pondelok 11. júna 2018

JIMMY CHOO: Illicit



Illicit od JIMMY CHOO, moja láska a článok o ňom ako môj veľký parfumový dlh :). Asi tak nejak by som mohla popísať dnešnú recenziu, na napísanie ktorej som sa chystala viac než rok. Mám doma už balenie číslo dva /to najväčšie!/, takže ho mám náležite očekované a aj keď oba flakóniky som dostala do daru, nepochybne si ju kúpim opäť – keď príde čas čé a bude to nutné :).

saveonbeautyblog_jimmy_choo_parfum_recenzia


Parfumovaná voda je zaraďovaná ku kvetinovo – orientálnym vôňam, jej hlavu tvorí zázvor a pomaranč, srdce ruža a jazmín, základ med, ambra a santalové drevo. A presne taká je. Hrejivá. Zahreje nielen v zime, ale aj teraz v už takmerlete - a v tom pozitívnom slova zmysle.
Flakón je relatívne jednoduchý, ale maximálne elegantný a asi každému oku lahodiaci. Je pravda, že so 100ml sklenou nádobou sa ľahšie rozbíjajú hlavy, než sa ňou strieka parfum alebo sa nosí v kabelke, ale to už je smutný údel väčšiny veľkých, ekonomických balení parfumov, že. No v tomto prípade sa naozaj rada obetujem :).

saveonbeautyblog_jimmy_choo_parfum_recenzia

Vôňa je výrazne kvetinová, zo začiatku tam ale cítite aj nejaké to ovocíčko v citrusovej podobe, aby ku koncu prešla do hrejivého medu. Tieto zložky tam cítim ja osobne najintenzívnejšie a musím skonštatovať, že vôňa je priam stvorená na jar a letné večery – ja ju síce som schopná používať celoročne, tak moc ju milujem, najintenzívnejší vzťah k nej mám ale v práve popísaných časových intervaloch, vtedy ma dokáže zahriať rovno pri srdci :). Celkovo ju môžem charakterizovať ako sladkú, výrazne kvetinovú a jemne ovocnú vôňu, lepšieho a najmä výstižnejšieho popisu asi nie som schopná.

saveonbeautyblog_jimmy_choo_parfum_recenzia

Výdrž vône je uspokojivá aj pre mňa – Illicit dá na mňe spoľahlivo tak 4-5 hodín, potom musím odér refreshnúť a voniam ďalej. Toto skrátka tieto druhy vôní na mne naozaj zvládajú, na rozdiel od tých vodno–ovocno–sviežich, bohužiaľ.
Skvelá je aj cena flakóniku. 100vkový tester zoženiete za neuveriteľných cécéá 26 éčok, čo si myslím, že je cena priam rozprávková za tak dobrú parfumovanú vodu. Takže jednoznačne odporúčam pričuchnúť, ak sa vám táto možnosť naskytne, možno sa zamilujete tak, ako sa to neplánovane podarilo mne.

hodnotenie: 10/10

Poznáte túto vôňu? A máte nejaký ďalší tip na niečo pekné od Jimmy Choo? ;)

- cc -


4 komentáre:

  1. Túto vôňu popravde nepoznám ale zaujala ma :-)
    Suesanqa

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite odporúčam pričuchnúť, je úžasná. Ale samozrejme záleží na osobných preferenciách ;).

      Odstrániť
  2. Nepoznám a celkovo ide táto značka mimo mňa. Keď sa mi niečo zapáčilo na papierku, po vyskúšaní na pokožke som uznala, že eee, nič pre mňa. Škoda.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...