piatok 1. decembra 2017

TREND IT UP mega haul PART 2


Minule som vás obšťastnila svojím kritickým pohľadom na prvú časť vecí z balíka Trend It Up dekoratívkyDéemky a dnes to teda dorazíme. V dnešnom článku vám ukážem vecičky na líčenie pier, pleti a na nechty a článok zakončíme malou beautyblogerskou rebéliou, kedy sa pokúsim zvaliť časť zodpovednosti na jednu z vás ;).

saveonbeauty_trend_it_up_cosmetics_review



Začnime perami. Tu som dostala na vyskúšanie balzamopastelku Color & Butter Lipstick Pen v teplom, takmer až korektoroidnom nude odtieni 020 a lesk High Shine Lipgloss, odtieň 150, ktorý sa síce tvári celkom farebne, ale na perách je v podstate len LESKLÝ. Ku podivu, k ani jednej vecičke nemôžem povedať nič zlé a dokonca tolerujem aj lesk na pery, ktorý určite patrí k tým lepším leskom, ktoré som vyskúšala. 

saveonbeauty_trend_it_up_high_shine_lip_gloss_recenzia

Okrem toho, lesk aj krásne karamelkovo vonia a to je niečo, čo ja osobne potrebujem. Balzamorúž je na perách tiež veľmi príjemný, aj keď výdrž je taká, ako sa od neho očakáva – tudíž takmer žiadna. 

saveonbeauty_trend_it_up_color_butter_lipstick_pen_recenzia
saveonbeauty_trend_it_up_cosmetics_review
zľava doprava: Color & Butter Lipstick Pen 020, High Shine Lipgloss 150

Což teda v prípade môjho odtieňa až taká tragédia nie je, že, ale na jeho príliš časté používanie to aj tak nevidím – na tieto odtiene mám chuť totiž len veľmi občasne a lesklé, teplé a navyše BLEDÉ nude odtiene na perách, to rozhodne nie je nič, čo by som na seba potrebovala dávať v prípadoch, že sa chcem cítiť KRÁSNE a SEBAVEDOMO :). Rozhodne ale žiadna z vecičiek nie je totálnym krokom vedľa - ak si nepotrpíte práve na výrazné a matné pery ako Claire Clairmont.
Prejdime k lícenke Powder Blush. Odtieň 030, ktorý som vyskúšala, nie je celkom „mojou“ farbičkou – aj keď to možno na fotke tak nevyzerá, je na mňa príliš studený, príliš ružový a najmä – tak nejak sa s ním bojím pracovať. 

saveonbeauty_trend_it_up_powder_blush_recenzia


Ona tá lícenka ani nie je nejak extrémne pigmentovaná, ako to bolo napr. v prípade lícenky od Alverde, ale z bezpečnostných dôvodov o ňu štetec len veľmi zľahka opriem, aby tam tej ohavnej farby nebolo príliš. V konečnom dôsledku to síce žiadna tragédia nie je, lícenka dokonca ani nadmerne nepráši, ale tá farba skrátka nie je mojím šálkom kávy a nemyslím si, že ju budem niekedy používať. No jo, no, pošleme ďalej...
Značka TIU myslí – ako inak – aj na predĺženie trvácnosti mejkapu a preto sa v jej portfóliu nachádza aj podkladová báza pod mejkap a fixačný sprej, ktoré som /ako ste si asi logicky domysleli/, vyskúšala tiež.

saveonbeauty_trend_it_up_make_up_base_recenzia


Podkladová báza pod mejkap vo všeobecnosti je vecou, ktorú ja osobne nie príliš využívam. Zatiaľ ma ani jedna z vyskúšaných nepresvedčila o tom, že by som ju k životu aspoň občas nutne potrebovala a tak radšej svoje rozšírené póry stiahnem Pore Refinerom a mám „vystaráno“. Čo ale neznášam priam bytostne, to sú silikónové bázy, ktoré umastia každý typ pleti, vrátane tej suchej. Našťastie, prípad Expert Make-up Perfection Base to nie je. Báza má ľahkú až mliekovitú konzistenciu a na pleti je v podstate celkom dosť príjemná.

saveonbeauty_trend_it_up_make_up_base_recenzia
saveonbeauty_trend_it_up_make_up_base_recenzia


Podľa môjho názoru je určená výlučne na suchú, maximálne normálnu pleť, pretože žiadne zmatnenie sa po jej použití nekoná ani vtedy, keď ju necháte poriadne vstrebať.
Aby som pravdu povedala, nejaký názor na ňu ani nemám, nezdá sa mi, že by robila niečo extra, ale rozhodne nerobí na tvári nejakú neplechu, to nie. Len teda, nejak furt nevidím dôvod používať ju.
No a fixačné spreje, to je vec, ktorú nepoužívam teda už vôbec. Expert Fixing Spray som sa donútila zopárkrát použiť kvôli testovačke, ale mám teda naň v podstate rovnaký názor ako na bázu – s tým rozdielom, že setting sprej mi NIE JE na tvári príjemný. Naopak, moju suchšiu pleť dosť sťahuje a skrátka mi na ksichte vadí. Tudíž ho s najväčšou pravdepodobnosťou už nepoužijem a tiež posuniem nejakej ďalšej obeti. 

saveonbeauty_trend_it_up_fixing_spray_recenzia

Svoj postoj tak celkom nevysvetlím, ale možno som toho /mylného :D/ názoru, že mejkap na mne vyzerá dobre aj bez použitia podkladovej bázy alebo setting spreja a bohato si vystačím s hajzlákom a otláčaním mojej T-zóny do neho :D.
Poslednou oblasťou, ku ktorej považujem za svoju povinnosť vyjadriť sa, to sú nechty. Laky na nechty od TIU som vyskúšala už v počte tri kusy a musím uznať, že som s nimi spokojná.

saveonbeauty_trend_it_up_lak_na_nechty_recenzia

Štetčeky by mohli byť síce trošku menej fľoncavé, ale tá pigmentácia je naozaj skvelá a ak nie ste také ortodoxné konzervy ako ja, v pohode si vystačíte s jedinou vrstvičkou farebného laku. Stačí len vybrať tú VAŠU farbičku a určite budete spokojné – samozrejme, nutnosťou najnutnejšou je dobrý podlak a nadlak, že. Bodka.
No a máme to tu, dopracovali sme sa k povestnému zlatému klincu na záver.
Ako poslednú vec na otestovanie som vyfasovala zázračný roztok Color Stop Fluid, ktorý by tým z vás /potažmo z nás :D/, ktoré sú schopné lakom obaliť okrem nechtov aj celé prsty, mal uľahčiť samotný proces lakovania. 

saveonbeauty_trend_it_up_lak_na_nechty_recenzia


Vecičku štetčekom aplikujete – aspoň pokiaľ som bez pomoci slovníka pochopila z nemeckého návodu na použitie – na okolie nechtu, necháte chvíľku zaschnúť, nalakujete nechty a zaschnutú vrstvičku s prípadnými farebnými šmuhami následne zlúpnete.
A v tomto momente som sa rozhodla zvaliť zodpovednosť za otestovanie na moju kamarátku /a pravidelnú čitateľku/, ktorá túto blbosť za mňa otestuje. Že prečo?
Mám totiž jeden zásadný problém – a tým je akútny nedostatok času. Keď si lakujem nechty, obvykle mám celý proces rozrátaný na sekundy, aby som sa celý týždeň mohla vytešovať z krásnych paprčiek. No a patlanie niečoho, odlupovaním čoho si navyše môžem lak na druhom nechte POKAZIŤ, to je niečo, do čoho sa mi teda ozaj nechce! Pretože nemám na to čas.
Ale keďže viem, že kamoška zvykne na nechtoch vytvárať hotové umelecké kreácie a je ochotná venovať tak lakovaniu nechtov podstatne viac času, mohla by túto vecičku oceniť skôr ako ja, ktorej pri obyčajnom lakovaní nechtov nerobí problém trafiť sa štetčekom na necht.
Ešte uvidím, ako naložím s jej dojmami, ale určite si ich nenechám pre seba :).

Tak a máme to z krku. Z balíka celkovo sa naozaj teším a aj keď niektoré vecičky vyložene sklamali, určite som si našla aj nejakých tých obľúbencov - a to je vždy pozitívne zistenie :).
Na záver už len hodnotenia:

balzamorúž 6/10
lesk na pery 6/10
lícenka 6/10
podkladová báza pod mejkap 6/10
fixačný sprej 4/10
laky na nechty 10/10

Zaujala vás niektorá vec? Čo zvyknete robiť kvôli predĺženiu trvácnosti mejkapu?

- cc -


10 komentárov:

  1. Najviac ma zaujal fixačný sprej a laky na nechty. :)
    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ten color stop fluid je pekna blbost :D clovek, ktory ma problem naniest rovnomerne lak (ja) asi nenanesie rovnomerne ani toto...neda sa to poriadne zlupnut, vobec to neplni funkciu. bohuzial som si to kupila za svoje a je to uplne vyhodena stovka :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja mám značku Trend it up celkom rada. Teda, zatiaľ som vyskúšala len ich rúže a úplne ich žeriem. Ale chcela by som skúsiť aj bázu a fixačný sprej, na ktoré ty nemáš príliš pozitívny názor :D ja som ich niekedy tiež nepoužívala vôbec, ale teraz si bez nich svoj život už neviem predstaviť :)
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No skus, uvidis sama... Tazko je hodnotit niekomu, kto tieto veci moc nepouziva.
      Ja uctievam rozjasnovace, gel na obocie a laky na nechty, ruze som zatial neskusala okrem tohto jedneho ruzobalzamu, ale obavam sa, ze moje naroky su predsa len niekde inde :).

      Odstrániť
  4. Ja som si tú vecičku na nechtovú kožičku kúpila už dávnejšie a je to totálna blbosť... :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ježkove voči, tooooľko úplne zbytočných vecí, teda aspoň pre mňa :). Ja by som si z tohto všetkého vybrala tak maximálne tie dva laky na nechty, za predpokladu, že mi vysvetlíš čo je to fľockavý štetec :)))).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Floncavy :) Taky makky, nie prilis pevny. Skratka radsej mam take tie ploche, pevne stetceky. A musi byt zastrihnuty do rovna, to najviac vyhovuje tvaru mojich nechtov :).

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...