pondelok 29. januára 2018

Zbavujem sa kozmetiky - ako a prečo, PART 3



Kozmetické čistky pokračujú a začalo ma to vážne baviť. Občas mám dokonca taký pocit, že posúvam kozmetiku ďalej nie kvôli tomu, že mi nie celkom vyhovuje, ale kvôli tomu, aby som mohla o nej napísať v tomto poste :). Má to ale, off course, svoje nesporné výhody – každé jedno uvoľnené miesto pre novú kozmetiku sa ráta! ;)

saveonbeauty_balea_lesk_na_pery_recenzia



V prípade tohto lesku rozhodne nemôžem povedať, že by bol zlý. Ako ale viete, ja príliš lesková nie som a asi si už doživotne vystačím s miniatúrkou lesku na pery od Benefitu /ha ha/, takže nevidím dôvod na to, aby som doma skladovala tento lesk. Myslím, že hociktorá kamoška – za predpokladu, že na leskoch na pery ulietava – s ním bude spokojná.

Vec jasnejšia nad slnko. Ak sa ku mne nejakým nedopatrením dostane balzam na pery zn. Balea, síce vyskúšam, ale vzápätí posúvam ďalej. Väčšinou mojej mame, ktorá zužitkuje takmer všetko, čo sa pier týka. Môj názor na tyčinkové balzamy od Baley musí byť jasný už aj čitateľovi, čo je na blogu prvýkrát! Nepotrebujete!!!

saveonbeauty_balea_bourjois_makeup_recenzia


Cécéčko od Bourjois som výdatne používala asi tak dva roky dozadu v lete, keď hladina môjho opálenia začala priam závratne stúpať do nebeských výšok. Bohužiaľ, časom moje nároky ohľadom podtónu mejkapu stúpli do rovnako závratných výšok a preto som s trošku neutrálnym podtónom tohto mejkapu nebola úplne spokojná. Mejkap to teda vôbec nebol zlý, ale nastal čas na posunutie jeho zvyškov kamarátke.

saveonbeauty_trend_it_up_baza_pod_ocne_tiene_recenzia


S podkladovou bázou pod očné tiene teda vôbec nie som nespokojná. Naopak, používala som ju celkom rada a doteraz ju považujem za jednu z najvydarenejších vecičiek tejto značky. Jej konzistencia je síce viac pastovitá v porovnaní s mojou obľúbenou bázou od Avonu, ale nič to nemení na tom, že na mojich viečkach fungujú obe. Keďže ale nemám šancu spotrebovať obidve vecičky v dobe, kým sa mi nezmenia na žabí sliz alebo niečo podobné, bázu od TIU posúvam ďalej.

saveonbeauty_trend_it_up_soft_matte_kajal_recenzia


TREND IT UP Soft Matte Kajal ceruzka na oči
Fialkovú ceruzku som si kúpila, off course, kvôli odtieňu. Teda, nie že by som takúto fialkovú nosila na očiach bežne, že jo, v predajni mi tá farbička prišla ale veľmi ňuňu a tak som neodolala. V skutočnosti ceruzku na viečku takmer nevidno a nevidím dôvod, prečo by som ju mala používať. Niekto ju možno ocení viac ako ja – aj keď úprimne o tom pochybujem.

saveonbeauty_essence_rozjasnovac_recenzia

saveonbeauty_essence_rozjasnovac_recenzia


Guľôčky od Essence mám doma už celé veky. Sú maximálne ňuňu a pekne voňajú, bohužiaľ ich efekt je na pleti môjmu oku celkom neviditeľný a preto nevidím zmysel v ich ďalšom skladovaní. Možno sa im niekto /kto je asi menej krátkozraký než ja/ poteší.

saveonbeauty_she_stylezone_ocne_tiene_recenzia


No, asi budem trochu za pipinu. Minipaletka očných tieňov od s.he vôbec nebola až tak nepoužiteľná, dostala som ju v rámci balíčka z jedného blogerského eventu s Déemkou a nechala som si ju kvôli farbám. Nie, že by bola taká unikátna, že, ale keďže aktuálne nemám doma ani jediný sivý očný tieň, ostala doma. Faktom ale je, že som ju použila asi raz a vlastne ma neláka ani sivé líčenie očí, ani značka s.he stylezone. Takže jednoznačne nevidím dôvod, prečo by mi mala doma zaberať miesto a posúvam ďalej.

Tak a to by bolo pre dnešok vlastne asi všetko - furt mám pocit, že vyraďujem a posúvam ďalej toho až príliš málo :). Poznáte niektorú z mnou vyraďovaných vecičiek z dnešnej prehľadovky?

- cc -

10 komentárov:

  1. Spolupraca s DM je pre blogerky skor na pritaz. Nic sa im nepaci.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemyslim si to. Ja sama mam celkom dost veciciek z privatnych DM znaciek medzi mojimi top produktami, aj ked je fakt, ze najma v tej dekorativke je to bledsie, holt, rozhodne nemozeme ocakavat automaticky parfumerkovu kvalitu, ze. Ale rozhodne nebudem chvalit nic len kvoli tomu, ze to dostanem "zadara".

      Odstrániť
  2. Nuž, ako pozerám na tie vecičky, tak sa ani nečudujem. To čudo tváriace sa ako Meteoritky od Guerlain je príšerná vec, stačí sa na to pozrieť :). Ten prach na nich má asi rozjasňovať či čo :).
    A čo sa týka Baley z DM, tak tam som mala pár pokusov s vecičkami na pery a dopadlo to neslávne, takže už sa ani o to nepokúšam. Pre mňa to boli vždy vyhodené peniaze, resp. za málo peňazí žiadna muzika.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D toz asi tak, Lenka, obcas motyka sice vystreli, ale s vecickami na pery si uz davam pokoj aj ja... viac-menej... :D
      No ale uznaj, maloktora z nas sa moze chvalit, ze ma meteoritky od Essence, tak som chvilku vydrzala s nimi v sufliku, no... :DDD

      Odstrániť
    2. Čo sa týka pier, tam mám svoju nevyhnutnú kvalitu, pod ktorú nejdem ani náhodou, pretože pery musím mať a chcem mať v 100 % stave, aby sa na nich vynímal Rouge Dior v červenej verzii :)))).
      A sorry, vyznie to hrozne snobsky odo mňa, ale Meteoritky sú len jedny, a tie od Essence to nie sú určite :(((.

      Odstrániť
    3. Nahodou to vobec nepovazujem za snobske vyjadrenie :). Skor pravdive :D
      S perami Ta dokazem 100percentne pochopit, Rosebud, Topvet a kelimkovy Blistex, moja svata trojica...

      Odstrániť
  3. S těmi rozjasňujícími perličkami Essence jsem se taky rozloučila až nedávno, vůbec jsem je nepoužívala, jen mi zabíraly místo, ale nějak jsem považovala pořád za důležité je syslit:-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :DDD ony boli fakt velmi k sezrani, ze? :D A ta vona :)... holt, prave tato vecicka nepatrila medzi tie "motyka obcas vystreli".

      Odstrániť
  4. musím povedať, že ani jeden z produktov som ešte nemala takže neviem posúdiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No zas tak o vela si neprisla :) Aj ked musim objektivne uznat, ze CCcko a podkladova baza boli/su naozaj dobre, resp. mne plne vyhovujuce. No a nech nezeriem - aj ten lesk na pery od Baley moze byt :).

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...