piatok 20. októbra 2017

Vecičky za pár drobných, ktoré fungujú


Neviem ako vy, ja sa ale vždy poteším, keď objavím nejakú vecičku, ktorá stojí naozaj facku a popri tom všetkom naozaj FUNGUJE. A keďže sa občas zadarí, rozhodla som sa vám v dnešnom článku ukázať veci, ktoré by asi mohli stáť za vašu ctenú pozornosť.

saveonbeauty_avon_pletova_voda_recenzia


Prvou vecičkou je osviežujúca čistiaca pleťová voda s výťažkami z  ruže od Avonu. Keď mi zrušili moju vrelomilovanú pleťovú vodu z Lidla, v panike som si spomenula, že práve táto vecička, vyskytujúca sa väčšinou v akciách pod 2 éčka, mi celkom vyhovovala. Samozrejme, prdelo ma na nej to pidi-balenie, ale účinok bol fajn.
No a viete čo? On naozaj JE. Ak niečo na pleťových vodách neznášam, to je fakt, keď pri aplikácii na tvári PENIA a kĺžu sa po pleti tak, že mám pocit, že každý jeden tampónik budem naháňať ešte u susedov. Bohužiaľ to robí viacero lacných pleťových vôd a neskutočne ma tým vytáčajú! 

saveonbeauty_avon_pletova_voda_recenzia

Pri ružovom toniku môžete na toto ale, chvalabohu, zabudnúť. Voda krásne vonia po ružičkách, na pleti je veľmi príjemná, neštípe, nevysušuje... Vhodná je pre všetky typy pleti a neobsahuje alkohol, čo je maximálne pozitívne zistenie, že. Ako som už spomenula, jedinou nevýhodou je to pidibalenie, ktoré musíte kupovať stále, stále a stále dokola – a v konečnom dôsledku zas tak lacno nevychádza! – takže ak natrafíte na dobrú akciu v rozmedzí euro až euro pade, odporúčam predzásobiť sa.
Ďalšou vecičkou, ktorá /prekvapivo/ funguje, je tubička gélu proti akné s výťažkom z pšenice a vitamínom A s okamžitým účinkom. Tiež od Avonu.

saveonbeauty_avon_gel_proti_akne_recenzia

Aj keď vyslovene akné sa mi už nejaký ten rôčik vyhýba, koho by občas neprekvapil nejaký ten votrelec, ktorého treba okamžite zneškodniť, že jo. Preto sa u mňa doma vždy musí nachádzať nejaká tá prvá pomoc – už roky celkom konkrétne jedno patladielko. Keď sa mi ale minulo a uvidela som túto vecičku v akcii za 1 éčko aj niečo, neodolala som – aj keď moje očakávania naozaj neboli veľké /rozumej: boli adekvátne nákupnej cene/.
Gél sa aplikuje len lokálne, priamo na vyrážky /čomu teda zodpovedá aj veľkosť tuby/ a vďaka obsahu 2% kyseliny salicylovej by mal začať likvidovať votrelca už v priebehu 3 hodín.
No a viete čo? LIKVIDUJE! :) Je síce pravda, že tú pleť na môj vkus dosť suší /ani sa nedivím pri tom alkoholickom odéri, čo z neho cítiť!/, ale tá vyrážka naozaj zmizne! Určite nenahradí môjho miláčika od La Roche-Posay, ale ako taká prvá pomoc a za tie prachy je to pre mňa osobne aj trošku prekvapko. Takže ak máte podobnú pleť ako ja a votrelci vás potrápia, dajme tomu, len raz do mesiaca, tak po tejto tubičke určite môžete hodiť očkom. Ako inak, v akcii pod 2 éčka ;).
Celkom nakoniec BBčko značky Cien

saveonbeauty_lidl_bb_krem_recenzia


Chodila som okolo neho ako okolo horúcej kaše a musím vám povedať, že ani zďaleka nie je také zlé! Off course, musím vás upozorniť, že s mastnou, potažmo zmiešanou pleťou naň ani nepomyslite. Konzistencia je vcelku hutná, krémová /a pri aplikácii veľmi príjemná/, takže sa po ňom poobzerajte len v prípade, že máte pleť suchú, maximálne normálnu.

saveonbeauty_cien_bb_krem_swatch

BBčko je v ponuke v 2 odtieňoch, ja mám ten tmavší, ktorý je však, bohužiaľ, s pomerne neutrálnym podtónom a preto mojej pleti nie celkom vyhovuje. Inak je jeho krytie vcelku slušné a na pleti mi nerobí žiadnu šarapatu. Takže ak hľadáte niečo také trošku „núdzové“, BBčko z Lidla určite nebude nejakou katastrofálnou voľbou!
Zoženiete v každom Lidli za cécéá 2,50.
Na záver už len hodnotenia:

pleťová voda 9/10
gél proti akné 7/10
BB krém 7/10

Používate niektorú z vecí z dnešného článku? A máte tip na nejaké iné lahôdky za pár drobných, ktoré by som mala určite vyskúšať? ;)

- cc -

22 komentárov:

  1. Kyselina salicylová je veľmi účinná na akné, mala som od Eucerinu sérum s jej obsahom a bolo to asi najlepšie sérum na akné. A tá ružová voda je fajn nápad, mám rada ružové vody takže sa po nej pozriem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od Eucerinu som neskusala este NIC, mala by som sa nad sebou zamysliet :)
      Len na upozornenie, tato voda je klasicka PLETOVA voda s akozevytazkami z ruze, nie je to klasicka prirodna ruzova voda - aby nedoslo k nejakemu nedorozumeniu :) To ale nic nemeni na veci, ze ju mam moooc rada :).

      Odstrániť
  2. Té pleťové vody s růží mám spotřebovaná tři balení, kdykoliv je v akci, tak si přiobjednám, protože mi vyhovuje, nevysušuje, nedráždí, prostě splní vše, co od pleťové vody očekávám:-) A na gel na akné se musím podívat, sem tam se mi přes noc urodí na obličeji nechtěný host, tak abych proti němu mohla hned zasáhnout:-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslim, ze si to uz spominala, ze vyhovuje aj Tebe, takze tesim ;)
      Gel urcite v nejakej akcii omrkni.

      Odstrániť
  3. Nepoznám a nepoužívam ani jeden kúsok z článku.
    Keď je treba, kúpim si zarobenú vodu z lekárne (či už Jarišovu alebo Gáfrovú ?) a robia čo treba, za pár €.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Takato lekarenska alchymia ide mimo mna zatial :D a teda tajne dufam, ze sa k nej ani nebudem musiet uchylovat... No a na nejaku tu vyrazku potrebujem len nieco, co je co najmensie a mozem to kedykolvek supnut do prirucnej pidibatoziny a vlacit vsade so sebou pre pripad nudze.
      Ale nevylucujem, ze niekedy omrknem aj ten zazracny Jarischov roztok, vyzera to vcelku zaujimavo...

      Odstrániť
  4. Nepoužívam nič z tohoto. BB kremy u mna vynimočne, gél na akne nepotrebujem, akurat ma možno zaujali tie čistiace vody - vedela by som si ich u seba predstavit pri cestovani, kedže maju mini balenie.
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No to ano, na cestovanie su naozaj sikovne - jedno z mala pozitiv malych baleni kozmetiky :)

      Odstrániť
  5. Dobrý deň, pán / pani

    Potrebujete naliehavú pôžičku alebo potrebujete refinančný úver, potrebujete pôžičku na splatenie svojho dlhu? Potrebujete pôžičku na kúpu auta alebo domu? Ak áno, už sa nemusíte báť, ponúkame vám všetky druhy pôžičiek za prijateľnú úrokovú sadzbu bez kontroly úveru !!! kontaktujte nás ešte dnes e-mailom.

    E-mail: sabinhelps@gmail.com

    Ďakujem.
    Mr. Karin Sabine

    OdpovedaťOdstrániť
  6. som dnes šťastný muž? Povedal som si, že každý veriteľ, ktorý by mohol zmeniť môj život a život mojej rodiny potom, čo bol týmito podvodníkmi online úverom vážne odvedený, odporučím im každú osobu, ktorá hľadá pôžičku. Dala šťastie mne a mojej rodine, hoci som jej spočiatku ťažko verila, pretože som mala skúsenosti s pôžičkami z minulých rokov. Potrebovala som pôžičku vo výške 300 000,00 dolárov, aby som celý život mohla začať ako slobodná rodičia s dvoma deťmi. „Stretla som tohto čestného a bohabojného poskytovateľa úveru online MRS KARIN SABINE, ktorý mi pomohol pri pôžičke 300 000,00 dolárov v amerických dolároch, je to skutočne strašná žena, ktorá pracuje s renomovanou úverovou spoločnosťou. Ak potrebujete pôžičku a ste si stopercentne istí, že splatíte pôžičku, kontaktujte ju na adrese (sabinhelps@gmail.com) .. a informujte ich. Ďakujeme. Buď požehnaný.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Bývam v Holandsku a som dnes šťastná žena? Ja som si povedal, že každý veriteľ, ktorý by mohol zmeniť môj život a život mojej rodiny, doporučím im každú osobu, ktorá hľadá pôžičku. Ak potrebujete pôžičku a ste si stopercentne istí, že pôžičku splatíte, kontaktujte ich a povedzte im, že sa na vás obrátila pani Fayeová. sabinhelps@gmail.com alebo jej odkaz na +79267494861.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Dobrý deň ! Toto je rýchle upozornenie pre všetkých našich vážených zákazníkov, ktorí žiadajú o pôžičku, v súčasnosti pracujeme na úverovej schéme s dostupnou úrokovou sadzbou.
    Kontakt:

    creditcentercorp.usa@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Chcem oceniť pôžičky Karin Sabine pre mňa pôžičku 7 000 €. Ak potrebujete urgentnú pôžičku, vyhnite sa podvodom od falošných veriteľov a prihláste sa prostredníctvom skutočnej pôžičkovej firmy e-mailom sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861

    OdpovedaťOdstrániť


  10. Potrebujete úver? Požiadajte o úver u nás. Som 60 rokov pani. Založil som túto spoločnosť nie na znova, ale na pomoc svojim ľuďom v núdzi. Mal som 15 rokov, keď som cestoval do Talianska so svojimi rodičmi. Boli sme veľmi chudobní, niekedy chodíme spať bez jedla. Som vďačný Bohu za to, že tak požehnal moju rodinu. Mojím plánom je pomôcť čo najväčšiemu počtu ľudí úverom. Najmä chudobné matky. Dávam vám túto príležitosť získať úver dnes. naša ponuka je krátkodobá a dlhá. ponúkame úver všetkým, ktorí to skutočne potrebujú, od 5 000 EUR do 100 000 EUR. pre spoločnosť, ktorá potrebuje obrovský úver, môžeme ponúknuť 500 000 až 1 milión EUR. naše služby sú rýchle a sme veľmi spoľahliví a správame sa k nášmu zákazníkovi čestne. ak žijete na Slovensku a potrebujete kredit, kontaktujte nás pomocou tejto e-mailovej adresy uver.spolocnosti@yahoo.com, pretože sme pripravení vám pomôcť. milujeme ťa.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Prečítajte si „ak ste zmätení a bojíte sa online kreditu, odpoviem vám úprimne, môžem vám iba odporučiť (uver.spolocnosti@yahoo.com) Dôvody sú, keď som potreboval úver (uver.spolocnosti@yahoo.com) úprimne pomohol mne a mojej rodine. Ak narazíte na môj príspevok, robíte to najlepšie rozhodnutie kontaktovaním tejto spoločnosti, ubezpečujem vás o tom.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Som Mária, žijem v Levoči. Čítal som o dobrosrdečnej katolíckej dáme, ktorá vlastní súkromnú úverovú spoločnosť, a uchádzam sa o 20000 EUR. Som tu, aby som všetkým potvrdil, že som dnes dostal na svoj bankový účet 20000 EUR. Ďakujeme emilii za zdieľanie o Laure. Som hrdý na to, že táto dáma odvádza tak skvelú prácu a mení život ľudí. ak žijete na Slovensku muž alebo žena a potrebujete urgentné peniaze bez ohľadu na to, v akej situácii sa nachádzate, obráťte sa na uver.spolocnosti@yahoo.com, vaše šance na rýchle a cenovo dostupné peniaze sú 100%

    OdpovedaťOdstrániť
  13. naozaj, chcem oceniť mikrofinancie LAPO za to, že mi poskytli pôžičku 29 000 EUR na opravu môjho domu. ak potrebujete naliehavú pôžičku, vyhnite sa podvodom zo strany falošných veriteľov a požiadajte prostredníctvom skutočnej pôžičkovej spoločnosti e-mailom lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Hello
    We are a trade finance company that uses our own credit lines to facilitate the issuance of financial guarantees like BG, SBLC, DLC and more. If our services will be of help to you, let us know so we can guide you with our process.
    Mobile | WhatsApp: +19893413179
    Email:mohammedahsan877@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Stali ste sa niekedy obeťou podvodu? Stratili ste peňaženku alebo peniaze kvôli falošným hackerom alebo poskytovateľom pôžičiek online? Žiadam vás, aby ste kontaktovali tohto dôveryhodného hackera a experta na obnovu GENUINE HACKER. Stal som sa obeťou falošných ľudí vydávajúcich sa za binárne opcie a bitcoinových investorov, prišiel som o sumu 10 000 $ a 2 BTC z mojej bitcoinovej peňaženky v prospech týchto podvodníkov. Chvíľu trvalo, kým som si uvedomil, že sú falošné a cítil som sa naozaj zranený. Potom sa o tom dozvedel môj priateľ a odporučil ma GENUINE HACKEROVI, ktorý mi pomohol získať späť všetko, čo som stratil. Pre viac informácií pošlite e-mail na GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM alebo cez WhatsApp +1 (260) 218-3592.

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Som Lydia Veronika z Belgicka. Požiadal som o pôžičku vo výške 9 000 eur a MICHEAL JOSE FINANCE HOME mi ju po 3 dňoch od mojej žiadosti schválila. Pre viac informácií ho môžete kontaktovať na: infomichealfinanceltd@gmail.com alebo WhatsApp: +14699724809

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Dobrý deň, pán / Vážená pani,

    Potrebujete naliehavú pôžičku začať podnikať, alebo potrebujete úver na refinancovanie, potrebujete úver splatiť dlh? Potrebujete pôžičku na kúpu auta alebo domu? Ak áno starosti nič viac, ponúkame všetky druhy pôžičky na prijateľnú úrokovú sadzbu, bez toho, aby kontrola kreditu !!! kontaktujte nás ešte dnes prostredníctvom e-mailu.

    E-mail: sabinhelps@gmail.com

    Ďakujem.
    Pán Karin Sabine

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Osobnú pôžičku môžete zvyčajne získať pomerne rýchlo, pričom niektorí veritelia ponúkajú takmer okamžité schválenie a financovanie v ten istý deň. Je však bežnejšie, že osobné pôžičkové prostriedky dostanete do 1 až 2 pracovných dní od schválenia pôžičky a dokončenia procesu overenia pôžičky. Žiadateľ o pôžičku musí byť aktívny a odpovedať rýchlo, aby sa proces urýchlil. Rýchlosť financovania osobnej pôžičky závisí aj od vašej banky a od toho, ako rýchlo spracuje – a sprístupní – pôžičku. Ak teda potrebujete rýchlo hotovosť, opýtajte sa svojej banky, ako dlho bude trvať, kým uvidíte prostriedky uložené na vašom účte, pretože naša spoločnosť má sídlo v Európe, prevod prostriedkov dostanete za menej ako 24 hodín. teraz môžete požiadať o obchodný alebo osobný úver. sme vám k dispozícii a pripravení pomôcť vám získať úver na vyriešenie vašich finančných problémov. e-mailom cez info.annie_finance0@yahoo.com

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...