pondelok 5. júna 2017

LARENS: prvé dojmy



To máte tak... To sa tak verejne posťažujete, že vaša pleť štrajkuje viac, než je nutné – a hneď vám začnú chodiť ponuky. Síce nie na sobáš, ako by možno niektoré z vás očakávali... ale aj to sa ráta, keď vám niekto ponúkne priam luxusnú spoluprácu s trenčianskym Štúdiom zdravia a krásy ADELMA, kde pracujú s rovnako luxusnou značkou kozmetiky. A ja sa vám dnes zverím s prvými dojmami z nej – lebo to naozaj zato stojí!

SAVEONBEAUTY_LARENS_cosmetics


Švajčiarsko-poľská značka kozmeceutík LARENS, vyvinutá na základe vedeckej spolupráce pod vedením prof. Frydrychowskeho bola pre mňa doteraz veľkou neznámou a nie som si istá, či som jej existenciu niekde v tomto šírom beauty-svete zaregistrovala. Nuž, predpokladám, že v tom asi nebudem sama. Značka sa zameriava na liečbu /doslova/ pleti so sklonom k alergiám, akné, psoriáze, atopickej dermatitíde a – ako inak – starnutiu pleti.
Nechcem vás hneď na úvod obťažovať takým tým bla-bla-bla o hlavných zložkách výrobkov, čo si určite dokážete pozrieť na stránke aj vy samé. Nakoniec, časom s najväčšou pravdepodobnosťou podrobím prísnemu obrblaniu každú jednu z vecičiek, ktoré aktuálne testujem, takže tento článok berte len ako také to úvodné niečo, aby som vás navnadila na články ďalšie :).

SAVEONBEAUTY_LARENS_cosmetics


Na testovanie som teda obdržala gél na čistenie tváre a tela /pánboh s nami, keďže ja a voda, že :D/, intenzívne regeneračný a spevňujúci pleťový krém a peptidový Repair gél.
Mne osobne vyhovuje už dizajn všetkých vecičiek /gél si odmyslite, ten je vo „vzorkovom“ balení/. Dizajn je maximálne jednoduchý a maximálne minimalistický :) - čo by možno niektoré z vás sprdli, ja som ale extrémistka a ako milujem prečančané, farebné tégliky a fľaštičky, tak milujem aj tie jednoduché a čisto účelné. Balenie všetkých vecičiek v mojom arzenále je teda klasické pumpičkové a tým to hasne, momentálne nepotrebujem viac riešiť.
Značka patrí medzi trošičku drahšie skrášľujúce „hračky“, takže tak sa k jej testovaniu aj chcem postaviť – budem naozaj meganáročná a nenechám na výrobkoch niťku suchú, to vám garantujem!

SAVEONBEAUTY_LARENS_cosmetics

Všetky 3 vecičky predstavujú v podstate takmer kompletnú rannú i večernú starostlivosť o pleť – umyť gélom, následne naniesť Repair gél ako také „sérum“ a proces korunovať pleťovým krémom.
Čo sa mojich prvých dojmov týka... Keďže vecičky používam ešte len pár dní, zubami-nechtami sa bránim, aby som sa k nim vyjadrovala viac, než je vhodné, ale najmä z jednej stránky mám sklony juchať nadšením! Zdá sa totiž, že už po pár použitiach má moje patlanie sa kozmetikou Larens priam zázračné účinky na vrásky – lebo ako inak nazvať to, keď po pár použitiach vaša mimická vráska na čele, ktorú si starostlivo pestujete už od pätnástich rokov, zrazu začne byť EVIDENTNE menej výrazná? Nechcem vyslovovať nejaké zásadné vyjadrenia, ale naozaj ma to prekvapilo natoľko, že som sa rozhodla zbuchnúť tento článoček už takto narýchlo...

SAVEONBEAUTY_LARENS_cosmetics


Ale k tým dojmom a odporúčaniam... Ako po umytí pleti, tak aj po nanesení Repair gélu v prípade šťastných majiteliek suchej pleti neodporúčam s aplikáciou pleťového krému príliš otáľať – obe vecičky pôsobia na mňa dosť „sucho“ a vypínajú pleť. Krém samotný nie je tiež nejaký mega-mastný /ako že JE, ale nato, že sa tvári celkom „intensiv“, tak som od neho čakala rozhodne mastnejšiu konzistenciu!/, ale jeho aplikácia pocit ťahania vyrieši. Okrem toho, na rozdiel od zvyšku trojkomba aj nááádherne vonia! Chrochtám, fakt...
Celý rad po aplikácii pôsobí na mojej pokožke prekvapujúco dosť „liftingovo“ a som teda neskutočne zvedavá, čo to s mojou pleťou urobí za zázraky!
Pokračovanie nabudúce ;). Ak by vás ale zaujímali ďalšie detaily, skúste mrknúť, potažmo napísať sem.

Poznáte značku Larens? A čítate rady takéto „first impression“ články na blogoch alebo nie? Občas by som ich aj rada zaradila, keď príde nejaké to náhle nakopnutie, ale je mi jasné, že ich výpovedná hodnota 100percentná nie je a nikdy nebude...

- cc -



4 komentáre:

  1. Teda značku vůbec neznám a za tyto články budu moc ráda, určitě je zařaď :).
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Oki, vykonám ;) obzvlášť v prípade limitiek treba konať naozaj bleskurýchlo ;)

      Odstrániť
  2. Značka mi je absolútne neznáma a netuším či sa dá k dostaniu aj na SK.
    A prečo nie ? Rada privítam takéto prvé recenzie, aj na IT mám rada keď blogerky postujú prvé dojmy zo skúšania, že sa možno chystá nejaký nový objav.
    Tiež by som privítala zmizík na mojom čele :))).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj, tiež mi nevadí pozerať to :)...
      Jo, dá sa to zohnať aj na SVK v pohode... Uvidíme, čo ďalej, zatiaľ som nadšená a to už testujem asi 10 dní či koľko...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...