piatok 22. decembra 2017

TIGI maska na vlasy, ktorá /ne/funguje



Moje skúsenosti so značkou Tigi sú vlastne vcelku bohaté a výsostne pozitívne, ak sa ešte pamätáte :). A vôbec to nie je len o tom, že všetko taaaak prudko zožrateľne vonia! Takže keď som sa rozhodla, že chcem otestovať nejakú poriadnu masku na vlasy, moja voľba bola jasná. Tigi Bed Head Urban Antidotes Recovery maska na vlasy.

saveonbeauty_tigi_bed_head_maska_na_vlasy_recenzia


Maska je určená na regeneráciu suchých a poškodených vlasov, ktorým má dodať okamžitú hydratáciu, lesk a chýbajúcu pevnosť. Teda presne všetko to, čo tie moje potrebujú ako soľ. Vždy totiž mali sklony k suchosti a lámavosti, k tomu som pridala takmer každodenné žehlenie /ohľaduplnosť ku kolegom, rodine, priateľom, známym a všetkým okoloidúcim, na mňa sa pozerajúcim/ a teda pravidelne maskovanie si doslova pýtajú.
Má nejaký zmysel vyjadrovať sa k obalom od Tigi? Ja si myslím, že ani nie – MILUJEM ICH a to vám bude stačiť ;).
Maska má takú tú akurátnu konzistenciu, je primerane hustá, ale nepôsobí už na prvý pohľad zaťažujúco, takže hydratačné schopnosti aspoň na prvý pohľad vyzerajú ideálne. Okrem toho, ako sme už u Tigi zvyknuté, že, aj maska krááásne ovocno-sladko vonia – možno mám síce iných absolútnych voňavých favoritov u tejto značky, ale furt aj z tejto vône blahom chrochcem!

saveonbeauty_tigi_bed_head_maska_na_vlasy_recenzia

Čo sa aplikácie týka, malo by stačiť nechať masku pôsobiť 3 až 5 minút a potom z vlasov zmyť. Ja osobne ale uprednostňujem čo najdlhšie pôsobenie masiek, potažmo kondicionérov, pretože som toho názoru, že za 3 minúty tie mazadlá stihnú akurát tak veľký prd – obzvlášť, ak ide o vlasy.
Ako som teda spokojná s účinkami?
No, popravde, bude to asi celkom rýchle. Masku mám už takmer spotrebovanú a teda musím povedať, že som čakala jednoznačne o dosť viac. Vlasy si zo zásady češem až po vyfénovaní /z 99 percent teda až ráno/ a vtedy nejakú tú vyššiu hydratáciu na mojej hrive vidím. Nie je to nič zásadné, ale vidím. Resp. cítim. Keď si ale kontrolujem kvalitu vlasov bezprostredne po vyfénovaní, vždy ma obchádzajú mdloby z toho, ako moc presušená tá slama na mojej hlave je aj po použití masky!

saveonbeauty_tigi_bed_head_maska_na_vlasy_recenzia


Netuším sama, čím to je - v zložení sa výrobca nevyhol ani silikónom /pohľadom naň vás tentokrát neobšťastním, nakoľko bolo neodfotiteľné!/, okrem toho masky dávam dostatočné množstvo a tiež ju nechám pôsobiť určite viac než 5 minút, ale skrátka táto maska od Tigi sa medzi mojich favoritov vo vlasovej starostlivosti rozhodne zaradiť nemôže. Čo ma teda už len kvôli tomu baleniu, off course, prdí, že, no ale nepomôžem si.
Cena masky na Elnine je aktuálne necelých  7 éčok, takže na značku naozaj fajn, ale za mňa ju rozhodne výslovne odporúčať nemôžem, vlastne to prd robí.

hodnotenie: 5,5/10

Máte nejaké skúsenosti so značkou Tigi? A viete mi odporučiť nejakú naozaj poriadnu vlasovú starostlivosť na suché vlasy? Šampóny, kondicionéry, masky... všetko beriem :).

Zhodnotenie vecičky po spotrebovaní nájdete tu.

- cc -

9 komentárov:

  1. Toto ide ale že úplne mimo mňa. Zásadne si kupujem produkty tohto typu rovnakej značky ako šampón, všetko rovnaká rada výrobku.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mam tiez suche lamave vlasy. Najnovsie skusam masku Elseve total repair extreme,absolute reconstructing mask.A hoci nie som fanusik drogeriovej kozmetiky,isla som do toho,po dobrych recenziach.A musim povedat,opravnene.Vlasy su jemnucke,uhladene,vyzivene.Odporucam vrelo.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dik za tip, Tigi masku mam este asi tak na 2 pouzitia, takze omrknem!

      Odstrániť
    2. Dik za tip, Tigi masku mam este asi tak na 2 pouzitia, takze omrknem!

      Odstrániť
  3. Tigi značku veľmi nepoznám, no ani ma nejak neláka. :/

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mna teda lakala vzdy a v globale ju aj mozem odporucat, toto bola moja prva skusenost o nicom...

      Odstrániť
  4. Značku Tigi znám a v salonu jsem s ní pracovala pouze jednou a to formou balzámu na zničené a barvené vlasy, byla jsem s ním vcelku spokojená :) ale určitě jsou na trhu mnohem lepší balzámy za stejnou ne-li lepší cenu.

    Krásný poslední předvánoční den!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som od Tigi skusala uz viac veci a vlastne vzdy maximalna spokojnost. Az tato maska im moc nevysla :)
      Dakujem a podobne! ;)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...