pondelok 26. februára 2018

AUSSIE: objav a čo mi bol čert dlžen



Vlasovej starostlivosti, ak nerátam nie celkom funkčnú masku na vlasy, ktorú som si vybrala na testovanie, som sa venovala teda naozaj už dosť dávno. Preto som sa rozhodla, že to tu na blogu trochu spestrím a ukážem vám vecičky, ktoré ma poriadne naprdeli, ale aj tie, z ktorých som nadšená. Takže dnes omrkneme vlasovú starostlivosť od Aussie, na ktorej som frčala/frčím posledné týždne.

saveonbeauty_aussie_review


Značke Aussie som sa celkom dosť dlho úspešne vyhýbala. Predsa len, ceny nie sú najnižšie a povesť u blogeriek všelijaká, takže som sa ku kúpe dlho nevedela donútiť. Viete ale, ako to býva u nás, maniačok – stačí uvidieť farebnejšiu cenovku, než sú ostatné a ani neviete ako a vecička vám leží v nákupnom koši :).
Presne toto bol prípad všetkých troch výrobkov od Aussie, ktoré som vyskúšala a začneme tým menej podarenými. Potažmo, celkom nepodarenými.

saveonbeauty_aussie_miracle_moist_recenzia

Šampón a balzam z línie Miracle Moist pre „tak trochu nešťastné vlasy“ by mal byť určený pre suché, poškodené, prípadne dehydrované vlasy, o ktoré by sa mal starať austrálsky makadamiový olej ako jedna z hlavných účinných zložiek. Na základe tejto info som teda usúdila, že je to línia pre mňa, že.
No, asi ani nie.

saveonbeauty_aussie_miracle_moist_sampon_zlozenie

saveonbeauty_aussie_miracle_moist_balzam_zlozenie

Konzistencia oboch vecičiek je fajn, taká akurátna. Okrem toho, šampón veľmi dobre pení /s nepenivými šampónmi u Claire Clairmont skrátka nepochodíte!/ a na umytie hrivy vám postačí relatívne malé množstvo šampónu. Čo ma už trošku prdí, to je fakt, že šampón z tej istej línie vonia inak než balzam a teda zrovna šampón, pri ktorom by som si akože mala užívať vôňu, mi teda dvakrát nevonia. Vôňa je totiž trošku sladká a trošku akoby z lekárne a to ja teda nemusím.
Čo sú ale furt veci, ktoré som ochotná akceptovať, že. Bohužiaľ, celkom nepochopiteľne šampón moje trošku suchšie vlasy vysušuje ako sviňa – až natoľko, že mi stačí vlasy umývať každý tretí deň – a kondicionér robí na hlave veľký prd /po asi 20 minútach pôsobenia robí menší prd/ a obe vecičky zanechajú na hlave len kopu slamy. Takže si viete asi predstaviť, aký názor mám na celú líniu Miracle Moist – aj keď som vyskúšala len šampón a balzam, asi nejak nemám chuť skúšať nejaké ďalšie vecičky.
Čo ma ale milo prekvapilo, to je akože trojminútová maska na vlasy z radu Miracle Shine s austrálskym ženšenom a práškom z perál, určená pre mdlo pôsobiace, „unavené“ vlasy.

saveonbeauty_aussie_miracle_shine_maska_na_vlasy_recenzia


Hneď na úvod pokecu o nej musím vychváliť do nebies balenie! Ja, tvor maximálne lenivý /alebo skôr čas šetriaci/, totiž naozaj dokážem oceniť fakt, že stačí z dna fľaštičky pred prvým použitím odlepiť papierovú poistku a masku šupujete do dlane až do konca jej krátkeho života len jednoduchým stlačení tuby! 

saveonbeauty_aussie_miracle_shine_maska_na_vlasy_recenzia


Uzáver je totiž aj po otvorení chránený gumou, ktorá sa otvorí len pri stlačení tubičky a vy sa tak nemusíte babrať so žiadnymi štupľami a inými nemožnosťami, ktoré skrátka pri všetkých tých nevyhnutných, skrášľujúcich procedúrach len zdržujú :) - a v sprche obzvlásť.
Vôňa masky je môjmu nosu vyhovujúca, konzistencia priemerne hustá /na to, že ide o masku, by som možno privítala niečo aspoň trošku hustejšie!/ a účinok je naozaj dobrý.

saveonbeauty_aussie_miracle_shine_maska_na_vlasy_konzistencia
saveonbeauty_aussie_miracle_shine_maska_na_vlasy_zlozenie


Off course, asi nenechajte masku na vlasoch pôsobiť tie proklamované tri minúty, to tá vecička ozaj nič nestihne urobiť. Keď ju necháte tých minút na hlave ale aspoň zo desať, výsledkom budú naozaj lesklé vlasy bez pocitu zaťaženia – ak by ste od masky čakali, že vám ich nejako vyživí, to budete zrejme sklamané, ale ten lesk tam naozaj je.
Takže tak. Zatiaľ čo dve vecičky z dnešného článku kľudne môžem označiť za #čomibolčertdlžen a asi nebudem najbližšiu dobu z tejto línie nič skúšať, s maskou Miracle Shine som určite spoko a preto rozhodne ešte omrknem nejaké vecičky z tejto značky.
Na záver už len hodnotenia:

šampón Miracle Moist 4,5/10
balzam Miracle Moist 5,5/10
maska Miracle Shine 8,5/10

Aké sú vaše skúsenosti so značkou Aussie a čo by ste mi ešte odporučili vyskúšať?

- cc -

14 komentárov:

  1. U mňa účinok tiež žiadny, skôr naopak a to zloženie je des...
    Škoda peňazí :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne postaci absencia silikonov v samponoch a som spokojna, ale uznavam, nie je to bohvieco - a ak ma niekto citlivejsiu pokozku hlavy...

      Odstrániť
  2. Já zkoušela jen nějaké malé balení asi cestovní a to jsem zkoušela šampon a za mě opravdu nic moc.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidis, niekomu staci vyskusat cestovne balenie, niekto musi hned polku radu! :D

      Odstrániť
  3. Za mňa tiež nič moc, ale aspoň vôňa bola pekná :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No v pripade samponu sa mi ani len ta vona bohvieako nepacila! :D

      Odstrániť
  4. Ja sa tejto značke úspešne vyhýbam a plánujem v tomto pokračovať :). Nie je pre mňa dôveryhodná !

    OdpovedaťOdstrániť
  5. za mna je Miracle Moist sampon celkom fajn. Aj ked zase je pravda, ze nemam extremne suche vlasy, takze u dajme tomu (ehm) normalnych vlasov je ta hydratacia dostatocna. Kondicionery idu vacsinou mimo mna, takze s tym skusenost nemam. Celkom fajn je od Aussie 3 Miracle Oil Reconstructor.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kazda mame ine vlasy, takze vobec nevylucujem, ze niekomu to vyhovovat moze, len ma prdi, ze napisu na obal, ze je to vhodne pre suche, alebo nebodaj poskodene vlasy! :D
      Tie ostatne vecicky ma ale celkom zaujimaju :).

      Odstrániť
    2. jasne. Tu by sa zrejme viac hodila hydratacia pre normalne vlasy, nez pre suche. Ale rozumiem ti - u mna by podobne vypalila recenzia na Elseve a Fructis :-)

      Odstrániť
    3. jj presne tak... Normalnym vlasom verim, ze to stacit moze.

      Odstrániť
  6. Dlouho jsem se značce Aussie vyhýbala a sama od sebe bych si asi žádný produkt nekoupila, ale jeden šampon jsem dostala, tak jsem se ho rozhodla vyzkoušet a byla jsem vcelku mile překvapená :) Dál značku ale zkoušet neplánuji.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to si stastny clovek. Ja ak nieco vyskusam a sedi mi to, okamzite nutne k zivotu potrebujem aj vsetko ostatne z tej znacky :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...