pondelok 9. októbra 2017

Kozmetické prírastky za september



S vlastným poľutovaním /a snáď na vašu vlastnú radosť/ musím skonštatovať, že september v domácnosti Claire Clairmont bol na kozmetické nákupy a novinky vcelku výživný. A pre tentokrát najmä vlastným pričinením. A  celkom dobrovoľným!

saveonbeauty_nakupy_september_2017


Začnime exkluzívnym „balíčkom“ pleťovej starostlivosti, ktorý mi zabezpečili nielen štedrí sponzori, ale aj moja vlastná peňaženka. Sérum The Ordinaryružovú vodu ste už mohli vidieť nielen v samostatnom článku, ale /omylom/ aj v tom poslednom s nákupmi. Podobne aj skvelé pleťové masky z Elnina, ktoré som pre vás zrecenzovala len nedávno a aspoň v tom jednom prípade to vyzerá na naozaj dlhodobý vzťah ;). 
Maskovací arzenál doplnila aj instagramová výhra od mynewbeautybook /ďakujeeeem :)/ - od Biodermy som si vybrala práve masku z radu Hydrabio, po ktorej pokukujem už nejaký ten piatok, takže konečne si ju môžem odškrtnúť zo svojho wishlistu :).

saveonbeauty_nakupy_september_2017

Poriadne hlboko do peňaženky som siahla aj vďaka značke Larens, ktorú som ocheckovala vďaka trenčianskemu salónu Adelma. O svojich kvalitách ma, ako vidíte, naozaj presvedčila a tak u mňa trónia dva nové prírastky – už osvedčený Repair GelSyn Ake sérum, ktoré vám určite ukážem v samostatnej recenzii.

saveonbeauty_nakupy_september_2017

Zvyšné vecičky už predstavujú také trošku zaujímavo-nezaujímavé bežné nákupy /rozumej: veci, ktoré akožepotrebujete k svojmu životu/. Po dlhom premýšľaní a následnom odolávaní som sa konečne rozhodla pozrieť sa bližšie na zúbok ebeliňáckemu štetcu na rozjasňovač – jo tých 6 éčok je naozaj závratných pre beautyblogerku!!! – a musím povedať, že som zatiaľ maximálne spoko! No a keď už som sa vrhla na nové štetce - na fotke ich ale nehľadajte, nestihla som ich vyčistiť, tudíž ani odfotiť :) - nedalo mi neprihodiť do nákupného koša aj ňuňu štetček na obočie od Essence... a teda každé ráno presviedčam sama seba, že to ĎALŠIE ráno už budem mať naozaj čas na jeho použitie! :D

Čím pekným, drahým a užitočným ste sa potešili v septembri vy? ;)

- cc -

18 komentárov:

  1. Já jsem si koupila nový parfém od Diora :). Z toho mám radost!
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ničím, lebo september je veľmi bohatý na výdavky pre naše deti (škola, jazykovka, krúžky, pomôcky), brutálna suma to tento rok bola :(.
    Ale v septembri idem do aspoň jedného produktu Larens, zrejme sérum, ešte nie som úplne rozhodnutá.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ach jaj, tazky zivot ;)
      Ktore serum je v uzsom vybere? :)

      Odstrániť
    2. Zatiaľ hyalúronové, že vraj prioritne určené na večer, ale ja by som ho dala aj na ráno :). A krém podkladový k tomu, myslím, že Repair gel alebo tak nejak).

      Odstrániť
    3. Budem sa veľmi tešiť na recenzovanie Larensu :)Ak bude nejaká otázka, sem s ňou, rada zodpoviem. K tomu Haylurónovému séru... mám klientky, ktoré ho používajú ráno aj večer a čo je veľ mi zaujímavé, že počase dosiahnu "bezkremačný" stav pleti - vystačia si len s ním. Ale je to naozaj individuálne. (keďže je, ako možno u jedinej kozmetiky, vysoko- aj nízko - molekulárne, čiže schopné zásobiť pleť v plnej hrúbke). Vaša Adel

      Odstrániť
    4. Leni, dobra volba ;) Aj u mna bolo v uzsom vybere, skusala som ho sice len zo vzorky, ale bolo velmi prijemne na pleti.
      No a na stranke je pisane, ze sa moze davat rano aj vecer...

      Odstrániť
    5. Adel, aj ja sa tesim :) Uz som ho mala parkrat na celej pleti a bomba, pod oci ho zatial nedavam, potrebujem minut stare zasoby :)

      Odstrániť
  3. Sérum The Ordinary bych chtěla taky vyzkoušet. Všechno to vypadá moc zajímavě :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Diky :) serum urcite odporucam, za malo penazi vcelku dost muziky ;)

      Odstrániť
  4. Ta levá tužka Trend it up by mi mohla odstínově docela sedět jak ke rtěnce, tak třeba i samotná! Mrknu na ni v DMku :-)
    A co nového v září? Eeeej, zrovna testuju kosatcové krémy od Weledy, mandlový olejíček od téže značky, nebo třeba Frais Monde masku :-) A statečně odolávám BioAroma e-shopu. Jsem na něm poslední dobou vylepená pořád a nejradši bych ozkoušela půl sortimentu! :-D
    Bebe

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bebe, aj ja som si myslela, ze bude dokonala k mojmu trolls ruzu od MAC, ale ten obal trosku klame telom :) vyzera dost metalicky, ale v skutocnosti je matna. No ale to nic nemeni na fakte, ze je krasna :) V kazdom pripade omrkni, ja som kupovala vo vypredaji po 1 ecku :)
      Na odolavanie sa vyprdni, aj tak do toho raz prastis, co to nepoznam? ;D

      Odstrániť
  5. Čo si dávaš na celú pleť? Syn Ake alebo Repair...?

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Chcela by som sa zapojiť do rozhovoru o HA sére The Ordinary.. Keďže takziež pracujem s kys. kyalurónovou a vo veľkej miere aj vit. C (ktorý doporučujem jesť dennodenne s dôdovodu syntézy kolagénu v organizme a množstva ďalších procesov), je veľmi zvláštne, že výrobca píše o "práškovom pocite" na prstoch. Ak chcete niečo dostať do zamše a tých najspodnejších vrstiev pokožky, v žiadnom prípade to nemôže mať konzistenciu prášku. Na základe mojich skúseností a znalostí som sa ešte nestretla so žiadnym HA sérom, ktoré by bolo spracované NANO vodou (štrukturálne menšia) s obsahom vysoko- a nízkomolekulárnej kys. hyalurónovej. Plus, čo je úplne samozrejmé, je obohatené o Vit. C, retinol, alantoin...)A to len z radu Larens kozmeceutiky (https://wellu.eu/shop/products/63/5190,hyaluron-serum-50ml.html) Adelma

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To mam v plane skusit :)
      V kazdom pripade, neviem kam sa vyrobcovi sera The Ordinary naprasilo :D ja tam ale ziadny prach necitim...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...