pondelok 11. decembra 2017

COSMETICI MAGISTRALI: Prvá pomoc v ampulkách



Určite to poznáte. Každá z nás máva také obdobia, keď potrebuje svoju pleť trošku nakopnúť. Obzvlášť, ak ste už prekročili magických tridsať, objavujú sa prvé vrásočky alebo sa na vás podpisuje prebdená noc viac, než je slušné :).
Neviem, či si to nemám o tom myslieť niečo nekalé, ale poslednú dobu mi moji „obchodní partneri“ začínajú ponúkať na testovanie práve takúto PRVÚ POMOC. Asi si to začnem brať aj osobne už čoskoro, no ale neva, otestovala som a dnes sa vám zverím so svojimi ctenými dojmami z ampulkovej kúry Pure Perfection talianskej značky Cosmetici Magistrali.

saveonbeauty_cosmetici_magistrali_pure_perfection_ampolle_recenzia


Na výber máte viac druhov ampulkových kúr a s dôverou sa na ne môžete obrátiť v prípade, že máte pleť suchú, namáhanú poveternostnými vplyvmi /chlad, horúčava/, potrebujete pleť ukľudniť, zjednotiť a rozjasniť alebo „len“ poriadne zhydratovať. 

saveonbeauty_cosmetici_magistrali_pure_perfection_ampolle_recenzia
saveonbeauty_cosmetici_magistrali_pure_perfection_ampolle_recenzia

Moje ampulky s vysokou koncentráciou účinných látok ako kyselina hyalurónová a kolagén sú určené na obnovenie pružnosti a pevnosti štruktúry pleti a jej hydratáciu, off course.
Balenie obsahuje 7 ampuliek, z ktorých každá vystačí minimálne na dve použitia – tudíž ide o 2 týždňovú kúru, že, to pochopia aj tie z nás, ktoré z matiky na základke zrovna neexcelovali. Samotný spôsob užívania si ale v podstate môžete zmanažovať samé. Aby som pravdu povedala, mne by tie ampulky vystačili aj na použitia TRI, obsahu je v nich skutočne dosť.


saveonbeauty_cosmetici_magistrali_pure_perfection_ampolle_recenzia

Celkom vtipné je manipulovanie s ampulkami. Otvárajte ich s priloženým gumeným aplikátorom/štupľom a rozhodne sa nesnažte odlomiť hrdlo voľnou rukou! Sklo je veľmi jemné a má tendenciu ROZMRVIŤ a ZAPICHNÚŤ SA do prsta /áno, keby niekto nebol lenivý čítať návody na použitie, že :D/. 

saveonbeauty_cosmetici_magistrali_pure_perfection_ampolle_recenzia


Gumeným aplikátorom vám to pôjde v podstate bez problémov a otvorené ampulky ním zároveň aj uzatvoríte. No a po otvorení a nespotrebovaní obsahu šup s nimi do chladničky.
Prejdime ku konzistencii a samotnej aplikácii. Ja osobne som po aplikácii ampulky asi po 10 minútach vždy použila aj pleťový krém, moja pleť má sklony k vysušovaniu a preto ju nutne /a občas už len zo zvyku/ musím v každom prípade aj namazať – a rozhodne aj po aplikácii ampulky, ktorá konzistenčne v podstate zodpovedá VODE.
Adekvátne ku konzistencii sa obsah ampulky aj chová na vašej tvári – vstrebe sa to v podstate okamžite, nikde vás nič nelepí ani nič podobné, takže kľudne môžete ampulku použiť aj pred aplikáciou mejkapu. Ja osobne som kúru aplikovala ale vždy na noc, aby všetky tie fajnovosti mohli počas spánku nerušene pôsobiť a ja som sa tak ráno mohla zobudiť ešte krajšia, než som :).

saveonbeauty_cosmetici_magistrali_pure_perfection_ampolle_recenzia


Efekt ampuliek môžete pozorovať takmer okamžite. Pleť ostane /v dobrom/ doslova ako NAFÚKNUTÁ, poznáte to, taký ten vizuálny dojem, keď sa zrazu pleť vypne, „napije, napapá“ a všetky fuj blé vrásky sú aspoň o polovicu menej viditeľné. A to všetko bez akéhokoľvek pocitu diskomfortu – pleť neťahá, nie je začervenaná ani nič podobné!
Takže v konečnom dôsledku po doužívaní celej kúry môžem zodpovedne vyhlásiť, že ampulky skrátka plnia to, čo sľubujú a moja spokojnosť je maximálna.
Ich obstarávacia cena nie je vôbec tragická, jedno balenie vás vyjde na prijateľných 19 éčok - a ak máte niektorý z vyššie spomínaných problémov, rozhodne po nich hoďte očkom! Ja teda rozhodne chrochtám blahom.

hodnotenie: 10/10

Čo vy a prvá pomoc v ampulkách? Skúšali ste už nejakú podobnú kúru?

- cc -

4 komentáre:

  1. Ampulky som používala viackrát a vždy sa osvedčili. Mám ich veľmi rada.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja len ampulky z Baley a teda, aspoň za mňa, nič moc.
    Ale na jar plánujem vitamínovú kúru od Clinique. Vždy som sa chystala na Matricium od Biodermy, ale nikdy som sa k nej nedostala a už ani nedostanem, lebo som Biodermu úplne vylúčila zo starostlivosti o pleť.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja uz som rozmaznanec, neviem, ci by som na ksicht dala Baleu :D
      S Biodermou je to u mna napodobne, dokonca ani moju milovanu ruzovu micelarku uz moc nekupujem :-/

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...