streda 7. júna 2017

Kontroverzná morská panna od NYX, ktorá pohla svetom


Poznáte to. Raz za čas /v mojom prípade teda až príliš často/ sa blogosférou mihnú vecičky, pri ktorých si okamžite poviete, že ich asi potrebujete. Mohli by ste ich potrebovať. Alebo MALI by ste ich potrebovať. Odstupom času však presvedčíte samú seba, že MOŽNO ich až tak nutne potrebovať NEBUDETE a len si ich omrknete naživo, čože to je za vecička, ktorá dáva do kolien celý blogerský mikrokozmos. No a keď to potom naozaj omrknete, niet cesty späť.
Očný monotieň Prismatic od NYX v odtieni Mermaid.

SAVEONBEAUTY_NYX_prismatic_ocny_tien_mermaid


Čo vám budem čo hovoriť. Keď som toto „svočla“ na paprču, skoro som odpadla. Odtieň Mermaid/Siréne preletel svetom a zanechal po sebe riadnu spúšť a už sa tomu vôbec nedivím ani ja. Začnime ale balením.
To je pomerne jednoduché, ale plne funkčné a prizdobené malou, milou mašličkou :)

SAVEONBEAUTY_NYX_prismatic_ocny_tien_mermaid


Konzistencia tieňa je pomerne ľahká a maslovitá a aj prášivosť je v norme. Poviem vám ale, že všetky tieto detailíky sú pre mňa úplnou blbosťou v porovnaní s tým odtieňom! Pretože ten je, dámy a páni, skutočne NESKUTOČNÝ :).

SAVEONBEAUTY_NYX_prismatic_ocny_tien_mermaid

Prenádherná, jasná tyrkysová farbička s jemne zeleným nádychom, hádžuca zlaté odlesky, to je skrátka niečo, čomu sa vôbec nedivím, že odrovnalo blogosféru! Na fotkách máte swatche, načmárané jediným máznutím prsta /pod rôznymi osvetleniami - a garantujem, že v skutočnosti je ten odtieň ešte viac nádherný :)/...

SAVEONBEAUTY_NYX_prismatic_ocny_tien_mermaid

SAVEONBEAUTY_NYX_prismatic_ocny_tien_mermaid_swatch

SAVEONBEAUTY_NYX_prismatic_ocny_tien_mermaid_swatch

SAVEONBEAUTY_NYX_prismatic_ocny_tien_mermaid_swatch

Skrátka ideálna farbička na nejaké to „vyhranie sa“ s líčením očí. Alebo ju len jednoducho šupnete na celé pohyblivé očné viečko a máte vystarané – ja ju ale najradšej používam v kombinácii s neutrálnym hnedým matným očným tieňom za účelom vytvorenia „halo“ efektu do stredu očného viečka.


SAVEONBEAUTY_NYX_prismatic_ocny_tien_mermaid

Bohužiaľ, slabým miestom tohto očného tieňa je jeho trvácnosť. Skúšala som ho s 2 typmi podkladových báz a s každou som ho po pracovnom dni našla trošku zliaty nad očným viečkom. Ako okej, to by mohol ísť aj o problém očnej bázy. Väčším problémom je pre mňa ale blednutie – po klasickej „osmičke“ v práci už po žiarivosti a farebnosti nebolo ani stopy a na viečku mi ostal v podstate len priemerne vyzerajúci očný tieň. Neviem, či je to spôsobené odtieňom – takýto megažiarivý a megafarebný som ešte v živote nemala, takže nemám s čím porovnávať – ale jednoducho toto mi v živote žiadny z mojich očných tieňov pri použití podkladovej bázy neurobil - a to zďaleka nehovorím len o očných tieňoch od Urban Decay alebo od Zoevy!

SAVEONBEAUTY_NYX_prismatic_ocny_tien_mermaid

V každom prípade, s Prismatic tieňmi určite nekončím a nejakú tú farbičku ešte plánujem vyskúšať, takže vám potom dám vedieť môj konečný verdikt :).
Zoženiete za cécéá 6 éčok v kamennej predajni NYX alebo v parfumérii Douglas. Jeho kúpu vďaka farbe určite odporúčam, nejakú závratnú kvalitu od neho ale nečakajte – čo je teda pre mňa osobne celkom sklamaním.

hodnotenie:
farba 11/10
kvalita 6,5/10

Máte vo svojej zbierke nejaký uletený očný tieň alebo paletku? :)

- cc -



6 komentárov:

  1. Ahoj, mam viac odtienov Prismatic aj tento od NYX, problemov s týmito tienmi je viac, staci ze ti padne na zem a ihned ti vypadne z panvicky, po rozbaleni tiena doma mi ihned vypadol do ruk, s trvacnostou mam problem aj ja pouzivam aj bazu, ale je potrebne dat este na bazu puder alebo nejaky podkladovy ocny tien ktory zafixuje viecka, a vtedy celkom vydrzi.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nooo, hmmmm... Uvidíme, ešte určite nejaký vyskúšam, tie farbičky majú ozaj krásne. Vyskúšam to teda s dvomi podkladmi, uvidíme, čo to dá :).

      Odstrániť
  2. tá farba je nádherná, samú by ma ho nenapadlo kúpiť, ale po tomto článku mám chuť ho vyskúšať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nie a nie, ani paletku ani očný tieň. Ja som stará konzerva :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Viem :D
      No ja občas niečo na tých očiach vykúzlim, ale teda tiež sa zrovna nepretŕham a líčim skôr pery, kde si naozaj doprajem :). Ale na druhú stranu, niektoré high-end paletky vyzerajú naozaj k sežrání a potrebujem ich!!! :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...