piatok 23. marca 2018

GERnétic Crème GG alebo Niečo nepochopíte nikdy


Jo fuckt nikdy. Môžete Vec testovať celý rok a názor si na ňu neutvoríte – od beautyblogerky to znie možno trochu divne a snáď aj nedôveryhodne, niekedy si ale nepomôžete. Exkluzívny kúsok, ktorý vám v dnešnom článku ukážem, som dostala ako darček v rámci jednej spolupráce a aj keď som sa okamžite triasla na to, aby som vám ho ukázala v recenzii, nakoniec som sa k tomu dokopala po viac ako roku. Holt, ako som už iks krát povedala: ťažký – preťažký je niekedy chlebík beautyblogerský...
Takže poďme na to. O čomže si to dnes pokecame? O dennom tónovacom kréme s rozjasňujúcim efektom a optickou korekciou  Crème GG francúzskej značky GERnétic.

saveonbeauty_gernetic_kozmetika_recenzia

Ani sa mi nechce písať, čo všetko táto podivnosť sľubuje, vzhľadom k výslednému efektu si to ale jednoducho neodpustím. Dokonalý tónovací krémik si údajne máme zamilovať hneď po prvom použití aj kvôli tomu, že pleť vytónuje do veľmi príjemnej farby a flexibilný odtieň má vyzerať dobre na každej pokožke. Pleť má zdokonaliť a rozjasniť, opticky rozostriť kontúry vrások a pleť má ihneď pôsobiť hebkým a napudrovaným dojmom. Okrem toho všetkého obsahuje UV ochranu a milión dobrých vecičiek pre regeneráciu, ukľudnenie, hydratáciu a vitalitu pleti. Amen.

saveonbeauty_gernetic_tonovaci_krem_recenzia

Tónovací krém môžete podľa odporúčania výrobcu používať buď samostatne na váš denný krém alebo ako podklad pod mejkap.
Nuž a teraz sa konečne môžeme prepracovať k tomu, čo na krém hovorím ja.
Konzistencia krému je vcelku ľahučká a krém príjemne vonia. Intenzívne, ale pre mňa príjemne a tak trošku luxusne. Aj v tomto prípade /ako v milióne ďalších prípadov/ ide o takú tú klasickú kašičku, kde rozotretím a vmasírovaním do pleti uvoľnia mikrokapsule farbivo, ktoré pleť natónujú.

saveonbeauty_gernetic_creme_GG_konzistencia
saveonbeauty_gernetic_creme_GG_konzistencia

Čím by sme teda bez zbytočným kecov mohli prejsť k efektu. Farebnému efektu – pretože to je ten jediný efekt, aký som bola za ten rok po vizuálnej stránke schopná na pleti pozorovať, keďže to jednoducho bolo/je technicky nemožné.
Krém nekryje. Ak by ste teda dúfali, že vám nejaké tie nedokonalosti aspoň trošku zakryje, asi budete sklamané , pretože zjednotenie pleti je naozaj minimálne. Naopak, čo je maximálne, to je prekrásna oranžová farba, ktorú krém vašej pleti dodá naozaj hojne, pokiaľ ho dáte na pleť v normálnom množstve.  A to podotýkam, že v reále je tá oranžová ešte oranžovejšia! :)

saveonbeauty_gernetic_creme_GG_swatch

Lesk pleti je presne taký istý, aký bol pred nanesením tónovacieho krému, takže rozhodne je potrebné pudrovať.
Čo sa spôsobov aplikácie týka... O výslednom efekte aplikácie mejkapu na oranžovú pleť asi príliš polemizovať nemusíme. Posledné roky už nie som žiadna extrémna bleduľa, ale toto bude na mňa jednoznačne príliš aj počas vrcholu toho najhorúcejšieho leta. Presnejšie: príliš oranžové.
Jediný ako-tak použiteľný efekt vidím v prípade, že chcete dodať vašej pleti trošičku tej farby. V tom prípade ale musíte použiť krém o množstve vo veľkosti asi tak dvoch špendlíkových hlavičiek a to všetko rovnomerne votrieť do pleti! Celkom slušne to fľakuje a preto sa pri tomto procese namakáte, výsledkom bude ale aspoň trošku živšie pôsobiaca pleť.

saveonbeauty_gernetic_creme_GG_ingredients

Čo sa efektu všetkých tých účinných zložiek týka, bohužiaľ ich vzhľadom k množstvu používaného krému pri jednej aplikácii nedokážem zodpovedne posúdiť. No a faktom je aj to, že vďaka efektu výrobku som sa donútila k jeho použitiu za ten rok maximálne tak 10x – pretože zafarbovať si pleť do svetlo/tmavooranžova v pravidelných intervaloch, to rozhodne nie je to, po čom piští duša Claire Clairmont!
Na záver sa vyjadrím ešte k cene. Aktuálne je „akciová“ – GG krém zoženiete za cécéá 36 éčok, čo si myslím, že je cena dostatočne vysoká aj na účinný produkt a nieto ešte taký, ktorý funguje, ehmmm... diskutabilne :). Verím a chcem veriť tomu, že ostatné produkty tejto luxusnej značky sú kvalitné a účinkujú presne tak, ako sľubujú, táto vecička v mojich očiach ale teda rozhodne veľa vody nenamútila.
A preto si číselné hodnotenie dnes radšej odpustím.

Tak čo, namlsala som vás? :D Čo vy a značka GERnétic, nejaké skúsenosti?

Zhodnotenie produktu po /ne/spotrebovaní nájdete tu.

- cc -

4 komentáre:

  1. Nuž ja by som ho určite nevyužila. Je príšerne tmavý, mastný a nič nekryje. Najväčšia smola pre nás blogerky je, keď netrafíme oditeň. Asi nielen pre blogerky ale pre nás je to špeciálne zlé lebo aspoň u mňa tým pádom testing skončil. Som pomerne dosť bledá, potrebujem ružové podtóny a tých je v drogérii veľmi málo.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. A v skutocnosti je ten odtien este strasnejsi :D V tomto pripade si ale z odtienov moc nevyberieme, kedze je len 1 :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jéééééžkove oči, ja som už dávno nič také príšerné nevidela :))))).
    Za mňa už len podľa popisu a farby nikdy. To si vážne aj niekto kúpi ?

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...