pondelok 15. januára 2018

NUXE: Najvoňavejší telový peeling



Keď niečo naozaj milujem, tak je to peelingovanie. Síce sa mu absolútne nevenujem tak často, ako by som chcela, ale pocit hladučkej pokožky si užívam o to viac. Čo ale na svojej telesnej schránke uprednostňujem, to sú olejové peelingy, ktoré pleť vďaka olejčekom zároveň vyživia a tak trošku premastia a iným druhom peelingov prepadnem len zriedka.
A takýto telový peeling vám ukážem aj v dnešnom článku.

saveonbeauty_nuxe_melting_body_scrub_recenzia



Telový peeling Melting Body Scrub od Nuxe síce už na prvý pohľad priveľa olejčekov nesľuboval, musím sa ale priznať, že nalákala práve značka. Tá je totiž pre mňa symbolom „lekárenského“ luxusu a v podstate žiaden výrobok tejto značky ma ešte nesklamal /ak nerátam kultový balzam na pery, z ktorého som získala časom celkom dosť rozpačité dojmy a rozhodne nepatrí k mojím top balzamom!/. Peeling je určený pre všetky typy pokožky /ha ha/, obsahuje kvety mandľovníka a pomarančovníka a peelingové čiastočky rastlinného pôvodu.

saveonbeauty_nuxe_melting_body_scrub_recenzia


V prvom rade si ale musím zafrfľať na balenie. Peeling je ukrytý v klasickej tube, ktorá je síce z hľadiska hygieny určite praktickejšia než tégliky, kelímky a podobné vychytávky, avšak jeho používanie v sprche je vlastne tragické – za predpokladu, že sa nepílingujete jednou rukou, potažmo jednorazovou dávkou obsahu do dlane. Tá tuba sa totiž taká upatlaná pekelne šmýka! :)
Prejdime ale k účinku. Konzistencia telového peelingu tak trošku pripomína konzistenciu tejto Veci, z ktorej som teda dvakrát do nebeských výšin neskákala /z veci, nie z konzistencie/, možno je trošku hustejšia a samotný peeling je stredne hrubý.  Vizuálne pripomína horčicu :D.

saveonbeauty_nuxe_melting_body_scrub_recenzia


Rovnako je pri aplikácii veľmi príjemný a v podstate, ako aj už spomínaný peeling od Yves Rocher, zanechá jemnú, hladučkú pokožku, ktorú ale nezhydratujenevyživí, ako klasické soľné alebo cukrové olejové peelingy. Takže po jeho aplikácii je nutné namazanie sa.
Aj tento peeling, podobne ako ten od Yves Rocher, zanechá vo vani nejaký ten bordel, nezdá sa mi ale, že by to bola až taká tragédia, ako to bolo v prípade YR peelingu, pri ktorom som mala pocit, že mi vyžerie dieru do dna sprchovacieho kúta.

saveonbeauty_nuxe_melting_body_scrub_ingredients


Čo ale musím jednoznačne vyzdvihnúť, to je vôňa. Peeling od Nuxe svojou príjemne sladkou, hrejivou vôňou /a nielen tou, značka má skrátka u mňa meno/ vám jednoznačne musí pripadať ako symbol čistého luxusu! A tak teraz vlastne rozmýšľam, že len kvôli tomuto by som bola ochotná peeling si kúpiť aj za vlastné... pretože som tak nejak presvedčená, že rovnaký efekt by zanechal akýkoľvek, aj podstatne lacnejší telový peeling - cena peelingu je niečo okolo 8 éčok, v lekárni pochopiteľne siahnete do peňaženky trošičku hlbšie... Ale, emócie nepustia, no :).

saveonbeauty_nuxe_melting_body_scrub_recenzia


Takže v konečnom dôsledku peeling používam naozaj rada a ak si nezakladáte na fakte, že správny telový peeling má plávať v olejoch, určite vám ho môžem odporučiť.
A v podstate mu môžem udeliť aj fullku, aj keď to dnes asi bude čisto neobjektívne :D.

hodnotenie: 10/10

Skúšali ste niekto? A ktorá značka patrí medzi vaše srdcovky? ;)

- cc -

8 komentárov:

  1. Och, tá vôňa! Mala som ho snáď pred 2 rokmi a doteraz si ju pamätám... Musím si ho zase kúpiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. HA! To poznam doverne :))) Ja si tak budem musiet kupit teraz na jar ich ocny krem proti tmavym kruhom pod ocami, nie ze by bol taky dobry, ale ta vona, taaaa VONA!!! :)))))

      Odstrániť
  2. Neskúšala som ho ale navnadila si ma na tú vôňu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je uz moj beautyblogersky udel, navnadovat na nieco ;D

      Odstrániť
  3. Nuxe používam často, je to moja obľúbená značka, ale tento peeling som ešte nemala. Od Nuxe momentálne používam peeling na telo, ktoré si dávam aj na tvár, a to ten medový, ktorý je klasicky vo veľkom kelímku. je BOŽSKÝ !!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No myslim, ze ten by bol pre mna lepsia volba :)
      Len teda neviem, ci by som sa na moj citlivy ksicht odvazila dat nieco, co nie je na ksicht primarne urcene... Nerobi to ziadnu neplechu? :D

      Odstrániť
    2. Nie, lebo je to jemnééééé a napríklad mne to na telo nestačí.

      Odstrániť
    3. Aha, myslela som, ze je to taky ten klasicky, cukrovo/solno-olejovy smirgel...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...