pondelok 2. apríla 2018

Marcové /ne/nákupy


Máme tu apríl, veľkonočné sviatky sú v plnom prúde a myslím, že je najvyšší čas ukázať vám, čo všetko sa mi podarilo v marci naškrečkovať ;). Marcové prírastky sa pre tento krát niesli väčšinou v znamení tých naozaj potrebných nákupov, preto si myslím, že to bude pre dnešok možno tak trochu nuda. Na druhú stranu, nájde sa aj zopár vecičiek pre radosť, ktoré verím, že tento článok oživia :). A ja sa mega teším, až vám ich ukážem! ;)

saveonbeauty_in_news_marec_2018


A začnime hneď tým najlepším. V marci máte milión príležitostí a dôvodov robiť si radosť, to je jasné ako facka! Príchod jari, Veľká noc, MDŽ... ako to všetko lepšie osláviť, než kúpou nejakej luxusnej kozmetiky?! :D Jo uznávam, zaváňa to trochu alibizmom, ale ktorá z nás to občas aspoň trošku nepotrebuje? ;)
Ja som si urobila radosť paletkou z ešte vianočnej Ready to Glow limitky od Estée Lauder

saveonbeauty_estee_lauder_ready_to_glow_set


V balení sa nachádza aj blýskavá listová kabelka a... popravde... aj keď v čase písania tohto článku som paletku pri líčení zatiaľ nepoužila, čosi mi hovorí, že tá kabelka bude tým naj z celého setu a nie som z toho práve šťastná! Nech je tak alebo onak, svoje prvé dojmy sa popri testovaní pokúsim prehodnotiť - pretože sú furt len prvé a nechcem sa nimi riadiť - a off course vám o tom dám vedieť.  

saveonbeauty_ebelin_kozmeticke_stetce

Ďalšiu „radosť“ som sa pokúšala urobiť aj akožeprofi štetcami od Ebelin, v tomto prípade sú ale tie úvodzovky naozaj na mieste. Ich štetec na rozjasňovač totiž milujem a podobné nádeje som vkladala aj do týchto dvoch fešáčikov. Nuž... Ešte ich chcem nejaký čas potestovať a dať im šancu, ale zatiaľ to príliš nádejne teda tiež nevyzerá.
Zvyšok mojich prírastkov už predstavujú naozaj len tie potrebné nákupy, ktorým nie je možné vyhnúť sa a popravde by som vás najradšej ušetrila pohľadu aj na ich foto dokumentáciu. Nuž ale odmyslime si estetickú hodnotu a zamerajme sa radšej na vecnosť obsahu :).

saveonbeauty_in_news_marec_2018


Novinkou je pre mňa čierna zubná pasta Ecodenta, ktorú začínam poctivo testovať a je dosť možné, že vám aj dám vedieť, ako a či naozaj funguje.
Ešte malé obzretie sa za fotkou číslo jeden. Ďalšou novinkou je u mňa aj hnedá riasenka od Bell, ktorá by údajne mala byť celkom vyhajpovaná a ja sa furt neviem rozhodnúť, či sa vám so svojími dojmami z nej zverím alebo nie. V každom prípade, tá hnedá je fajn a že je hnedá, vidím akurát tak na odličovacom tampóniku a určite nie na očiach! No a pre zaujímavosť - očný tieň od Rimmelu bol darček k nákupu už spomínaného Estée Lauder setu a bolo mi fuckt že trápne prikladať ho na fotku s touto paletkou... vlastne, popravde mi bolo trápne tento darček vôbec niekomu ukázať, že jo, tak ale pobavme sa... jo, vďačná beautyblogerka! :D
No a to by bolo za marcové nákupy a novinky už naozaj všetko. Čím pekným ste si urobili radosť vy? ;)

- cc -

12 komentárov:

  1. Najviac ma zaujala sada od Estée Lauder, tá kabelka je úplne úžasná a paletka, to je niečo neskutočné. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ahoj,zubná pasta Ecodenta je parádna.ja osobne som ušetrila dosť peňazí.zubný kameň mi opadával sám od seba takže ma obišla návšteva dentálnej hygieničky a odkedy ju používam ani neviem čo je to paradentóza.ale ostatné mi už nesadli tak som sa vrátila k tejto čiernej.napriek tomu som zvedavá na tvoj názor.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tak som zvedava aj ja :). Uz testujem, zatial bez dojmov, ale ta cierna na fascinuje :)

      Odstrániť
  3. Nuž, v novembri som bola po dlhom čase na líčiacej akcii Guerlain, takže je jasné, že som zase neodolala a domov odišla len ! s 2 kúskami, a to s Lingerie Aqua Nude makeupom (FANTAZIA!) a novými meteoritkami v lisovanej verzii (DOKONALOSŤ). Meteoritky sú dlhodobo vypredané, mslím táto novinka a ja sa ani nečudujem.
    A zainvestovala som, lebo som po tom mesiace až roky túžila, do 2 nových sér od Medik8, na večer s retinolom a na ráno s C. Používam súčasne mesiac a som ohromená !!!
    Nakoľko je ale táto značka cenovo inde, tak na ostatné už nezvýšilo, s výnimkou komplet čistaicej starostlivosti od Clinique pre moju pleť č. 3. Som maximálne spokojná :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ze si napisala november, som si ani nevsimla :D Myslim, ze si si naozaj dopriala az-az a rozhodne mejkap aj Medik8 zaujali aj mna! ;)))

      Odstrániť
  4. Ta paletka vypadá víc než úžasně :) páni

    V3ronika life

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ta kabelka vypadá naprosto úžasně :) přesně moje barva :)

    everyday-lifecz.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dik, je naozaj velmi pekna a kvalitka! Aj ked, zmesti sa do nej naozaj minimum :D.

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...