piatok 12. októbra 2018

Dokonalý pleťový púder? / PART 2


Pamätáte sa ešte na nadšenú recenziu o mojom doteraz najobľúbenejšom pleťovom púdri? Ak nie, buďte také láskavé a pripomeňte si ju ;). Púder od Bourjois milujem doteraz, deriem mu už dno a keď som sa vďaka mojej bezhraničnej inteligencii /rozumej: 50percentnému výpredaju, ktorý som ale trestuhodne premeškala!/ dovtípila, že púder končí a bude nahradený niečím novým, môj smútok bol naozaj obrovský.
Ako bol ale obrovský môj smútok, rovnako obrovská bola aj moja zvedavosť, či nástupca Healthy Balance púdru bude rovnako dobrý. Preto moja voľba pri výbere vecí na testovanie z Elnina bola bleskurýchla a jasná - a dnes vám teda konečne môžem porozprávať o tom, ako to s novým Healthy Mix púdrom od Bourjois je :).

saveonbeautyblog_bourjois_kozmetika_recenzia


Ako ste si mohli všimnúť, zmenil sa názov samotného výrobku a ja som fuckt nevedela, čo od toho čakať. Začnime ale najskôr balením, pretože práve týmto smerom sa musia pobrať moje frfľačky.
Balenie pôvodného Healthy Balance púdru bolo tenučké, skladné, vybavené akurát praktickým zrkadielkom. Nový Healthy Mix púder obdržal do svojej výbavy aj mištičku s niečím, čo sa tvári ako aplikátor a – čo naozaj ani moje druhé, viac inteligentné ja nikdy nepochopí – zrkadielko na spodnej strane púdru! 

saveonbeautyblog_bourjois_kozmetika_recenzia

saveonbeautyblog_bourjois_kozmetika_recenzia

Čiže ako: otvoríte púder, pošmrdláte štetcom po púdri, púder zaklapnete, aby ste sa videli v zrkadle, pošmrdláte štetcom po tvári, zrkadlo zaklapnete, pošmrdláte štetcom po púdri, púder zaklapnete... atakďalej atakďalej atakďalej až donemoty. No ale budiž. To len aby ste vedeli, že toto jednoznačne hodnotím najnegatívnejšie, ako len viem :).
Môžeme pokračovať samotnou kvalitou produktu a tu už konečne môžem byť zasa stará dobrá milá, láskavá a vďačná Claire Clairmont :D.

saveonbeautyblog_bourjois_kozmetika_recenzia

Môj púder je pre tentokrát v odtieni 02 Light Beige, čiže kúštik svetlejší, než môj starý púder a bol to zámer, aj keď nemám pocit, že ten farebný efekt, ktorý na pleti zanechá, je nejaký výrazný. Každopádne, môžem povedať, že tento púdrik je rovnako úžasný ako jeho starší bratranec, o tom žádná. Efekt je maximálne prirodzený, matujúci, ale zároveň zľahka rozjasňujúci, púder nerobí na pleti žiadnu neplechu, vonia a – jupíííí – ako betón drží na uzde korektor v oblasti nosa pod okuliarmi!Čo je pre mňa asi to najpodstatnejšie.

saveonbeautyblog_bourjois_kozmetika_recenzia

Takže nakoniec môžem skonštatovať, že to vyzerá tak, že môj obľúbený púder od Bourjois prešiel len menšími kozmetickými úpravami, týkajúcimi sa vizuálu a ja teraz vlastne neviem, či sa mám z toho tešiť alebo frfľať – z nového balenia naozaj nie som nadšená, ale samotný obsah ostal rovnako skvelý. A keďže sa snažím byť pozitívnym človekom /ha ha/, tak sa asi rozhodnem pre to tešenie sa :).
Púder zoženiete v tomto e-shope za krásnych cécéá 6 éčok.
Btw, zoženiete tam zatiaľ aj tú staršiu verziu Healthy Balance, takže ak by ste si chceli porobiť zásoby, hurá na to!

hodnotenie 10/10

Vyskúšali ste už aj vy túto vecičku? Čo hovoríte na „inováciu“? A čo hovoríte na samotné balenie /ktoré je u viacerých značiek tak strašne obľúbené a já mám z neho pár desiatok šedín navyše/?

- cc -

10 komentárov:

  1. Tato značka má super produkty, tak jsem ráda, že jsem si mohla přečíst o dalším, co jsem neznala.
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite môžem odporučiť! Teda až na to balenie... :)

      Odstrániť
  2. práve mi dochádza púder a tento ma zaujal. dúfam, že ho budú mať v DMke. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lusil jasnačka, majú! V Teta drogérii je ale tuším aj v akcii tento týždeň, ak ma pamäť neklame...

      Odstrániť
  3. Mě tahle značka vůbec neláká. Ani jednou jsem jí nezkoušela a do budoucna to neplánuji.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím, že by si to mala napraviť ;D
      Určite za povšimnutie stojí minimálne Healthy Mix mejkap, tento púder a Radiance Reveal korektor, ktorý milujú asi všetci vrátane mňa! :D

      Odstrániť
  4. Tak za mňa zbožňujúcu Clinique transparentný púder by toto bol krok mimo. A to balenie je brutálne nepraktické. Ja neviem, mne táto značka absolútne nechýba v zbierke.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Balenie je strašné, ale teda značku ja môžem, najmä, čo sa vecí na pleť týka.
      Už dlhšie sa ale chystám zainvestovať do nejakého "lepšieho" púdru, len sa nejak furt neviem rozhodnúť pre nejaký konkrétny...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...