pondelok 10. júla 2017

LARENS 3: čistenie



Už mi je fuckt trošku blbé dookola vám omieľať, aký problematický vzťah mám s obyčajnou vodou z vodovodu, naozaj si to ale pokladám za povinnosť. S dnešnou recenziou som si naschvál dala trochu načas. Dôvodom bolo očakávanie katastrofických scénárov, ktoré sa pri kombinácii cc a točkovica väčšinou vždy – skôr či neskôr - objavia.
Takže, Dermo Wash gél od LARENS z trenčianskej ADELMY mám prelúskaný naozaj vcelku dokonalo :).

SAVEONBEAUTY_LARENS_dermo_wash_face_body


Gél je určený na čistenie tváre a tela predovšetkým pleti citlivej, so sklonmi k psoriáze alebo rosacey – má mať účinky seboregulačné, zvlhčujúce, hypoalergénne a regeneračné. Ako viete, moja pleť občas dokáže byť MEGAcitlivá, takže istá dávka nádeje bola pri testovaní vecičky už od začiatku.

SAVEONBEAUTY_LARENS_cosmetics_review


K baleniu samotnému nie je nejak extra potrebné vyjadrovať sa. Je klasické pumpičkové, takže maximálne praktické - a navyše, ak gél budete používať len na tvár, tak vám vystačí aj celkom dlho, že.
Samotný gél je strednej hustej konzistencie a nevonia. 

SAVEONBEAUTY_LARENS_kozmetika_recenzia


Což je v podstate pozitívne zistenie, pretože nemôžem povedať, že by SMRDEL – aj keď žiadna hitparáda to teda zrovna nie je.
Proces umývania tváre by mal byť nasledovný: tvár odlíčte, vmasírujte gél, nechajte chvíľku pôsobiť a následne opláchnite vodou.
Zo začiatku som mala s touto vecičkou dosť veľký problém. Pár sekúnd po umytí tváre mi totiž ksicht začalo ťahať, až som občasne nadobúdala dojem, že sa moja tvár scvrkne aspoň o dve-tri čísla a bude malá na moju lebku. Problém síce vyriešila následná aplikácia pleťového tonika, Repair gelupleťového krému, ale môžete mi veriť, že to nebolo zrovna to najpríjemnejšie, čo ma na ceste životom postretlo!

SAVEONBEAUTY_LARENS_cosmetics_review


Napriek všetkému odporúčam nevzdávať to – ja som teda vytrvala :). Nie som si istá, koľko presne gél používam /a popravde som lenivá zisťovať to - určite je to ale viac než mesiac/, ale tie moje „ťahavé“ pocity začali asi po týždni ustupovať. Samozrejme, po umytí gélom pokračujem ďalším ošetrením pleti tak, ako zvyčajne /viď vyššie/, ale aj tak evidentne cítim, že pociť ťahania ustúpil – čo ma teší, lebo čistenie pleti namokro je môj /až doteraz nezrealizovateľný/ sen, ktorý si naozaj konečne môžem užívať!

SAVEONBEAUTY_LARENS_dermo_wash_ingredients


A výsledky? Juchám od nadšenia! Pleť je dokonale čistá, vôbec nie je podráždená alebo presušená a dokonca ešte aj občasné postpubertálne prejavy sú tak nejak utlmené!
Za mňa osobne teda prekvapko – v duchu som hneď od začiatku uzatvárala stávky so svojím druhým JA, koľko to mokré čistenie vydržím po všetkých tých predchádzajúcich skúsenostiach... Takže môžem jedine a len vrelo odporučiť.
Ako jasné, cena tohto „čističa“ nie je úplne najsamnižšia, za 250 ml balenie dáte takmer dvacku, ale pre mňa osobne je tá cena – vzhľadom na účinok – fuckt zanedbateľná!

hodnotenie: 10/10

Aký spôsob čistenia pleti preferujete vy? Nech sa podučím :)...

Zhodnotenie výrobku po spotrebovaní nájdete napr. aj tu.

- cc -

6 komentárov:

  1. Je skvelý, a ešte raz skvelý. A to si si ani vlasy neskúšala s ním umyť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To fakt, aj tak sa dá využiť??? :D No vyskúšam teda :)

      Odstrániť
    2. Treba dvojfázovo a vlasy ako v najväčšom rozpuku :)

      Odstrániť
    3. kks, no vyskúšam... Ale na mokré čistenie mojej pleti zatiaľ stále to NAJ!!!

      Odstrániť
  2. Túto značku som ešte nevidela a neskúšala, ale môže byť super :))
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No zatiaľ len pozitívne skúsenosti, takže mám v pláne skúšať ďalej.

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...