pondelok 16. júla 2018

Júnové /ne/nákupy


Viem, viem a rovno si nasypem na hlavu asi tak za vedro popola. Pomaly dávam dokopy júlové kozmetické prírastky a tie za predošlý mesiac len odkladám a odkladám. Ja ale v lete jednoducho nestíham. Plné pracovné nasadenie počas letných mesiacov mi nedovolí venovať sa písaniu článkov počas pracovnej doby /ha ha, vedúca, nič si nevidela!/ a plné voľnočasové nasadenie počas voľna mi zas nedovolí fotiť. Nuž, budemsasnažiťpolepšiť bude v tomto prípade len fráza, ako sa poznám, ale snáď to v zdraví prežijete ;).
Čo ale rozhodne stíham, to je nakupovanie kozmetiky a aj keď minulý mesiac toho zas toľko nebolo /žeby som nestíhala ani to?/, určite to stojí za jeden ceeelkom malinkatý článoček.

saveonbeautyblog_in_news_jun_2018_recenzia


Mám novú lásku. K môjmu klasickému ORLY laku na nechty v odtieni Peach Pastel Neon, ktorý kupujem donemoty už niekoľko rokov, pribudla toto leto ďalšia láska. Mám nutkanie ukázať vám ich pekne pokope v samostatnom článku, pretože farbička After Glow za to rozhodne stojí!

saveonbeautyblog_orly_lak_na_nechty_recenzia

Po vrecku som sa buchla aj pri mojom obľúbenom Larense. Okrem hlboko uctievaného Repair gelu /ktorý je po novom v raz tak veľkom balení a konečne so skvelou pumpičkou, juchám nadšením!/ som prihodila do virtuálneho nákupného košíka aj Silver Face gel, o ktorom vám určite budem písať, len si ešte furt robím názor naň /rozumej: nestíham!/, preto si ešte chvíľočku musíte počkať.

saveonbeautyblog_larens_kozmetika_recenzia

Gél na holenie od Cien mám doma už v kuse číslo dva a spokojnosť, viac k nemu už nemám čo dodať – všetko podstatné si môžete prečítať v tomto článku. No a po asi tisíc rokoch som sa opäť pokúsila o návrat ku klasickému Jeleniemu loju a popravde, som trošku na vážkach. 

saveonbeautyblog_nakupy_jun_2018_recenzia

Neviem sa totiž rozhodnúť, či tento nový je o niečo slabší, než bol ten pôvodný alebo už som skrátka len rozmaznaná všetkými tými Rosebud, Topvet a neviemakýmivšetkýmimožnými balzamami. Rozhodne ale vôňa TOP, pripomína detstvo a to mi plne postačuje :).
Na úplný záver vecičky, ktoré som dostala, potažmo vybrala si z Déemky na testovanie - viď foto hore. Micelárku od Alverde ste už na blogu videli, baleácke maslo na chodidlá ešte len uvidíte a snáď ho stihnem nafotiť skôr, ako ho spotrebujem do dna :).
A to by bolo všetko. Jo, asi dosť málo na beautyblogerku, ale je leto a toľko vyhadzovania peňazí predo mnou, že z toho môžem mať len a výlučne dobrý pocit, že ;)

Ako trávite tieto dni vy?
A máte čas aj na sledovanie vašich obľúbených blogeriek? :)

- cc -


8 komentárov:

  1. Orly laky jsem nikdy nezkoušela, ty budu muset nějaké testnout :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Že by som ich mohla odporučiť, to zrovna povedať nemôžem, ale ak sa zamiluješ do nejakého odtieňa... :)

      Odstrániť
  2. Ty Orly laky super, moc krásné barvičky ideální na léto :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlas! Ani nejak nepociťujem potrebu používať iné :)...

      Odstrániť
  3. Tak tohoto je vážne málo, hanbi sa !
    Nič z tohto enpoznám a ani nepoužívam, okrem Larensu Silver gel, ktorý bol dobrý.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keď som po publikovaní tohto článku mrkla na foto, je to ozaj bieda :D. Ale naozaj som minulý mesiac nemala čas ani chuť venovať sa nákupom kozmetiky a vyzerá to tak, že hanbiť sa budem naďalej, minimálne teda v júli určite :D Okrem toho mám toľko blogerských restov, že sa nebudem diviť, keď so mnou sponzori počas leta rozviažu všetky spolupráce :D

      Odstrániť
  4. Ani jednu vec som neskúšala a kozmetiku Larens ani nepoznám čiže niečo nové pre mňa :)

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite túto značku môžem odporučiť, ja momentálne pleťovku používam takmer výlučne od nich... Ak máš chuť, klikni tu na blogu na menovku LARENS, dozvieš sa viac, než z tohto článku :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...