streda 11. októbra 2017

Prečo zo mňa nikdy nebude správna beautyblogerka


Môžem sa tváriť ako chcem. Po tých cécéá 4 rokoch blogovania som sa pozrela realite do očí naplno a priznávam, že správna beautyblogerka zo mňa nebude asi nikdy. A to, že sa raz za čas vyskytnete niekde v ženskom časáku alebo v letáku, to neznamená ani prd. Že prečo som dospela k tomuto názoru? Sú to možno na prvý pohľad pre niekoho nepodstatné detaily, ale ak sa nad vecou hlbšie zamyslíte... Nuž, čítajte :).

Každá správna beautyblogerka nakupuje kozmetiku kvôli článkom!
Je síce pravdou, že občas sa ešte pristihnem pri zamyslení, ako by sa asi /inak samozrejme absolútne nepotrebná/ vec na fotke na blogu dobre vynímala, ale holt, len zriedka je to  dôvodom na to, aby si CC niečo KÚPILA, pokiaľ to naozaj NECHCE. Občas mám totiž taký pocit, že sa tie vecičky, ktoré by som CHCELA, tak nejak MINULI - a to je pre beautyblogerku vskutku traumatizujúce zistenie! 
A tak sa posledné mesiace pri výbere vecí na testovanie neustále pýtam sama seba, čo by som práve asi tak potrebovala a zároveň by to bolo prudko čitateľné aj pre vás, moje čitateľky :).

Každá správna beautyblogerka fotí v drogériách alebo parfumériách!
Každý chce byť blogerom. Pretože byť blogerom je dnes IN. Nech už blogujete o stupňoch žltosti svištích zubov alebo o tom, prečo vždy musíme pichnúť úesbéčko do počítača najskôr opačnou stranou. No a Claire Clairmont má jednu psychovlastnosť, že v 99 percentách prípadov sa hanbí ako kôň, ak holduje niečomu, čo je až príliš v kurze.
Dôsledok? Zaboha dobrovoľne nedám najavo, že som blogerka. Tudíž ma neuvidíte v žiadnej drogérii s foťákom v ruke /a keď som sa k tomu donútila v mníchovskej drogérke, trpela som naozaj veľmi preveľmi!!!/

Každá správna beautyblogerka fotí líčenie!
Holt, moja beautyblogerská lenivosť nepozná hranice a že by som sa donútila nalíčiť sa len kvôli tomu, aby som nejaké to líčenie NAFOTILA a zároveň ho nikde „NEVYVETRALA“, to sa mi ešte nestalo. Líčim sa len vtedy, keď sa moja telesná schránka má presunúť do exteriéru a keď sa má moja telesná schránka presunúť do exteriéru, to zákonite nič fotiť nestíham. Nuž...

Každá správna beautyblogerka sa vyžíva v zháňaní dekorácií na fotku!
Ja nie, priznávam. Inštalovanie dekorácií na fotenie je pre mňa hotovou nočnou morou a ani nie tak kvôli nedostatku fantázie alebo vkusu. Jedinú dekoráciu v mojom byte predstavujú jeden biely drevený podnos, tri umelé kaktusy a tri figúrky z kindervajca, ktoré čisto zlomyseľne priniesol môj chlap do môjho bytu a uznajte, že s tým dieru do /beautyblogerského/ sveta teda rozhodne neurobíte.
Dôvod? Celkom NEbeautyblogersky peniaze vrazím radšej do kozmetiky, než do dekorácií, ktoré mi doma už z princípu len zavadzajú. Z toho dôvodu jediné ako-tak fotogenické miesto je akurát tak  moja knižnica, potažmo nočný stolík, takže presne TAM sa sústreďuje väčšina môjho foto-snaženia. Pretože uznajte, fotiť s mačacím hajzlom na pozadí, to asi nebude celkom to pravé orechové.

Každá správna beautyblogerka má na sociálnych sieťach fotku svojich pracovných nástrojov!
Rozumej: notebooku a foťáku. Nuž... Ak odhliadneme od technickej stránky veci /ako, wtf, odfotím foťákom foťák za predpokladu, že mám len jeden???/, ešte je tu jedna vec. Môj notebook nie je práve najfotogenickejší už len z toho dôvodu, že pri tom množstve chlpov, ktoré sa na ňom a v ňom nachádzajú, by som si mohla vyskladať doma asi štvrtú mačku a to, predsa len, asi vidieť nechcete!

Každá správna beautyblogerka nakupuje vo veľkom vonné sviečky a vosky!
To vážne toto odo mňa chcete pri mojej najmladšej štvornohej členke rodiny? Nuž, ak odmyslíme riziko vzniku požiaru celého paneláku, je tu ešte jedna vec. Len veľmi neochotne púšťam z peňaženky peniaze na veci, ktoré sú, nooo, ako by som to... tak veľmi netrvácne? A len preto, že ich hromadne nakupujú všetky beautyblogerky? No, to asi nééé. Ani za predpokladu, že sa nikdy nestanem správnou beautyblogerkou :).
  
Ako vidíte správne beautyblogerky vy? :)

- cc -

16 komentárov:

  1. Keď to tak čítam tak správna beauty blogerka nebude ani zo mňa. Kupujem len to, čo sa mi pozdáva a čo fakt potrebujem. Ak je to nejako prepojené s blogom tak jedine dobrými recenziami na produkt. Svoje líčenie fotiť tiež neplánujem, na to som proste lenivá a nejako ma až tak extra ten make-up neberie. Dekorácie no tak s tým je to kedy-ako, niečo si aj kúpim, ale skôr do bytu a potom to pri fotení používam. Účelne som kúpila len farebný baliaci papier, ten ale potom skončí ako obal pri darčekoch. Myslím si však, že nie je cieľom byť tuctová, ale skôr originálna a nápaditá.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No to je pravda, tiez som skor proti stadovitosti, ale na druhu stranu, tie "stadovito vyumelkovane" fotky sa mi aj pacia :D Takze cista schiza u mna :D

      Odstrániť
  2. Podle tvého článku také nejsem ta správná beauty blogerka :-) focení v droerii mi přijde divné, svíčky poté co jsme málem vyhořeli nepálím, líčení také nefotím (jen občas rtěnku), kupuji si jen to co sama chci a ráda používám a jen si ráda aranžuji produkty s květinami. Ty totiž miluji a obklopuji se jimi běžně i jen tak pro radost :-) hlavní je dělat to, co člověka skutečně baví a naplňuje, jinak to nemá žádný smysl... a když už si něco nového koupím, ráda se s tím pochlubím čtenářkám a předám jim své zkušenosti s produktem. Nutně ale nemusím dávat na blog vše, co si koupím...
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak to asi ani ja nie som správna beauty blogerka :) tiež sa nedám nahnať do kúpy niečoho, o čom nie som presvedčená, že to využijem. Neznášam mať otvorené naraz 4 riasenky, len aby som mohla o nich písať, keď viem, že mi tam schnú a boli to zbytočne vyhodené peniaze. Líčiť sa podľa mňa neviem, tak načo capať túto moju neschopnosť na blog? A sviečky síce kupujem, ale čajové a mám ich stále v jednom a tom istom svietniku :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D tiez som presvedcena o tom, ze moje liciace /ne/schopnosti by na blogu vyvolali najskor tak zachvaty smiechu namiesto obdivneho ochkania! Ale s tymi 4 otvorenymi riasenkami som sa uz zmierila :D tazky zivot beautyblogersky...

      Odstrániť
  4. Vidím že nás je tu dosť takých čo toto nemusia. Ja si kupujem len to čo mi vyhovuje a čo sa mi páči, líčiť sa tiež veľmi neviem takže nemám dôvod sem dávať svoje machlanice, dekoráácie? tie neznášam to su iba chytače prachu a je mi lúto vyhadzovať peniaze za kravinky:-D a sviečky u nás doma to nikdy nešlo sviečky patria na cintorín:) Pekný a uprimny članok:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Podle tohohle článku nejsem správná beauty blogerka ani náhodou :-D
    Bebe

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neskutocne sa tesim, ze prave Teba mozem privitat v nasom tabore :D

      Odstrániť
  6. Myslím si že můžeš být jakoukoliv blogerkou budeš chtít i bez dekorací, svíček a já nevím čeho všeho. Stačí si razit svou vlastní cestu a nechat pracovat i náhodu a ono se to nějak vyvrbí :).

    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jo suhlasim :) Zaklad je, aby ta to bavilo a o NIC INE skratka nejde :).

      Odstrániť
  7. odpadááááávam, ty si to tak pekne zhrnula!!! Aj keď som beauty blogerka, aj keď som ju vyhrala tento rok, tak sa s tebou zhodujem až až. Nikdy som si nebrala foťák do drogérie, bolo by trápne tam otvoriť čo i len IG stories a komentovať nahlas natáčanie čohosi. Taktiež o dekorovaní fotiek produktov som tiež už písala svoje, že ako mi to robí problém a rovnako ako ty, náš byt nedisponuje sviečkami, kytičkami, kaktusmi, takže skutočne dosť ťažko improvizujem :) takže si myslím, že stačí byť sama sebou a robiť, čo ťa baví :) super článok :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Suhlasim a dakujem :) Samozrejme som si z temy ako vzdy urobila tak trosku prdel a treba ma brat s rezervou, ale to som prave JA a este ma to aj BAVI :)

      Odstrániť
  8. Ja blogerkou nie som :))))). A ani by som nebola, nakoľko pri mojej rodine, manželovi a vášni pre knihy by som ani náhodou nevedela kde vziať ďalší čas na takúto časovo náročnú záľubu.
    P.S. Vonné sviečky si kupujem :))).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No mi nieco hovor... Hadam aj penazi mam viac nez casu! :DDD

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...