pondelok 7. augusta 2017

Spotrebovanci za júl


Hoci dnešní spotrebovanci sa tvária, že sú čisto a výlučne letní /no, oni sa tak netvária, oni naozaj SÚ letní/, v dnešnom článku vás oblažím pohľadom na fotky, ktoré letné ani trošku nevyzerajú :). Fotené boli tesne pred letnou búrkou – čím sa chcem narovinu posťažovať, aký ťažký vie byť niekedy beautyblogerský chlebíček a všetky tie záľahy vecičiek, ktorými nás obšťastňujú občas sponzori, tak tie si naozaj zaslúžime! :D
No, snáď ma neberiete ani trochu vážne... V každom prípade, prežil to aj foťák aj autorka článku, tak si tu dnes môžeme pokecať na tému: Čože to zas u mňa padlo za vlasť?



Júlová spotreba nebola ani zďaleka taká uspokojivá, ako tomu u mňa občas býva, o to dôkladnejšie sa však zhodnoteniu výrobkov môžem povenovať ;).
Začneme tým, k čomu mám čo povedať asi najmenej. Umývaciu emulziu z Avonu v akejkoľvek verzii kupujem občasne, ak sa vyskytne v cene pod euro pade a myslím, že svoju funkciu si plní celkom slušne. Jasan, nie je to táto alebo táto vecička, ale prežijete to aj s týmto, to mi môžete veriť :).


Sprchovací olej od Yves Rocher mám už v kuse číslo dva /zakaždým ako darček od kamošky, ktorá trpí evidentne nejakou úchylkou :D/ a musím uznať, že je naozaj veľmi fajn. Krásne totiž vonia, skvelo pení, nevysušuje – ako asi 99 percent všetkých sprchovacích záležitostí na tejto planéte, v mojom prípade teda... Z uvedeného dôvodu by som sa ja sama k nemu vrátila preto iba v prípade, že by bol v nejake kurňadobrej akcii a určite nie za väčšinou premrštené ývrošérovské /neakciové/ ceny. Ale odporučiť určite môžem.
Omrknime mazadlá na labky – predné aj zadné :). Krém na ruky od Manufaktury krásne voňal po hruštičkách, ale to bola asi tak jediná jeho prednosť. Účinok bol čisto priemerný a rozhodne by vás nespasil v prípade, že potrebujete ruky aspoň trošičku vyživiť. Čo ale odporučím určite, to je pena na chodidlá značky Cien



Samozrejme vám moje odporúčanie bude na prd, pretože ide o prudko jarno-letnú limitku, voňajúcu po marhuľkách a predpokladám, že tento rok už asi o ničom podobnom chyrovať nebudeme, ale ak by ste náááhodou niekedy v niektorej predajni Lidl narazili na AKÉKOĽVEK mazadlo na nohy, tak po ňom okamžite chňapnite. Cien to skrátka s labkami naozaj vie a ešte sa mi nestalo, že by som v tomto prípade šliapla vedľa.


Po naozaj dlhom čase sa mi podarilo doraziť posledné biodermácke Hydrabio sérum z mojich zásob. Svojho času som naň naozaj prisahala, ale posledné roky už skrátka cítim, že to nie je ono a mojej pleti už tak nejak nestačí. Ak máte ale pod 30 a chcete dodať pleti len menšiu dávku hydratácie navyše /moje obľúbené vylúchajte radšej kýbel vody pre tentokrát prehltnem :)/, pokojne si ho obzrite zblízka.
Z čoho ale plačem celkom jednoznačne, to je spotrebovaný zázračný kelímok Repair gelu od Larens.  



Recenziu naň si prečítajte tu a vedzte, že na mojej nehynúcej láske k nemu sa nezmenilo absolútne nič a už premýšľam, koľko ešte suchých rožkov budem musieť pojesť, aby som sa dopracovala ku kúpe nielen jeho plného balenia, ale aj nejakých ďalších vecičiek, ktoré ma vďaka trenčianskej Adelme naozaj zaujali!
No a celkom nakoniec malé patladielko na pery. 



Hoci mi jeho spotrebovanie trvalo cécéá rok, Balmy Oil od Pupa Milano bol v skutočnosti spotrebovaný až príliš závratnou rýchlosťou, keďže som ho zas až tak pravidelne nepoužívala. Olejčeko-balzam však voňal krásne po mede, veľmi jemne pery sfarbil a nádherne vyživil, takže môžem určite odporučiť. Teda ako vždy – ak miniem aspoň zo desať aktuálne rozpoužívaných balzamov na pery, určite sa nebudem brániť ani ďalšiemu olejčeku od Pupy :).

Máte s niektorou vecičkou z dnešného článku aj vy osobnú skúsenosť?

- cc -

9 komentárov:

  1. Ten Sprchovací olej od YR mám taky a krásně mi voní :).
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No on vonia krásne a je aj skvelý, problém mám akurát s jeho cenou :)

      Odstrániť
    2. ja som na ten sprcháč tak namotaná, ešte 4 ks mám v zásobe :D patrí medzi pravidelnú vec v košíku keď idem do YR, a vždy 2 ks :D

      Odstrániť
  2. Tá pena už aj u mňa skončila. Bude mi chýbať, škoda, že som sa nezásobila :(

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Počuj, ty žiješ ? Keď toho toľko málo spotrebúvaš !? Nezdáš sa mi. Nie si chorá :))) ?
    Nič z tohto, len sérum od BIodermy, to som dorazila ešte minulý rok a tento rok už nič z neho. Nestačí mi. Ale že vôbec.
    Akurát komunikujem s Adél z Adelme kvôli vzorkám :ň.
    P.S. Prečo mi neprichádzajú na mail linky na Tvoje nové články ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D Neboj, tento mesiac som to už napravila a to ešte ani zďaleka nie je koniec mesiaca! :DDD
      Tak potom daj vedieť, ako si spokojná, veľmi ma to zaujíma :).
      Neprichádzajú?? To naozaj netuším, ono by sa to malo odosielať automaticky. Ale ak chceš, daj mail a zaradím Ťa do svojho úzkeho okruhu poctivých čitateľov z donútenia a budem Ti to posielať ja osobne :D

      Odstrániť
    2. Zverejňujem: lenka.brestenska@gmail.com

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...