piatok 6. júla 2018

Kultový korektor od theBalm!


Nie že by moja pleť žiarila novotou, ale prílišný maniak do korektorovania som teda naozaj nebola nikdy. Posledné roky sa ale toto svoje fó-pá snažím napraviť, predovšetkým čo sa kruhov pod očami týka – kvôli noseniu okuliarov a asi aj permanentnému spánkovému deficitu ich mám vcelku výrazné a s tým sa niečo robiť musí, uznajte.
Takže som sa rozhodla konečne vyskúšať TimeBalm krémový korektor mojej obľúbenej značky theBalm – a o svoje dojmy sa dnes s vami podelím, ak chcete :).

saveonbeautyblog_the_balm_kozmetika_recenzia


Vzťah ja a tuhé korektory je taký trošku problematický. Samozrejme, mám už ďalekooo po tridsiatke /a blízko pred štyridsiatkou/ a to už aj ja sama tolerujem nejaké tie vrásky v okolí očí /a všade inde, keďže mi už iné neostáva - ešte že existuje kvalitná kozmetika! :D/. No a ako všetky vieme, tuhé korektory nie sú zrovna vráskam priateľsky naklonené, že. Keďže ale zároveň nosím okuliare, od dobrého korektoru vyžadujem, aby mi dokonale sedel na mieste pod okuliarovými fazuľkami, t. j. pri koreni nosa – a nalejme si čistého vína, toto zvládajú lepšie väčšinou práve tie tuhé korektory.
Ja som si na testovanie z Elnina vybrala odtieň light/medium, ktorý by mal slúžiť práve na korekciu kruhov pod očami pre stredne svetlú, potažmo stredne tmavú pleť. 

saveonbeautyblog_the_balm_kozmetika_recenzia


Môj odtieň je naozaj pomerne výrazne žltý /a teda kruhydobreprekrývajúci/a okrem toho ladí lepšie s aktuálnym odtieňom mojej pleti než trebárs môj obľúbený korektor od Bourjois v odtieni 01 Ivory, takže ho bez problémov môžem používať ako samostatne, tak aj ako podklad pod nejaký rozjasňujúci, svetlejší korektor. Alebo aj na korektor farebný.
Pár slov k baleniu. 

saveonbeautyblog_the_balm_time_balm_concealer_recenzia


Značka theBalm, známa svojimi premakanými retro obalmi, sa holt v tomto prípade veru nepochlapila – balenie je praobyčajné, kelímkovo-šróbovacie a vskutku ohavné! Megaohavné!!! Claire Clairmont si naozaj potrpí na to, aby si používanie kozmetiky aj po vizuálnej stránke užívala a v tomto prípade veru fuckt nemá čo!
Súčasťou balenia je aj malá, špongiovitá prapodivnosť, ktorou sa ten korektor aj dá vcelku slušne naniesť, len to by ten kelímok musel byť aj aspoň raz tak veľký, že.
Samotný korektor už ale musím hodnotiť len pozitívne.

saveonbeautyblog_the_balm_time_balm_concealer_recenzia

Je síce tuhý a ak ho nezapudrujete, tak sa vám, off course, do tých vrások pod očami zleje jedna radosť /a že s tým začne pekelne rýchlo!/, ak ho ale zapudrujete – ja očné okolie už asi rok pudrujem permanentne starým Healthy Balance púdrom od Bourjois – v tom prípade sedí na pleti ako pribitý bezpečne celučičký boží deň!
A samozrejme: aj na mojich „obľúbených“ miestach pod okuliarovými fazuľami, kde sa odtláča naozaj minimálne, len v tých naozaj extrémnych podmienkach.

saveonbeautyblog_the_balm_time_balm_light_medium_swatch

Pigmentácia korektoru je veľmi slušná a konzistencia prekvapivo ľahká – samozrejme v každom prípade platí ono známe menej je viac a s množstvom korektoru pod očami to ja osobne nijako nepreháňam. Napriek tomu, kruhy prekryje korektor naozaj pekne aj samostatne v jednej, max dvoch vrstvách.

saveonbeautyblog_the_balm_time_balm_concealer_recenzia

Korektor zoženiete v tomto e-shope za celkom rozumnú cenu presne 11 éčok. V konečnom dôsledku vám ho teda s kľudným svedomím odporučím, pri prísnych hygienických opatreniach /rozumej nepchať do neho špinavé paprče/ vydrží asi večne a rozhodne je to dobrý korektor, ktorý moje očakávania nesklamal.

hodnotenie: 10/10

Ktorý korektor je ten váš? Uprednostňujete radšej tuhé alebo tekuté korektory? Všetko ma zaujíma :).

- cc -


8 komentárov:

  1. Ja to mám s tým púdrovaním opačne. Ak si na korektor pod oči dám púder tak sa mi vždy zleje do vrások. A je jedno, či je korektor tekutý alebo tuhý. Tie tuhé sa už snažím dávať max na očné viečka ale pod oči nie. Tam ostávam verná Bourjous Radiance Reweal alebo korektoru od Rimmel. Tento som neskúšala a vzhľadom k cene ma nejako neláka.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No Ty sa máš, úprimne závidím... To si ale hádam jediná na svete :D.
      Korektor od Bourjois je super.

      Odstrániť
  2. Já se neplánuji vzdát svého dlouholetého oblíbence od Catrice :) kalíškové mě nelákají.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Catrice korektor bol fajn, ale na nose pod okuliarmi mne nedržal, tak som ho niekomu posunula... A tiež celkovo mám radšej veci, ktoré nie sú v kelímku, tento ma ale presvedčil, že som urobila dobre, keď som mu dala šancu :).

      Odstrániť
  3. Korektor mě zaujal ale mám raději tekuté korektory :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nápodobne, ale tento je naozaj skvelý, ľahučký ako pierko...

      Odstrániť
  4. U mňa zásadne tekuté a nekalíškové, pchať do niečoho prsty ma okrem balzamu na pery vážne nebaví.
    A to ablenie je vážne nechutné.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani mňa - a ak vezmem do úvahy fakt, že používam väčšinou korektory DVA, je to ozaj otrava! :D
      Holt, tento korektor ma naozaj dostal, takže sa prekonávam zatiaľ ešte furt rada :)
      Balenie... K tomu fakt nemám čo dodať.

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...