piatok 12. januára 2018

Prvé tohtoročné IN NEWS alebo čo som /ne/dostala na Vianoce


Aj keď drvivá väčšina sveta beautyblogerského – či už čitateľky alebo blogerky samotné - sa asi vždy trasie na články, kde sa každý chvasce /v dobrom – sama to rada čítam :D/ tým, čo všetko si našiel pod vianočnou haluzou, ja písanie týchto článkov viac-menej ignorujem. Jednak tie najzaujímavejšie vecičky si väčšinou kúpim ja sama a dvak, moji „darčekoví sponzori“ občas kupovanie kozmetiky pre mňa už len z princípu zamietajú. Respektíve, boja sa mi nejakú kupovať :). Takže aj v dnešnom článku /a trošku s krížikom po funuse/ som sa rozhodla, že všetko spojím do klasického „novinkového“ postu a ukážem vám, čo všetko pribudlo do mojej zbierky posledný mesiac minulého roka.

saveonbeauty_dekorativna_kozmetika_nakupy


Po zhliadnutí fotiek môžem smelo skonštatovať, že som sa teda celkom činila. Ja. Sama.
Dosť veľa vecí z mojich decembrových nákupov predstavujú nákupy pre radosť, potažmo povianočné akcie, ktorým sa skrátka nedalo odolať :). Čiže: /po/vianočné darčeky sama sebe. Konečne som sa dokopala k rúžu od MAC, doplnila zásoby NYXích mikroceruziek na obočie, Maybelline riaseniek alebo Astoráckych Vivid Divine pasteliek :). Tiež sa mi rozrástla závratná zbierka Full Throttle rúžov od NYX doteraz o počte 1 /slovom: jeden kus/, tentokrát o studenú, tmavú červenú. No a potešil aj pidibalíček k Vianociam od Déemky v zložení lak na nechty a rúž na pery od Trend It Up.

saveonbeauty_kremy_na_ruky
saveonbeauty_loccitane_krem_na_ruky

Drobnosti pre radosť. Tú beautyblogerskú, off course. Lebo balzamy na pery a voňavučké krémy na ruky, to potrebujete skrátka vždy :). A obzvlášť, ak sú v kabelkovom balení!

saveonbeauty_pletova_kozmetika

Keďže sa mi už pomaly míňa moje obľúbené sérum na mimické vrásky a očný krém v jednom, bolo treba doplniť zásoby aj na tomto poli. V oblasti starostlivosti o pleť mu sekunduje set od Mixy, ktorý sa v Déemke s 50percentnou zľavou nedalo nechať, off course!

saveonbeauty_nakupy_december_2017


Sprcháče a milovaný baleácky krém na chodidlá som pre tentokrát naozaj potrebovala. Možno nie zrovna v duplicitnom prevedení, na moje ospravedlnenie ale dodám: oba boli darček.

saveonbeauty_elizabeth_arden_green_tea

No a celkom nakoniec polochcený vianočný darček, posunutý mne :D, set Elizabeth Arden Green Tea. Nie každý stíha míňať kozmetiku do mesiaca od jej výroby, ako som občas schopná ja a keď sa k vám dostane balenie číslo dva... Green Tea síce bola moja šálka kávy skôr ešte tak na výške a dnes už tejto vôni až tak neholdujem, ale to mi vôbec neprekáža a ďakujem, kamarátka ;).

No a to by bolo všetko. Som zvedavá, ako moc sa mi podarí plniť svoje novoročné záväzky a čo všetko vám budem môcť ukázať v januárovom „in news“ poste ;).
Ktorým vianočným darčekom sa chcete pochváliť vy? :)

- cc -

6 komentárov:

  1. Já se moc chválit nemůžu, po Vánocích toho mám tolik, že kdybych měla rozum, tak bych si nasadila dlouhodobou nakupovací dietu:-D Ale protože co se týče kosmetiky, tak ten rozum nemám, tak nevím, opravdu nevím, kam to budu dávat:-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ja mam poslednu dobu pocit, ze ine nerobim, len vyradujem kozmetiku a posuvam kamoskam...

      Odstrániť
  2. Škoda, že jsi neukázala odstín tvé první rtěnky od Macu.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Coskoro bude recenzia, zatial mozes tipnut, ako asi vyzera :D
      Inak je to druhy ruz, jeden uz mam :)

      Odstrániť
  3. Pekné kúsky, pár by som si ch od Teba vzala aj ja, tie krémy od L´Occitane napríklad a aj to od Larens by potešilo.
    A darčeky aké som dostala, si si už určite prečítala u blogerky Lucie k jej článku :))):

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem :)
      Pravdu mas ;) mozem len skonstatovat, ze si asi posluchala cez rok :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...