piatok 9. marca 2018

Padlo za vlasť vo februári



Úroda februárových spotrebovancov nebola ani trochu uspokojivá, to vás musím vystríhať hneď na úvod. Na druhú stranu, zrejme zodpovedá akožeaktuálnemu obdobiu, o ktorom píšem – február mám odjakživa zafixovaný ako taký nijaký mesiac, keď každý len netrpezlivo čaká, kým bude v ťahu spolu s celou zimou a preto vlastne nikoho nezaujíma. Chudák február.
Holt, tiež sa teším že je tu marec :). Tak sa poďme pozrieť na tých zopár padlých za vlasť, ktorých má na svedomí predchádzajúci mesiac.

saveonbeauty_balzam_na_pery_recenzia


Začnime balzamami na pery. Vo februári sa mi podarilo doraziť hneď dva – podobne ako minulý mesiac, jeden kúsok od Revo a druhý, ružičkový značky Rose of Bulgaria.
Na Revo balzam s vôňou mäty mám vlastne úplne rovnaký názor ako na ten melónový, ktorý som dorazila o mesiac skôr. Hoci už vtedy som označila jeho účinky za v podstate len ľahký nadpriemer, nemôžem mu vyčítať nič iné a vlastne by som do neho pokojne išla opäť. A asi najmä vďaka sladučkej, mentolovo-cukríkovej vôni. Ružičkový balzam od Rose of Bulgaria bol už trošku iná kategória. Bol poriadne hutný a to ja rada, pretože takéto balzamy zväčša bývajú zárukou toho, že ich účinok bude naozaj dobrý
A tak aj bolo. Balzam okrem toho pekne voňal po zmesi kokosu a ružičiek a keďže som ho zvykla používať vždy len ráno ako ideálny podklad pod rúž, pretože pery ochránil, vyživil a zmatnil, tak mi aj vydržal nekonečne dlho. Určite odporúčam!

saveonbeauty_aussie_miracle_moist_recenzia


Šampón a kondiš z radu Miracle Moist od Aussie som vám slušne ohovorila na blogu len nedávno a keďže to bolo už v čase, keď som mala obe vecičky spotrebované, asi ťažko sa na mojom názore mohlo niečo zmeniť, že. Tak ak by vás to zaujímalo, pre detaily mrknite tam. V skratke len toľko: podľa môjho názoru /a na mojej hlave/ žiaden z týchto výrobkov svoju funkciu neplní.
Teraz si ale trošku napravíme chuť. 

saveonbeauty_cien_telove_maslo_recenzia


Po necelom roku som spotrebovala melónové telové maslo značky Cien. Ak si dobre pamätám, bola to limitka, telové maslá má ale Lidl vo svojej ponuke celkom často. Paradoxne, kým klasické telové maslá z Lidla som si nie až tak obľúbila, toto melónové som zožrala aj s navijakom. A nielen vďaka vôni! Na poriadnu porciu výživy pokožky stačilo zakaždým ozaj máličko, pokožku to prevoňalo a... skrátka všetko dobre. Ak sa podobná, môjmu nosu vyhovujúca limitka túto jar v Lidli objaví, rozhodne po nej hodím očkom!
Nuž a – máme tu posledného spotrebovanca. Jo, naozaj posledného! 

saveonbeauty_lush_beautiful_sprchovaci_gel_recenzia

Vecičky od Lush majú u mňa vždy takú nejakú pridanú hodnotu. Len sa ma príliš nepýtajte, že prečo – ja osobne neviem, či by som si sama niečo z tejto značky kúpila, ale ako darček to vždy megapoteší. 100ml balenie sprcháču s ego masírujúcim názvom Beautiful síce v prvom momente trblietkami trošku vydesilo, v konečnom dôsledku sa ale žiadna tragédia nekonala. Trblietky sa totiž usadili niekde na dne a po celý čas používania tvrdohlavo odmietali /chvalabohu/ vyjsť na svetlo božie, takže ostal len klasický sprcháč s príjemnou, korenistou a tak trošku citrusovou vôňou. Po cene nepátram, keďže to bol darček - takže si môžem len tipnúť, o koľko bol tento sprcháč predražený oproti bežným sprcháčom v drogérke...
No a sme na konci. Takto krátky článok so spotrebovanou kozmetikou som na blogu nemala, ani nepamätám, no ale stávajú sa aj horšie veci, že.

Čo zaujímavé ste vo februári spotrebovali vy? A aký je váš vzťah k tomuto mesiacu? ;)

- cc -

6 komentárov:

  1. Ten ružový balzam mám tiež a používam ho veľmi rada. Pery vôbec nevysušuje, nezanecháva na nich biely povlak jednoducho je fakt skvelý.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jo, suhlasim! Kebyze nemam doma dalsich 863 kusov a kebyze DALSICH 863 nepotrebujem nutne este vyskusat, pokojne do neho idem opat :).

      Odstrániť
  2. prosím, urob znovu zbierku tvojich balzamov aj s detailami! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Február je jediný mesiac v roku, ktorý reálne nenávidím. Idem na imunitný dlh z jesene a zimy a každý rok som chorá na nosné dutiny. Preto aj spotrebovancov v tomto mesiaci je u mňa minimum, nakoľko som väčšinu času chorá a doma, rovnako ako tento rok :(.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...