko, uvidíme, čo to dá :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...