piatok 18. mája 2018

Horúca novinka od LARENS - Syn Ake Eye & More



Moja posadnutosť očnými krémami, potažmo sérami je evidentná – badám ju na sebe už nejaký ten rôčik a tajne dúfam, že sa mi moja mánia vypláca. Do očného okolia som schopná investovať naozaj dosť a vôbec ma to neprdí. Takže vám dnes konečne musím ukázať jeden takýto poklad, na ktorom frčím už nejaký ten piatok a ktorý som vám chcela ukázať asi po prvom použití, také bezhraničné bolo moje nadšenie :).
Syn Ake Eye & More od LARENS. Očné sérum, ktoré môžete - ako inak – patlať nielen na očné okolie, ale vlastne všade, kam si len zmyslíte.

saveonbeauty_larens_syn_ake_eye_recenzia


Sérum je primárne určené na hydratáciu očného okolia, potlačenie tmavých kruhov a opuchov pod očami a najmä na otravné mimické vrásky, s ktorými bojuje predovšetkým vďaka Syn Ake neuropeptidu, napodobňujúcemu účinky jedu zmije, ktorý mechanizmom svojho pôsobenia pripomína účinky botulotoxínu. S podobným výrobkom už jednu pozitívnu skúsenosť mám a ak by vás zaujímala, mrknite na recenziu. V tomto prípade som ale toho názoru, že táto /rozumej: očné sérum/ vecička má v sebe ešte niečo navyše.
Ak by vás zaujímalo detailné zloženie, nájdete ho tu – na mňa je to už príliš vysoká matika, ktorej nie vždy rozumiem a opisovať zloženie a účinky jednotlivých zložiek mi príde tak trochu kontraproduktívne, keď je to niekde tak pekne rozpísané.

saveonbeauty_larens_syn_ake_eye_recenzia

Zopár slov ale musím utratiť k baleniu. Popravde, s obalmi značky Larens je to u mňa tak pol na pol. Niektoré sú fajn, niektoré bohužiaľ nie celkom funkčné /nervy žerúca pumpička na 100ml balení inak vrelo milovaného Repair gelu/, niektoré zas až príliš jednoduché /tuba klasického Syn Ake séra, kde vytlačiť množstvo tak akurát pod oči je skrátka technicky nemožné/, ale v tomto prípade musím povedať zas niečo nové.
Balenie novinkového očného Syn Ake séra mi totiž príde tak trochu prekombinované. Spôsob vydolovania obsahu na svetlo božie pripomína niečo medzi perom a injekciou - samotný mechanizmus spočíva v tom, že stláčate jeden koniec tubičky a z druhého konca vám vyjde von obsah. 

saveonbeauty_larens_syn_ake_eye_recenzia


O to pokoj, množstvo obsahu dokážete v pohode kontrolovať a všetko funguje tak, ako má, balenie dokonca pôsobí po vizuálnej stránke aj luxusne /a to ja rada!/, myslím si ale, že tá „tuba“ je až príliš zbytočne mohutná - vzhľadom k tomu, že obsah má klasických 15 ml, tak je priam obria a čo ma tiež trošku štve, to je fakt, že absolútne netuším, koľko obsahu sa vnútri ešte ukrýva. To teda len tak na okraj – aby sme si aj na niečo zafrfľali, že.
Pretože obsah, dámy a páni, to je bomba!!!

saveonbeauty_larens_syn_ake_eye_recenzia

Sérum je gélovitej konzistencie, ale nejde o klasický gél, ktorý sa hneď vstrebe a po tri a pol sekundách ani nechyrujete, že ste na seba niečo napatlali. Pripadá mi tak trochu akoby „olejový“ – asi to nie je to najsprávnejšie pomenovanie, pri aplikácii ale skrátka cítite, že ten gél to očné okolie aj vyživí a nielen schladí. Gél je výrazne hydratačný a pri aplikácii veľmi príjemný, jeho vstrebávanie je bezproblémové – chvíľočku po vklepaní síce trošičku lepí, ale nie je to nič, za čo by som ho posielala do večných lovíšť. Problémy nerobí ani pri následnom líčení.
Najväčším benefitom je ale jednoznačne jeho účinok.
Už po prvom použití cítite, ako sérum krásne pleť vypína a drobné mimické vrásky sú okamžite jemnejšie. Čo je pre mňa asi to najdôležitejšie, že. Sérum používam pravidelne ráno - večer už asi mesiac a ten efekt je viditeľný. Tie jemné linky okolo očí sú takmer neviditeľné a tie výrazné sú evidentne jemnejšie. 

saveonbeauty_larens_syn_ake_eye_recenzia

Zvyšky séra vmasírujem aj na vrásky pri kútikoch úst /tiež už takmer neviditeľné/a do mojej brázdy medzi obočím /na tú už zaberie asi len botox, pestujem si ju snáď od 15tky, ale aj tá je o poznanie jemnejšia/.
Samozrejme som toho názoru, že vypotrebovanie jedného balenia nebude stačiť na to, aby ste do konca života mali pleť ako detská prdel a to sérum treba jednoznačne používať, ale to je už údel kozmetiky, že jo.
Takže už vám je asi jasné, prečo túto vecičku tak milujem a nedám na ňu dopustiť. Cena je vlastne taká celkom normálna – 15ml očného séra stojí cécéá 30 eur a ak si počkáte na občasné dvaplusjeden akcie, ktoré v Adelme prebiehajú, môžete ho mať aj zadara :). Jednoznačne odporúčam!

hodnotenie: 10/10

Zhodnotenie očného séra po spotrebovaní nájdete tu a tu :).

Máte niekto skúsenosť s touto značkou? Ktorá vecička patrí k vašim najobľúbenejším v rámci značky? A ktorý očný krém je ten váš? :)

- cc -


4 komentáre:

  1. Som rada, že sérum presvedčilo aj teba. Je jednoznačne neporovnateľne efektívnejšie ako jeho predchodca :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Celkovo veci na oci mi pridu vzdy take "silnejsie"... Serum je dokonale, dik za to, ze si mi ho ukazala :)

      Odstrániť
  2. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...